cekımler bıtmıs olması lazım cunkı sebo aylardır gıdıyor bu program ıcın
Printable View
cekımler bıtmıs olması lazım cunkı sebo aylardır gıdıyor bu program ıcın
Ben çok beğendim ama etap biraz daha çekişmeli ve zor olabilir miydi acaba diye düşündüm ?
Hakan Abi tebrik ederim. Dün akşam keyifle izledim.
Tahmin ettiğim gibi akıcı Türkçen ve otomobil bilgin diğer yarışmacılara göre ön planda :)
Genel izleyici kitlesi için gayet eğlenceli ve doyurucudur elbette. Fakat biraz daha otomobilden anlayan izleyiciler için biraz yüzeysel oldu geçişler. Program süresi vs gibi etkenler elbette vardır. Ama sunu abi uzun uzun konuşma yapacağına motorun takılması elektrik işlemleri yarış bölümünde daha fazla görüntü izlemek isterdim. Toprakta patinaj çekme sahnesi izledik defalarca :)
Kablo çekerken tartışıyordun start düğmesi ne ara takıldı bunları görmek isterdim :)
Hepsinin illaki mantıklı bir açıklaması vardır. Program süresi konsept genel izleyiciye hitap etmesi vs. ben sadece kendi görüşlerimi söylemek istedim.
Herşeye rağmen TR de çok ileride çok başarılı bir tv programı izledik. Devamını dört gözle bekliyoruz.
Ben çok beğendim, kurgu ve cekimler gercekten guzel olmus, emeği geçenlere çok teşekkürler.
şu an izliyorum elinize emeğinize sağlık. ama 06.54'de gerçekten gergedan boynuzu olarak mı düşünüldü yoksa subliminal mi yedik :D :D :D
Sakın sakın!..
O forum bozuntusunu sakın bir referans olarak almayın!.. Orası 15-16 yaşında ergenlerin doluştuğu, iki lafı bir araya getiremeyenlerin kendisini kaf dağında gördükleri bir yer..
Orada trend "beğenmemek" üzerinedir. Orada herhangi bir şey beğenilmediğinde çok cool sanır insanlar kendilerini.. Daha da cool olmak için hunharca eleştirirler..
W212 E200 ile babasının arabası olan Opel Astrayı kıyaslayıp, Astra nın her açıdan daha iyi bir araba olduğunu iddia edenlerin ülkesi orası..
Kafalar hep dumanlı gibi geziyorlar diye düşünüyorum zira muhabbetler bu şekilde..
Senin cevap verdiğin bu eleman da 18-19 yaşlarında birisi diye tahmin ediyorum.. Aklınca profilini kapatmış ama itinayla bulurum!..
Bak 2 dersten sınıfta kalmış bütünleme yok diye ağlıyor..
https://forum.donanimhaber.com/m_599...age_268/tm.htm 3ncü post!..
Sen kim bu veletler kim yahu.. Boşversene..
Aman diyeyim kaile bile almamak gerek.. Çıkıntılık yapıp kendini yukarılarda gösterme çabaları bunlar.. Hıyardan ancak cacık olur.. Yapma gözünü seveyim.
bugün izledim oldukça başarılıydı sıkılmadan izledim tek eksiği biraz daha detaya girilmeliydi BENCE.. onun dışında ülkedeki televizyon programcılık anlayışı belli daha çok böyle programlar görmek bizleri sevindirir..
Kaçıranlar / izleyemeyenler / "bir daha izlerim be" diyenler için Sanayi Savaşları bu akşam 21:30 ve gece 01:40'ta TRT Belgesel'de.
D-Smart 67. Kanal
Teledünya 187. Kanal
Tivibu 99. Kanal
Digitürk 190. Kanal
TRT Karasal İzmir C 36
güzel iş başarılar
Kötü yorum yapan gitsin iyisini yapsın
İnşallah uzun soluklu olur program
DH'nin ciddiye alınır bir yanı yok.:)
güzel program ama yapılan işler daha detaylı gösterilirse dahada güzel olur
@Godless Commie Abi burdada konunuzu açmışlar, kamera arkadası resimler falan var güzel gözüküyor :) geneli gayet yapıcı ve destekleyici konuşmuşlar.
