Almaya devam edebilirsin hep birlikte görelim neler olacağını :) Allah muhafaza "gözaltından selamlar" diye konu açma da
Printable View
Almaya devam edebilirsin hep birlikte görelim neler olacağını :) Allah muhafaza "gözaltından selamlar" diye konu açma da
hiçbirşey olmaz fiyatı belirlemiş sende o fiyattan almışsın. En fazla olayı abartıp fazla sayıda alırsan ilerde durumu anlayıp senden farkı istemeye çalışabilirler ki öyle bir durumda telefonları iade edersin. Kabul ettiğin sözleşme içeriğinde fiyat yanlışsa neler olabileceği büyük ihtimal yazıyordur iyi oku.
Arkadaşın yaptığı kesinlikle etik değil orası kesin.
Gel gelelim teknik olarak sistem buna müsade ediyorsa ne gibi bir yaptırımı olabilir ki bunun.
KardeŞ sÖylede bİ turda bİz bİnelİm ...
Dolandırıcılık*suçu, failin hileli davranışlarla bir kimseyi aldatması, mağdurun veya başkasının zararına olarak kendisine veya başkasına yarar sağlamasıyla oluşur.*
Site yönetimi gerekirse ilgili firmaya yardımcı olur sanırım..
Arkadaşlar siteyi bende buldum sma kimse sormasın bende söylemem
- Gelen faturada gelen cihazın imeisi vardır, iki cigazın arkasındaki imei ile , Faturadaki imei nin son 4 rakamını göstersene bana :D
Bi ben bulamadım arkadaş ya :D Telefonu kırdım olsa bi sitede bi tanede ben alsam
Senet olayı falan yok. Faturayı 55 liralık kesmişler, ödemeyi almışlar, teslimatı yapmışlar. Alışveriş tamamlanmış yani.
Bundan sonra o açığı veren yazılımcılara geçmiş olsun. Firma 100 telefonu böyle gönderse gene batmaz, ama birkaç kişi ya da kurum işinden olur.
Şa sanki siteye havkledi nebilim kod açığı buldu da ucuza almış. Altı üstü mette gezerken görüp aldığı telefon. Sanırsın heykır da site açığı bulmuş.
2.055 tl yazarken 2 yımı basmayı unuttular acaba :)
Toplam Tutar 53 tl yazıyor sıkıntı yok arkadaş açık bulmuş almış hayırlı olsun
Konu sahibi kendi dedi senet olarak diye bir ibare var diye sanırım üstünü kapadığı yerler arasında. Biz elden gidip aldığımız için ürünleri tam tutarlı fatura ile birlikte senetleri cartları hazırlarlar ama arkadaş internet üzerinden aldığı için sanırım ürünün ilk taksit tutarı olan miktarı aldılar. Fatura şekilleri kesinlikle yanlış ama yasal olarakta haklı çıkabilme ihtimalleri yüksek. Biz 55 tl tutara satıyoruz bu tutar 24 ay vaddenin ilk taksidi vb tarzı bir savunma ile ellerinde senet ibareli fatura varken arkadaşın şansı yok
beyler linkleri elden ele gezdirelim lütfen.
100 liraya linko paylasirim :hahaha:
Stok kodundan bu siteye eriştim.
SAMSUNG GALAXY S6 EDGE BEYAZ 32GB Cep Telefonu
Ama fiyatı düzeltmişler gibi :)
Buldum telefonu,doluşun.
En Ucuz Samsung Galaxy Cep Telefonu Fiyatları
Ben de buldum gel gel
Samsung Galaxy S6 TechTurkey'e özel 55 TL
Arçelik konu ile ilgisiz açıklama yapmış :)
55 TL'lik Samsung Açıklaması
Babam zamanında vatandan telefon aldığında kutunun üstünde banka yazıyordu bu ne dediğinde başka biri alacaktı fakat kredi çıkmadı dediler.Senet muhabbetinde ise cihazı başkası senetle alacaktır kutuya senet yazılmıştır fakat adam vazgeçince öyle kalmıştır
Yanlışın var. Ben de bazı faturalara not düşüyorum ''k. kartı ile tahsil edilmiştir'' şeklinde. Ön muhasebeyi kolaylaştırmak içindir o notlar.
Açık kapalı fatura olayı olabilirdi. O zaman da en fazla 55 lira talep ederlerdi, onun da ödemesi yapılmış zaten.
Bilemediğin hususlarda muhasebecini aramaktan çekinme. Ben ilk başladığımda en ufak şey için bile arıyordum. Böylece gereksiz cezalardan uzak durursun her zaman.
Galiba 12.10.2016 8:47' de alınmış
iyi de burada daha ucuz ? Senin verdiğin linkte normal fiyat gözüküyor
Acbak Samsung Galaxy S6 Edge
Siteden alışveriş yapmak için büyük ihtimal bir Satış Sözleşmesi Onayladın. Bu sozlesmelerin amacı zaten bu gibi durumlarda internet sitesini korumaktir.
Eğer böyle bir sözleşme onaylamadıysan onlar bu parayı senden temin etmesi çok zor.. hatta tam aksin örnekler internette başka alış veriş sitelerinde oldu ..
5 bin tl lik laptopu site hata yapıp 500 tl ye koydu adamım biri satın aldı site hatasının farkına vardı siparişi iptal etti .. adam tüketici heyetine başvurdu ve tüketici heyeti adamı haklı buldu siteye ürünü tüketiciye yollaması kararı aldı..
Toplam tutar yazıyor ve bir sıkıntı olmaz çünkü alışveriş tamamlanmış. Size hiçbir şekilde yaptırım uygulayamazlar, tabi yinede satış sözleşmesini okumak gerekli.
Siteyle ilgilenen kişilerin, stokları ve fiyatları giren kişilerin ihmalkarlığıdır bu herhangi birşey çıkacağını sanmıyorum.
Hep onlarmı düdüklüycek birazda sen düdükle, hayırlı olsun :D
Bir ürünü piyasanın bu kadar altına alıyorsan hata yapıyorsundur.
beyler arçelikte online satış göremedim muhtemelen acback.com ve arkadaşın faturasına bakınca sipariş tarihi 12.10.2016 ve arkadaş erken saat'de aldığını söylemiş faturanın aşağısında
8:47 12.10.16 tarihi var muhtemelen doğru yarın bi bakın derim
ef186 konuyu anlattım gercek olup olmadıgını belırtır bı zahmet
Abi bu benim dediğim sitede de aynen boyle olmuştu herkese gonderdiler dhden çok alan oldu hatta inanmayıp siteye girmeye çalıştım ve çok zor girdim fiyatlar 50 60tl idi hep normalde 200 300tllik urunlerdi. Site stok yetiremeyincede farklı urun göndermiş ama göndermiş yani adam adidas almış bot gelmiş bot almış bayan spor gelmişti.
@AşkınS. bu yorumun nesini beğenmedin ?
Ne yazalım iyi yapmışsın aferim 50 - 100 adet sipariş ver forum olarak senden 1000 liraya geri alalım. Sen de biz de yolumuzu bulalım mı ?