User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: Yürüyüşünü Beğenmediği İçin Annesi Yaşındaki Kadını Döven Psikopat

serkanaygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

koluman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "aman ben gördüm demiyim şahit yazarlar" yok efendim " aman biz karışmayalım sonra bize musallat olurlar" diye diye yozlaştık halbuki biz böylemiydik
    34 VAY 68 törkiş hatrot

dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne ERKEK! be!

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazen hayallere dalıyorum böle işi gücü bırakıcan bu tarz sorunlu o çocuklarını takip edeceksin. Akşam gecenin karanlığında falan skip atacaksın kenarda kolunu bacağını kırıp.. Yüzüne karşıda diyeceksin nasıl teyzeyi döverken iyi miydi? zevk aldın mı? Nasıl sigara yüzünden dayak atarken hoşuna gitti mi? Rahatladın mı? diye. Ayak bileğini yada dizini parçalayıp ona kalıcı bir hediye bırakıp gideceksin.. Ömrü boyunca hatırlasın onun bunun evladı..
    Böyle işler için bir tim kuracaksın 3-4 kişi. Haydarları alıp çıkacaksın dışarıya. Aynı hayali kuruyoruz kardeş.
    Nadide şeyler değerlidir.

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazen hayallere dalıyorum böle işi gücü bırakıcan bu tarz sorunlu o çocuklarını takip edeceksin. Akşam gecenin karanlığında falan skip atacaksın kenarda kolunu bacağını kırıp.. Yüzüne karşıda diyeceksin nasıl teyzeyi döverken iyi miydi? zevk aldın mı? Nasıl sigara yüzünden dayak atarken hoşuna gitti mi? Rahatladın mı? diye. Ayak bileğini yada dizini parçalayıp ona kalıcı bir hediye bırakıp gideceksin.. Ömrü boyunca hatırlasın onun bunun evladı..

Okadar hislerime tercuman oldunki. Tam olarak hayalim bu. Traş olduğum kuaförün arkasındaki arazide uyuşturucu madde içip etrafdaki arabalara zarar veriyorlarmış. 2 akşamdır geziyorum oraları, rast gelmek için çaba harcıyorum. Medeni ceza kanununun görevini yapmadığı yerde orman kanunlarına başvurmak hakdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlıktan nasibini alamamış karaktersiz muhtemelen haplı yada sarhoş olabilir. Tipi pek tekin birine benzemiyor

Market içerisinde okadar insanın müdahale etmemesi dahada vahim orada senin benim annesi bacısıda olabilirdi. Ne olursa olsun müdahale etmek lazım bu tarz durumlarda

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle tipler görünce aklıma tek cümle geliyor "en sevdiklerini birer birer kaybedersin inşallah"...
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamın biri köpeği döveken video çekmişti sosyal medyada olay olmuştu sonrasında adamı bulup köpeğe yaptıklarının aynısını kamera karşısında yapmışlardı
    ağız burun kan içinde bu şerefsizede yapıp sosyal medyada paylaşacaksın ibret olsun kansızlara

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden böyle olaylar oldu mu abiler bulur cezalandırırdı. Devletin kolunun uzanamadığı yerde cezayı onlar keserdi. Şimdi herkes psikopatı oynuyor. Hayatta hiç bir şeyi başaramamış bir baltaya sap olamamış kancık köpek gücü 50 yaşındaki kadına yetmiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısasa kısas der susarım...
    YamahA Xmax 250 ABS

yıldırımbyzt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir Allahın kuluda çıkıp dememiş sen napıyorsun kardeşim diye ama sorsan hepsi delikanlı bide harbiden ülkede ne değişik insanlar olduğunu görüyoruz herkes gücünün yettiğini ezmeye çalışıyor
    Samara 2109

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadını döven adama ceza vermezler, lakin bu kadını döven adamı dövsek o adam gider beni darp ettiler diye karakola şikayet edip bizi içeri attırır. Bundan adım gibi eminim. İnsanlar hukuka, adalete, polise güvenmiyorlar. Örn, ben gidip sarhoş kafa ile trafik kazası yapıp adam öldürsem param var ise 2-3 ay yatar çıkarım. Daha önce örnekleri mevcut. Bu durumda 'Allah belasını versin, Allah'ın dan bulsun inş.' tarzı beddualar ederiz ama ben daha hiç birine kötülük yapanın çarpıldığını felan görmedim o da yalan goy goy zaten. Bu psikopatlara işlemeyen hukuk emin olun bizim gibi aklı başında işinde gücünde birisinin başına gelse, kavgaya karışsak vs. bizim için işler. Biz de buna 'ilahi adalet' diyoruz fakat 'reel adalet' olmayınca 'sanal adaletin de' olacağını hiç sanmıyorum. Keşke Allah, Yaradan, Tanrı, Rabb bunları üretirken takipte etseymiş, belki o zaman herşey daha güzel olurdu.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle döverim ederim ******* diyosunuz ya başınıza ne geliyor söyliyim karısını gözümün önünde döven adamı ağır hasara uğrattım tabi kontrol çıkmış bir şekilde güvenlikçilerlede kavga ettim direk karakola gitmeden onlar hastaneye bende Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde 28 gün tutuldum. akıl hastenesinde bir dünya manyak var bide onları dövüyosunuz sizi bağlıyolar ilaç bağımlısı olup dışarı salıyolar hala ilaçlarla baş etmeye çalışıyorum bugün yine olsun y,ine yaparım çünkü manyağım

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortalıkta dövülecek çok ... çocuğu varda işte dövsen darp s....n zina vursan adamdan sayıyolar o sıkıntı Cem abinin dediği gibi
    2000 A3 8L

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler