keşke hiç inegöle gitmeseniz
bir dost
İnternet üzerinden bakinca Vivense’de sade ve şık modeller var fiyatları da nispeten uygun ama kalite soru işareti.
İnegöl’e bakacagım ama genelde hep altın renkli süslü püslü ürünler görüyorum umarım vardır farklı sade modeller.
Bizim kız istikbal kelebek vs hiç beğenmedi cok süslü geldi.
çocuğa yatak beğenip aldık bu firmadan, montaj isterseniz sorun yok ama istemezseniz sorun olabiliyor.
montaj istememiştim ürünü kargoya vermişler kargo gelin şubeden alın getirmeyiz diyor, bu firmayı aradım ebat/ağırlık nedeni ile bu şekilde oluyor sizin almanız gerekli dedi fakat satış esnasında böyle bir uyarı yapmıyorlar, neticede ürünü teslim almayıp iade ediyorum dedim.
bir takım saçma görüşmeler ardından o ürün iade oldu gitti sonra kendi montaj ekibi kapıdan teslim etti.
satış sonrası hizmetleri nedeni ile asla tercih etmiyorum.
bu arada aynı ürünü farklı alışveriş platformlarından yarı fiyatına bulabiliyorum. zaten ana üretici aynı.
vivense bildiğim kadarıyla çeşitli üreticilerin ürünlerini satıyor kendi bünyesinde. Para çokomel eğrisinde vivense iyidir. Kız kardeşimin evini oradan dizdik ulaşımda-üründe bir sorun yaşamadık. 8 ay kadar önce de ben yatak odası kanepe dolap vs aldım dedikleri tarihten önce getirdiler. Tek sıkıntım ekonomik kanepe aldım yaylardan gacır gucur ses yapıyorçok ekonomik diye yönelmemek lazımmış onu anladım.
Valla bizde de teslim tarihinden çok önce gelen mobilyalar vardı. O da sorun oldu, koltuk takımı da teslim tarihinden çok sonra geldi. Biz evlenip farklı bir şehire taşınacaktık. Evi tuttuk fakat düğün nikah vs işin taşınacağımız şehrin dışındaydık. Showroomdakiyle konuştuğumuzda not olarak da belirtildi. Gittikten 1 hafta sonra gelecekti mobilyalar. Erken gelenler, 2-3 hafta erken geldi. Sürekli arandım, "depomuz dolu, eşyaları saklayacak yer yok vb" cümleleri duymak için. Gittiğimizde hemen getirdiler ki zaten ellerinde tutmamak için bekliyorlardı. Koltuk takımı ise baya geç gelmişti. Şikayet var üzerinden yazdıktan sonra sonuç alabildik. Koltuklar gelene kadar mutfak sandalyesinde takıldık. Allah'tan rahattı.
Şikayet ettikten sonra da 400 lira çek tanımladılar. O çek ile zigon sehba ve birkaç tane avize satın aldık. Avizelerde de sorun yaşadık. Vivense'de satılan ürünün adı ile aldığımızda, üretici satış sitelerinde aynı adla farklı ürün satıyor. 3-4 sefer iade et kargo bekle süreci yaşadıktan sonra durumu idrak edebilen bir MT sorunumuzu çözdü.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)