"aman ben gördüm demiyim şahit yazarlar" yok efendim " aman biz karışmayalım sonra bize musallat olurlar" diye diye yozlaştık halbuki biz böylemiydik
34 VAY 68 törkiş hatrot
Okadar hislerime tercuman oldunki. Tam olarak hayalim bu. Traş olduğum kuaförün arkasındaki arazide uyuşturucu madde içip etrafdaki arabalara zarar veriyorlarmış. 2 akşamdır geziyorum oraları, rast gelmek için çaba harcıyorum. Medeni ceza kanununun görevini yapmadığı yerde orman kanunlarına başvurmak hakdır.
İnsanlıktan nasibini alamamış karaktersiz muhtemelen haplı yada sarhoş olabilir. Tipi pek tekin birine benzemiyor
Market içerisinde okadar insanın müdahale etmemesi dahada vahim orada senin benim annesi bacısıda olabilirdi. Ne olursa olsun müdahale etmek lazım bu tarz durumlarda
adamın biri köpeği döveken video çekmişti sosyal medyada olay olmuştu sonrasında adamı bulup köpeğe yaptıklarının aynısını kamera karşısında yapmışlardı
ağız burun kan içinde bu şerefsizede yapıp sosyal medyada paylaşacaksın ibret olsun kansızlara
Eskiden böyle olaylar oldu mu abiler bulur cezalandırırdı. Devletin kolunun uzanamadığı yerde cezayı onlar keserdi. Şimdi herkes psikopatı oynuyor. Hayatta hiç bir şeyi başaramamış bir baltaya sap olamamış kancık köpek gücü 50 yaşındaki kadına yetmiş.
Kısasa kısas der susarım...
YamahA Xmax 250 ABS
Bir Allahın kuluda çıkıp dememiş sen napıyorsun kardeşim diye ama sorsan hepsi delikanlı bide harbiden ülkede ne değişik insanlar olduğunu görüyoruz herkes gücünün yettiğini ezmeye çalışıyor
Samara 2109
Bu kadını döven adama ceza vermezler, lakin bu kadını döven adamı dövsek o adam gider beni darp ettiler diye karakola şikayet edip bizi içeri attırır. Bundan adım gibi eminim. İnsanlar hukuka, adalete, polise güvenmiyorlar. Örn, ben gidip sarhoş kafa ile trafik kazası yapıp adam öldürsem param var ise 2-3 ay yatar çıkarım. Daha önce örnekleri mevcut. Bu durumda 'Allah belasını versin, Allah'ın dan bulsun inş.' tarzı beddualar ederiz ama ben daha hiç birine kötülük yapanın çarpıldığını felan görmedim o da yalan goy goy zaten. Bu psikopatlara işlemeyen hukuk emin olun bizim gibi aklı başında işinde gücünde birisinin başına gelse, kavgaya karışsak vs. bizim için işler. Biz de buna 'ilahi adalet' diyoruz fakat 'reel adalet' olmayınca 'sanal adaletin de' olacağını hiç sanmıyorum. Keşke Allah, Yaradan, Tanrı, Rabb bunları üretirken takipte etseymiş, belki o zaman herşey daha güzel olurdu.
böyle döverim ederim ******* diyosunuz ya başınıza ne geliyor söyliyim karısını gözümün önünde döven adamı ağır hasara uğrattım tabi kontrol çıkmış bir şekilde güvenlikçilerlede kavga ettim direk karakola gitmeden onlar hastaneye bende Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde 28 gün tutuldum. akıl hastenesinde bir dünya manyak var bide onları dövüyosunuz sizi bağlıyolar ilaç bağımlısı olup dışarı salıyolar hala ilaçlarla baş etmeye çalışıyorum bugün yine olsun y,ine yaparım çünkü manyağım
ortalıkta dövülecek çok ... çocuğu varda işte dövsen darp s....n zina vursan adamdan sayıyolar o sıkıntı Cem abinin dediği gibi![]()
2000 A3 8L
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)