Ana mantık çalışan için, ne kadar az çalışırsam o kadar iyi ne kadar kaytarırsam o kadar iyi olursa işverende ona göre davranıyor, heryerde olduğu gibi karşılıklı bu işler, ama şuna katılmam kapitalist düzen çalışanı sömürüyor yea sosyalist Marksist düzen derseniz, üst düzey holdinglere bakılmalı çalışan memnuniyeti nasıl, o tarz yada uluslararası şirketlere girmek istiyorsanız önce ahlaklı saygılı, sonra işimde ne kadar iyiyim kendimi geliştirebiliyormuyum gibi soruları sorarsanız hem savunduğumuz adalet hak hukuğa uygunmu bakılır![]()
son 35 yılın trendi kolay yoldan para kazanmak asıl problem orada..
3.köprünün faydaları, neyse ben zaten hep 50 TL'lik sebze alıyordum bana koymaz artık.
![]()
İnternet varken eski usul mağazacılığın devam etmesi zaten imkansız.Bot mağazada 400 lira,internette 149 lira.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
İtalya'da seçim zamanı geldiğinde de İzmit-Gebze arası banliyö hattını yaptık, 3.köprüyü yaptık derler mi acaba. Halk önce çılgınca alkışlar sonra lan İzmit nere ya, 3.köprü mü o ne ya diye uyanırlar mı yoksa selfie için o kadar yol gelirler mi?
Roma'dan iyi geldikte Mahmutbey gişelerde sıkıştık kaldık.
Sivasımıza da ALTIN kaplamalı camii maketi yaptırırlarsa gerçekten takdirimi kazanacaklar.
Çok güzel bir düşünce 20-30 milyon liralık altın kaplamalı camii maketi. Esnafımız keşke sivas için de böyle bir yatırım olsa işlerimiz iki katına çıkar diyorlar. Düşüncelerimi mail yoluyla bakanlığa bildireceğim.
imzasız..
Parti, Muhalefet, Siyaset herşeyi bir kenara koyalım.
Ülkede iyiye giden tek birşey gösterebilecek olan varmı aramızda ?
Gerçekten çok merak ediyorum. Benmi bukadar umutsuzum?
Yaklaşık iki haftadır her gün iş arıyorum bulabildiğim işler en az 10 saat çalıştırıyor asgari ücret veriyor yol parası vermıyor ve hafta içi bir gün tatil veriyor sonra bir de utanmadan çıkıp diyorlar ki işsizlik yok iş beğenmeyenler var
Bir çoğunuzun arabası benim arabamdan daha iyi gidiyor
1.2 75 hp![]()
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Karadenizde yaylaların birinin en tepesinde 2 odalı bir evde oturasım var, bu hayatta mutlu olmak için para ile işin olmucak.
CAN CEYLAN
Bu sene baya izmir seferihisar ürkmez kuşadası kaldım ekime kadar yani git gel yaparak kaldım.. şunu diyim kiran yoksa ev sana aitse bin lira iki bin lira sabit gelirle bile krallar gibi yaşarsın.. yolda yürürken topladığım mandalina limon nar zeytin haddi hesabı yok.. balık alıyorsun bedava kalamarı karadesi .. yunan adaları elinin altında oralara günü birlik git gel var pasaport yetiyor 50 tl bir şey günü birlik git gel millet valizcilik yapıyor adalarda her şey bedava fiyatına.. giyim kuşam gıda içki ne istersen..
iş sadece ufak bir sabit gelirin olmasına bakıyor birde evde sana aitse aslanlar gibi yaşanır. orda birde ufak bir motor alıcaksın kısa mesafe arabayı çıkarmamak için ayağını yerden kesmelik tamamdır..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Abi oralarda arabayı çıkarsanda problem olmazki trafiksiz yerler zaten. Benim kirvem böbrek hastası. Ameliyat oldu ve şu an iyi. Devlet maaşı var ufak biir evi var kirasını alıyor. Az da birikmişi var adamın. Burada oturduğu evini sattı 500K'ya, B.evler'de. Evde dereyolunda yani güzel bir yer değil. Gitti Çanakkale'de ev aldı kendine, müstakil, bahçesi var, boğaz manz. var 10 numara yaşıyor valla.
etde ucuz öyle kasap kültürü yok yazlıkçılar alıyor genelde kasapdan.. insanlar çobandan alıyor koyunu danayı ya becerebiliyorsa kendi kediyor yada kasaba kestiriyor.. etde haliyle baya ucuza geliyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)