Erkek degil zaten kadin iyisine heves ediyor :) bende dugun arefesindeyim 50 ye yaklasti. Dugun yapiliyorsa. Min 30 dan basliyor. Zaten bi ceyiz muhabbeti var gereksiz ama ceyiz satanlar hep dolu
Printable View
tek çözüm zengin kız bulmak..
Zengin kızda bulduk bu sefer iç güveyi misin olm sen diyorlar..
70 bin iyimser ortalama rakam..
Bu konuda bi ben rahat olucam galiba benim ilk kız arkadasımın 2. Evliliği olucak bi 3+1 bi de 1+1 evim var 3+1 büyük gelir bize 1+1 yeter diyor eşya da az olucak haliyle düğün de yapmıycaz o parayla yurtdısına balayına gidicez :)
2011 senesinde gümrükte çalışıyordum, leva 0,80 tl idi . Şuanda leva 1,70 oldu. Eskiden 1 leva ile 2 fotokopi çekemezken şimdi 1 levaya neredeyse 4 fotokopi çekicek hale geldik.Dolar/euro zaten yürüdüler. Paramızın değeri kalmadı. Ama gel gelelim bizim insanımızıa/koyunumuza herşey çok güzel .Adam diyorum ki 5 sene önce kaç para maaş alıyordum , misal 600 tl . O parayla kaç tane küçük altın,kaç tane ekmek alabiliyordun bu kadar şimdi daha önceden aldıklarının 4 te 1'ini alamıyorsun diyorum. Yok adam odun , hayır ama maaşım yüksek asgari ücrete zam yaptılar. İnsanın zammınıza koyasım diyesi geliyor. Hakkatten zammınıza koyayım sizin. Anasını s.ktiniz memleketin. Artık orta halli yok sadece zengin ve fakir var.
Muhalefet olsa adamların karşısına çıkıcak adam gibi adam yok.. Ondan sonra yandı gülüm keten helvam..
Türk fındığı, içerdiği kansorejen tarım ilaçları sebebi ile italya'da en tehlikeli ithal gıda seçilmiş..
Devam devam.. Zerre üzülmüyorum bu kişilere..
Kredi kartı harcamalarında tarihi rekor – Sozcu Gazetesi
Ekonomiyi iyi okumalı bir esnaf şahsen ben en az 30-40 gün bandında işlerin kendine gelemeyeceğini biliyorum .
He bu harcanan paralar nerde diye sorulursa markette,giyimde,mazotta yani piyasada belli işler büyümeye devam edecek diğerleri daha da zora girecekler .
Kısacası esnaflık en zor yıllarını yaşıyor ve maalesef ticaret dahada zorlaşacak
Bu sene fındıkta "küf" denilen hastalık vardı zaten. Depolama kalitesizliğinden mevcut küflü fındıklar daha da tehlikeli hale gelmişlerdir. Fındık üzerinde biriken bir tarım ilacı yok, fındıkta hastalık var. Depolama kalitesizliği, ağaçların kalitesizliği ve bakımsızlığı ile birlikte bilinçsiz gübre ve ilaç kullanımının uzun vadeli sonucu bu oldu zaten. Dünyada tekel olduğumuz için çok fazla fındığı geliştirmeye, üreticiyi desteklemeye çalışılan politikalar üretilemediği için maalesef tekstil ile beraber en büyük ihracatımız olan fındık her sene daha da kötüye gidiyor, gidecek.
Fındık fiyatının artması veya azalması dönüm parası desteğine göre tarım politikalarını destekleyen çiftçiler olduğu sürece ülkemizde çiftçilik asla para kazandırmaz.
Apple store karda İphone 7 de kuyruk var siz ne krizi falan ?
Loading site please wait...
yeni i phone larımız sizi bekliyorrr lütfen sadece ürünü alacaklar arasın aşırı talep olduğundan birbirimizi meşgul etmeyelim
Abi yaş 32 ne kadar daha beklemem lazım gerçi bana hava hoşta ailem çok baskı yapıyor yoksa benimde niyetim yok ...
Abi arkadaşımda aynısı dedi ama nasıl olacak allah büyük bakıcaz kredi çekipte düğün bittiğinde borçla uyanmak istemiyorum nasip artık ....