Hurdaların ustalıkla sınavı! Sanayi savaşları başlıyor | OTOPARK
Dün akşam izledim bende.
Sizi tanımadığım için tahminimce kendi şasesini yapan ekip olduğunuzu düşünüyorum :)
Program güzelmiş daha da gelişmesi ve uzun soluklu olmasını dilerim.
Başarılar.
Ben beğendim güzel program olmuş yarış sahneleri daha fazla olabilirdi bence
bız bu konsepte alısıgız :) yarıs bolumu olması gerektıgı gıbı
Program resmen üst kalite olmuş başarılarınızın devamını dilerim :)
Sevgili arkadaşlar,
Yarın 6 Kasım Pazar.
Sanayi Savaşları 2. bölüm var.
11:55, 21:05 ve gece 02:00
Hafta içinde yine tekrarlar.
Başlıyo :)
Hakan abi elinize sağlık güzel bir bölüm olmuş daha hızlı araba lazım
Yarış bölümü de uzatılmış, güzel olmuş.
gene kaybettiniz :)
ama bu sefer eşitlik yoktu başlangıçta (ilk 10dk yı kaçırdım)
bir aracın 4 çeker olması onu arazi aracı yapmaz!
üzerine "yük ve eşya taşır" yazsaydınız keşke :D
Beğenerek izliyorum. Bölümler çok keyifli. Başarılar dilerim.
bu bölüm adil değildi size kamyon verdiler resmen 3. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
Keyif alarak izlediğim bir program. Umarım uzunca bir süre devam eder.
2. Bölüm malesef pek adil değildi, bir ekibe arazi aracı verip diğer ekibe kamyonet verip arazide yarıştırmak pek olmadı açıkcası.
Ayrıca co-pilotlu yarışlarda bir adet daha spor koltuk ve en azından 4 noktalı kemer olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Hoplama zıplamalı bir etapta o koltuk ve kemerler kötü bir sonuç doğurabilirdi mazallah.
Youtubeda falan var mı 2.bölüm
Az önce zaplarken denk geldi.
Bölüm çamur savaşçısı ama çamurun Ç'si yoktu. En sonda bir ufak hendek geçişi gibi birşey vardı hafif ıslak, o kadar. Yarış sonu araçlarda çamur falan yoktu.
Yarış sonunda Halit Bolkan "Gördüğüm en güzel yarış buydu" gibi birşey söyledi. Yaw daha ilk bölümdeyiz. Ne en güzel yarışı.
Yarış öncesi ve sonunda Halit Bolkan'ın arkasında tek kelime etmeden sus pus duran arkadaşın görevi ne idi, gözden mi kaçırdım acaba?
Yarış kısmı belli ki kesilip kesilip, durdurulup durdurulup tekrar çekilmiş. Buna yarışma demek pek uygun olmamış bence.
Daha ilk bölüm, hemen olumsuz puanı vermeyelim ama programda hiç reklam olmaması da ilginç. Umarım diğer bölümler güzel olur da keyifle izleriz.
Ben ilk bölümü daha çok beğenmiştim. Yine severek izledim.
Oyunculuk daha iyiye gidecektir. O konuda kötü yorum yapmaya gerek yok. Ama eksik olduğunu düşündüğüm bir konu, bazı olayların senaryo olduğu aşırı belirgin. Örneğin; hurdalığa parça aramaya gidip iki takımın da her şeyi aynı yerden alması, enjektör kablosundaki sorunun kimsenin aklına gelmeyip kaportacının aklına gelmesi. Bir takıma arazideki performansıyla ünlü bir arazi aracı verilip diğerine kamyonet verilmesi. Nivayı çalıştırmaları yeterliydi kazanmak için. Ayrıca zorlu hiçbir yer ve özellikle çamur da yoktu parkurda.
Arkadaşlar, yorumlarınız ve desteğiniz için çok sağolun.
Verilen imkanlar içinde elimizden geleni yapıyoruz.
Bu arada, ikinci bölümü de konunun ilk mesajına ekledim.
(Maksat kolaylık olsun)
Sanayi Savaşları
- YouTube
link gelmiş .
severek izliyoruz Hakan abi.
