Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Adamın çarpmayla alakası yok ki.
Hee ama yüz ikiyüz metre geride mobese kameralarına takılan sıkıştırma veya üzerine sürme durumu falan yoksa bana göre kusursuz.
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Bende bir alakasini goremedim adamin kazayla
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Jeep'te herhangi bir suç yok.. Farklı amaçlarla jeep sürücüsünü suçlayan yavşaktır..
Ha araç sahibinin babasını akbabalar parçalasa, içimin yağları erir mutluluktan ama burada jeep sürücüsü suçsuz..
istanbulun kuryeleri bir acayip. Kafada sicak diye kask yok. Korunma adina hic bir cacik yok. Minibusler zaten allaha emanet. Istedigi yerde duruyor , yolcu indirip bindiriyor. Korna calsan kafayi camdan cikarip soyleniyor. Jeepte herhangi bir suc yok lakin , takip mesafesi olayi olabilir.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
burda aynı video nun yavaş ve büyütülmiş hali var
AHMET CENGIZ OLAY YERI - YouTube
bence önceki mobese kameralarına bakılmalı bu videoda herşey daha belirgin
RR kesinlikle motora bi temasta bulunmuyor ama sanki kovalıyormuş hissi veriyor şerit değiştirerek
daha öncesinde bi sıkıştırma vs gibi şeyler varsa RR bi anlık üzerine giderek kovalama hissi yarattıysa motorcuda panikle sağ sol yaparak kaçmaya çalışmış olabilir
jeep surucusunde bence soyle bir hata var beyaz aractan göremiyoruz ama sellektor yaparak gelıyormus görgü tanıklarına göre tahrik ve takip mesafesi koruma hatası tabiki sucun büyük kısmı motorcuda.
minubusun solundan rahatca gecmek isteyen crafter mı wolt mu sprinter mı markası neyse minibus iyice sola acılınca bu uyanık arkadas daani manevrayla sağından geceyim diye davranmıs ama hayatının hatasını yapmıs.
hadi normal aracları takip ederken takip kurallarına uyan yok da bari motosikletleri takip ederken kıcına kadar girmesek cok daha iyi olacak onde adamın tekerine çivi girse patlasa durmassın sansın yok...
8/6 motosiklet surucusu hatalı 8/2 range surucusu kanımca...
Motorlular şeritlerine araba girince koruma adına yer değiştiriyorlar. Ben heyecan yaratmamak adına uzak duruyorum böyle durumlarda. Ama adam gayet suçsuz geldi bana.
motor sürenler bilir , çok farklı bi mevzu. napacğını şaşırıyor insan.ama sanmıyorum ki amatör kaza geçiren şoför.öncesinde bir taciz varsa motora,panikle napacağını şaşırmışta olabilir.
Motorcuya üzüldüm Allah rahmet eylesin..
Beyaz servis herhalde sağda duracaktı minibüsten sonra dururum diye vazgeçti, motorcu da servis sağa yanaşmaktan vazgeçince sağdan basıp geçmeye niyetlenmiş gibi geldi bana. Jip de motorcunun peşinden sağa yöneliyor sanki videoda yani motorcuyu mu kovalıyordu diye soru işaretleri oluşturmaya müsait bir sürüşü var.
Nefret siyaseti veya siyah- beyaz siyaset yapanları bir kenara bırakıp olayı sakin ve tarafsız gözle izlediğimde;
Adam sol şeritten sinyal vermiş, sağ aynasına göz atmış arkası temiz olduğu için sinyalini verip sağa doğru hamle yapmış gözünü aynadan çekip yola baktığı anda aynaya bakarken kör noktasında olan motorcuyu farketmiş ve sağa doğru kırdığı arabada gazdan ayağını çekerek mesafe kazanmış daha sonra volt'un saçma sapan hareketi sonrası motorcunun da cahilliği duruma eklenince kaçınılmaz şekilde motorcuya çarpmış. Şöförlük mü, refleks mi bilemiyorum ama sağa kırmayıp sweep hareketini yapmasaydı teker üzerine gelecekti kurye arkadaş.
Adli tıp raporunu bilmiyorum ama bu güne kadar gördüğüm iş kazalarını göz önüne alırsak çarptığı hızdan dolayı oluşacak negatif ivme ile kütlesinden dolayı oluşacak moment ile dolgulu asfalt zemine ilk anda temas eden hayati vücut bölgelerinde ki burulma yüzünden vefat etmiştir zaten.
Jeep'in bence hiç bir suçu yok. Bu foruma üye ve/veya tanıdığımız birisi bu kazayı yapıp, hapisle yargılansaydı ortalığı ayağa kaldırırdık, suçsuz yere hapislerde yatıyor diye. Hemen her gün birimizin karışabileceği bir kazaya karışıp, cinayetle yargılanıp infaz alması Rüzgar Çetin'in serbest bırakılması kadar kamu vicdanını yaralayabilecek bir olay olduğunu düşünüyorum.
Bu kadar medyatık bir ailesi olmasaydı bu kadar önemseneceğini, basına yansıyacağını bile düşünmüyorum olayın.
Adam motorla ugrasir gibi hareket ediyor videonun basinda bariz belli bos yolda ne diye sag sol cekiyor?
Jeep'in suçu yok ama burada hakikaten sorulması gereken tek bir soru var neden soldan düz devam ede bilecek iken sağa doğru motorla eş zamanlı şerit değiştirdi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)