Troll falan degilim ki, ulkesinin gelecegini dusunen, 2023 hedefine odaklanmis bilincli bir vatandasim. Eskiden kredi bile alamazdi insanlar, refah artmis olacak ki, borclarini odeyebiliyorlar ki kan emen bankalar bile kefilsiz kredi yapistiriyor bir mesajla. Eskiden yapilabilir miydi? İmkansiz. Bence hersey ortada.
Eskiden de ayni seyler vardi erisemiyorduk. Simdi sistem geldi, teknolojiye entegre edildi tum kurumlar ve bir tikla herseye erisebiliyoruz.sayi artmadi biz daha kolay ulasir olduk aslinda.
kiz kardesimin dugunu icin yaklasik iki haftadir Tr deyim. Biktim artik ne zaman evleniyorsun, yasin kac oldu, bak tum arkadaslarin evlendi muhabbetinden. Yahu millet ne kadar merakli evlenmeye evlendirmeye. Millet mutlulugu sadece evlenmekte saniyor galiba ama maalesefki hicte oyle degil. Tabiki tum evlilikler degil ama gozlemledigim kadariyla evli arkadaslarimin cogu bin pisman.
Evet ekonomi büyüyor ama kime büyüyor zengin daha zengin fakir daha fakir
Kredilerin patlaması ülkenin büyümesi olarak görüyosanız bi yunanistan ekonomisini inceleyin
6-7 sene önce herşey mükemmeldi mortgagelar leasingler havada uçuyodu şuan hepsi balon ekonomide patladı gitti
Patladı gitti diyorumda adamlar yine bizden net olarak 4 kat daha varlıklı
onu gelişmişlik standartı olarak hedef alma tükete tükete tükeniyoruz.. onları almak çok kolay artık peşin sıcak parayla alanmı var.. anlaşmalı sözleşmeli taksitle alınıyor.. adam boğazından rızkından ekmeğinden kesiyor alıyor.. o gelişmişlik standartı değil bence..
Agop'un kör kazı gibi tüketen bilinçsiz bir toplumu refah ile karıştırmayın.
Bunu iktidarı savunacağım diye hiç yapmayın, çünkü elin dansözü bile öyle kıvıramıyor.
kardesim 1999 ile 2003 yillari arasinda bu memleket 1 buyuk deprem , 1 post modern darbe , 2 tanede ekonomik kriz yasadi o yuzden o tablonun 2002de oyle olmasi normal. nerden temin ettin o listeyi bilmiyorum ama koskoca memlekette 472 kisi mi tasit kredisi kullanmis? yada 250 tane ev mi satilmis? dusun yani memleket bitmis kimsede para yok is yok. yaw o zamanin basbakani cikip tvlere basin aciklamasi yaprtiginda sirf anayasa kitabini yuzume firlatti dedigi icin bu memlekette insanlar %40 fakirlesti paramiz buhar oldu.
keske suanki yonetim 2005 ile 2010 yillarindaki gibi olsaydi. simdi bunlarda tabildot tadi verdiler devlet yonetimi ahbab cavus iliskisine dondu. bakalim sonumuz hayir olsun
merak etmeyin yaw hükümetimiz bu darboğaza çözümü buldu. ÖTV ye zam yapacaklar yakın zamanda bütün ekonomik dertler bitecek. Daha çok yol yapacaklar.
krediyle büyüme, refah artışı mi olurmuş, siz kredi çekerek gelecekteki gelirinizi şimdiden harcıyorsunuz. 10 yıl sonra kazanacağınız parayı bugünden tüketiyorsunuz haberiniz yok
Abi birde babamın vurduğu nokta benim artık ayağım çukurda mürvetin görmemi istemezmisin tarzında bizim türk milletinde var zaten yaşın geçti evde kaldın muhhabeti ne olmuş geç kaldıysa evlilik huzur bulmaktır bana göre evlenip başa bela almak değildir ...
ekonomi çok iyi gidiyor elhamdülillah.
dün gazetede elma üreticilerinin haber vardı adam 30 kuruştan elmayı veremiyoruz almıyolar diye ağlıyordu. Bugün istanbulda kilosunu 4 liradan satıyolar. Mangonun kilosunun Türkiyeye iniş fiyatı 80 kuruş. Tanesi satılıyor 6 liraya. Daha neyi konuşuosunuz yaw. Üretsekte bişey farketmiyor. Satan herifler yamyam oldukları için üreticiyi yaşatmama derdinde.