İlk bölümden daha güzeldi
Sebo ne zaman kazanacak onu bekliyorum :)
desoto ile niva biraz adaletsiz oldu :) sebo usta daha iyi bi pilotaj sergilemesine rağmen aracın nefesi yetmedi yarış kısmında.
bir de halit bey tasarım konusunda biraz yanlış puanlandırma yapıyor bana göre. 24 saat içinde şase kısaltıp ağırlık dengesini yeniden kurduğunuz bi araca sadece tavanı kesilen bi araç ile aynı puanı vermek adaletsiz oldu bana göre. puanlandırma 5 üzerinden değil de 10 üzerinden olsa çarkçılar 8 anahtarcılar 7 puan alırdı bu tabloya göre.
ama ne olursa olsun 24 saat içinde böyle 2 araç ortaya çıkması efsane başarılı oldu bence.
Bu arada sinan usta noldu ?
Ben de bu yarışın yapıldığı mekanı merak ettim :)
bu hafta olaya biraz yapay kurgu girmiş sanırım. yapılan iş eğlenceli tebrik ederim ama kurguda biraz boşluklar var sanki misa hurdalıktan malzeme toplanmaya gıdılıyor ve dodge a göre buggerları takılmış jant lastik bulunuyor .bana biraz açık var gibi geldi.
bazı belirsizlikler mi diyim karmaşa mı diyim bilemedim..hurdalıktan çıkan jantlar roll cageler vs.. bu araçlar gercekten hurdalıktaki malzemelerle mi yapılıyor şayet yapılıyorsa hurdalıktan çıkma parçalarla yapılan roll cage ne kadar sağlıklı olur bi kazada bu çok yanlış yere varmaya neden olmaz mı?.. bi eleştirimde yapılan montaj hani gorada logarın dedesi dünyaya iniyor böyle fıtı fıtı yürüyor böyle ya hatırlayanlar bilir..yarış bölümündeki montaj bana o sahneyi anımsattı.. kimse yanlış anlamasın televizyonlarımızdaki programlar belli böyle programlara açız ve bu tarz programların çoğalması ve daha iyi yere gelmesini isteriz.. bunlar benim kendimce gözlediğim nacizane tavsiyeler eleştiriler..
Gayet başarılı mevcut imkanlara göre
Yahu bende diyorum nerede bizim sarjli matkapla multimetre, artist olmuslar simdi gordum :)
Hurdalıktan çıkıyor o jantlar.
Her iki bölümde de, elimizdeki mevcut bijon aralıklarına uygun çap ve genişlikte jant bulamadığımız için bulabildiğimiz jantların göbeklerini kesip kaynakla birleştirerek ucube ucube jantlar yaptık.
O jant imalat aşamalarının çekimleri yapıldı (çekimi yapıldı derken poz vermedik, biz yaparken bir yandan çektiler) ama montajda son kurguya dahil edilmemişler.
Dikkatli bakarsanız jantların iç kısımlarının kesik / parçalı olduğunu görürsünüz.
Hatta, ikinci bölümde İbrahim usta'nın kestiğimiz jant göbeklerini mengeneye takıp traşladığı sahneler de vardı.
Ancak haklısınız, imalatın gösterilmesi gerekirdi.
Rollcage için de kesinlikle risk almıyoruz.
Bunu baştan belirttik, emniyetin söz konusu olduğu yerler için profil ve boru alındı, kenara istiflendi. Biz kesip, büküp, kaynak yapıp kullanıyoruz.
Bence programın inandırıcılığı ya da etik imalat vs açısından en ufak bir sakıncası yok bunun.
Sonuçta ham malzemeden imalat yapıyoruz, ki, programın ruhu da bu.
Yarış sahnelerinin çekimi gerçekten çok zor. Kamera devrilebiliyor, beklenmedik şeyler olabiliyor, sahnenin içine traktörlü bir amca girebiliyor, vs vs.
Ama lütfen şundan emin olun, tüm ekip olanca iyiniyeti ile çabalıyor.
Her şey bence gayet güzel keyifli,bu ülkenin standartları üstünde bir program denilebilir.. Tavsiye vermek bana düşmez ama 3.bir ekip eklenip lig vari bir kurgu oluşturabilir diye düşündüm..