User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: Bursa inegöl kaliteli mobilya firmaları hakkında

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke hiç inegöle gitmeseniz
    bir dost
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1. de herşeyi inegölden almıştım, o dönem mobilya için ödediğim paraya 5 sene sonra 2. ye evlendiğimde evin %60 ını kurdum (Beyaz eşya dahil) o kadar diyeyim kıyas yapman açısından.

bu arada geçen 5 sene içinde profesyonel olarak mobilya işi de yaptım, temelde kullanılan hammadde sabit sunda / mdf bunu kullanış pazarlama ve tasarım biçimi ve tabiki kullanılan aksesuarın (Kulp / menteşe / ray / ayak ) kalitesi rakamı belirliyor. Malzeme rakamları inanılmaz arttı takip ettiğim kadarıyla.

Modalife den koltuk aldım ve yemek masası aldım, yerel bir firmadan çok komik rakama yatak odası aldım, 3 senedir hepsini sorunsuz kullanıyorum. Şarafattan uzak dediğin için bir göz atabilirsin, tabi önce istikbal bellona ya da yerel şaşalı markalara gittikten sonra görece uygun fiyatlı ürün satan bu tip yerlere gidersen sen beğensen de eşin beğenmeyebilir.

zaten artık 3-5 sene de değişen malzemeler oldular mobilya işleri, uyguna al geç derim şahsen.
    İnternet üzerinden bakinca Vivense’de sade ve şık modeller var fiyatları da nispeten uygun ama kalite soru işareti.

İnegöl’e bakacagım ama genelde hep altın renkli süslü püslü ürünler görüyorum umarım vardır farklı sade modeller.

Bizim kız istikbal kelebek vs hiç beğenmedi cok süslü geldi.

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnternet üzerinden bakinca Vivense’de sade ve şık modeller var fiyatları da nispeten uygun ama kalite soru işareti.

İnegöl’e bakacagım ama genelde hep altın renkli süslü püslü ürünler görüyorum umarım vardır farklı sade modeller.

çocuğa yatak beğenip aldık bu firmadan, montaj isterseniz sorun yok ama istemezseniz sorun olabiliyor.
    montaj istememiştim ürünü kargoya vermişler kargo gelin şubeden alın getirmeyiz diyor, bu firmayı aradım ebat/ağırlık nedeni ile bu şekilde oluyor sizin almanız gerekli dedi fakat satış esnasında böyle bir uyarı yapmıyorlar, neticede ürünü teslim almayıp iade ediyorum dedim.
    bir takım saçma görüşmeler ardından o ürün iade oldu gitti sonra kendi montaj ekibi kapıdan teslim etti.
    satış sonrası hizmetleri nedeni ile asla tercih etmiyorum.
    bu arada aynı ürünü farklı alışveriş platformlarından yarı fiyatına bulabiliyorum. zaten ana üretici aynı.

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben tüm mobilyalarımı vivenseden aldım fakat hiç memnun değilim. Geç teslim edilmesi de cabası.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CenkB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben tüm mobilyalarımı vivenseden aldım fakat hiç memnun değilim. Geç teslim edilmesi de cabası.
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çocuğa yatak beğenip aldık bu firmadan, montaj isterseniz sorun yok ama istemezseniz sorun olabiliyor.
    montaj istememiştim ürünü kargoya vermişler kargo gelin şubeden alın getirmeyiz diyor, bu firmayı aradım ebat/ağırlık nedeni ile bu şekilde oluyor sizin almanız gerekli dedi fakat satış esnasında böyle bir uyarı yapmıyorlar, neticede ürünü teslim almayıp iade ediyorum dedim.
    bir takım saçma görüşmeler ardından o ürün iade oldu gitti sonra kendi montaj ekibi kapıdan teslim etti.
    satış sonrası hizmetleri nedeni ile asla tercih etmiyorum.
    bu arada aynı ürünü farklı alışveriş platformlarından yarı fiyatına bulabiliyorum. zaten ana üretici aynı.
    Aklımda olsun bunlar. Teşekkür ederim.

Peki Çetmen mobilya hakkin görüşler nasıl? 24 ay vade farksız taksit seçeneği varda

fussy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vivense bildiğim kadarıyla çeşitli üreticilerin ürünlerini satıyor kendi bünyesinde. Para çokomel eğrisinde vivense iyidir. Kız kardeşimin evini oradan dizdik ulaşımda-üründe bir sorun yaşamadık. 8 ay kadar önce de ben yatak odası kanepe dolap vs aldım dedikleri tarihten önce getirdiler. Tek sıkıntım ekonomik kanepe aldım yaylardan gacır gucur ses yapıyor çok ekonomik diye yönelmemek lazımmış onu anladım.

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fussy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vivense bildiğim kadarıyla çeşitli üreticilerin ürünlerini satıyor kendi bünyesinde. Para çokomel eğrisinde vivense iyidir. Kız kardeşimin evini oradan dizdik ulaşımda-üründe bir sorun yaşamadık. 8 ay kadar önce de ben yatak odası kanepe dolap vs aldım dedikleri tarihten önce getirdiler. Tek sıkıntım ekonomik kanepe aldım yaylardan gacır gucur ses yapıyor çok ekonomik diye yönelmemek lazımmış onu anladım.
    Valla bizde de teslim tarihinden çok önce gelen mobilyalar vardı. O da sorun oldu, koltuk takımı da teslim tarihinden çok sonra geldi. Biz evlenip farklı bir şehire taşınacaktık. Evi tuttuk fakat düğün nikah vs işin taşınacağımız şehrin dışındaydık. Showroomdakiyle konuştuğumuzda not olarak da belirtildi. Gittikten 1 hafta sonra gelecekti mobilyalar. Erken gelenler, 2-3 hafta erken geldi. Sürekli arandım, "depomuz dolu, eşyaları saklayacak yer yok vb" cümleleri duymak için. Gittiğimizde hemen getirdiler ki zaten ellerinde tutmamak için bekliyorlardı. Koltuk takımı ise baya geç gelmişti. Şikayet var üzerinden yazdıktan sonra sonuç alabildik. Koltuklar gelene kadar mutfak sandalyesinde takıldık. Allah'tan rahattı.
    Şikayet ettikten sonra da 400 lira çek tanımladılar. O çek ile zigon sehba ve birkaç tane avize satın aldık. Avizelerde de sorun yaşadık. Vivense'de satılan ürünün adı ile aldığımızda, üretici satış sitelerinde aynı adla farklı ürün satıyor. 3-4 sefer iade et kargo bekle süreci yaşadıktan sonra durumu idrak edebilen bir MT sorunumuzu çözdü.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler