Bir soru soruyorsunuz ve bir akıllı siz sitedekiler ... gibi link veremem vb diyorsunuz o faturada senet yazıyorsa ve firma cidden hata yaptıysada kan alırlar sizden ve yasal olarak hiç bir şey yapamazsınız acıtmayın canımı demekten başka. Şimdi hata olsa bile size güzel bir ödeme planı çıkarırlar nasıl olsa faturada peşin ibaresi yok. Senet olarak belirtmişler ilerde dava açsanız bile bir şey olmaz.
İflah olmaz bir donanımhaberci olarak ben bile böylesi alışverişlere karşıyım.
Ama söz konusu arçelik olunca tebessüm etmedim değil. Operatörler ve vestel'le bir olup taksit olayına yasak getirttiler. Afaki kârlarla ürün satıyorlar şimdi. Biraz da onlar ütülsün.
pardonda sıteyı sankı ben dolandırdım gırdım 2000 bınlık urunu 55 tl satıyor gordum ve aldım sımdı laf soyleyenlere soruyorum sız almıcaktınız dogrumu sızlerı tebrık edıyorum zorlamı aldım yada siteyi benmi hackledim
Sana burda siteyi hackledin aldın kimse demedi.
Sen kendin konu açtın böyle bir telefonu ucuza aldım.
Sizce sonrasında sorun yaşarmıyım diyorsun.
Birde altın yumurtlayan tavuk diyorsun siteyi söylemem diyorsun.
Hak hukuk olarak yorumlar gelincede kızıyorsun bu şuna benziyor.
Beyler bir sokakda bir çanta dolusu para buldum ara ara gidip alıyorum içinden yerinide size söylemem gibi olmuş.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Ucuza telefon bulumuşsun, hemde 2 tane almışsın, üstüne buradaki insanlara fırsatçı muamelesi yapıyorsun, güzel iş![]()
online alışverişte piyasa fiyatının altında bir ürünü alıyorsan ve belirli sözleşmeler imzalıyorsan sende kabul ediyorsun.
böyle bir şey başıma geldi diyorum hem de beş kuruş ödemeden adam getirdi teslim etti ve gitti.
o teslim aldığıma dair imzaladığım belgeyle bile mahkemeye veriyorlar ; benim adıma onlara yapılan herhangi bir ödeme ve yasal süreç içerisinde yapılan itiraz yok.
ürün senin adına fatura edilmiş, üstüne SENET yazmasına rağmen açmış kullanmışsın.
şirketler bilir, açık ve kapalı fatura kesilir vs. gibi.
bu saatten sonra firma senden ne kadar alırsa o kadar ödeyeceksin, çünkü elektronik cihazda kutu açtın, kullandın CAYMA HAKKI ortadan kalkar.
kafanı yorma KAN BAĞIŞI yaptım dersin ona da.
gelen diğer ürünleri açma da cayma hakkını kullan olası ters bir durumda.
sitede açık var ve bunu kendin söylüyorsun bana göre açıkça hırsızlıktır o zaman sen yakında açık kapılı bi dükkan görsen ordandamı alacaksın anlamadım
ben hukuksal olarak bı yaptırımı olurmu diye soruyorum neyse yanlıs anlasıldıysam kusura bakmayn arkadaslar
Malzeme kodu ile aratılınca direk
Arçelik ve Acbak çıkıyor bu iki firmadan birisi bu açığı fark edip aldıysanız sonrasında olacaklarıda bir düşünün derim ama maşallah sizi uyarmaya çalışan herkese cevabı vermeye çalışmışsınız her şeyi göze almışsınız daha ne diyim altın yumurtalarla mutluluklar.
Sadece 1 tane alabildiğin ürün kargodan 2 tane çıktı demek . Hemde 55 TL'ye 2 adet . Fatura 1 cihaz için fotoğrafta 2 cihaz var senin beyanın en fazla 1 adet alabilidiğin yönünde ben anlamadım bizimi yiyosun genç ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
her gun 1 adet alabılıyorum 2ncı aldıgmı o fıyattan vermıyor ilk aldıgım urun 2ncı urunle beraber geldıı nedn yalan soyleym
hergün bir tane demiş abi. banada ucuza android lazım dı tavsiye konusu diye girmiştim. lenovo k5 alınırmı arkadaşlar fp 700 800 liralık ne alınır ?![]()
MKIV TDI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)