sıfır aracı ben olsam boyatmam araba boyatmış biri olarak bunu yazıyorum en mantıklı yol yeni araç siparişi vermek peşinat zaten 1000 tl gelince bunu satıp devam etmek
sıfır aracı ben olsam boyatmam araba boyatmış biri olarak bunu yazıyorum en mantıklı yol yeni araç siparişi vermek peşinat zaten 1000 tl gelince bunu satıp devam etmek
Arakadaşın bu konuda ciddi olduğunu sanmıyorum. Sıfır araba alıyorsun boyatıyosun. Hiç mantıklı değil. Madem rengine takıntılısın beğenmedin ya 6 ay bekle ya da aynı segmentte farklı araçlara bak. Sıfır arabayı yeniden boyatmak nedir abi...
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
mobilden toplu alıntıyı beceremedim kusura bakmayın yorum yazan herkese tek tek teşekkür ederim. kredi ile aldığımızdan aracın ederinden % olarak peşinat istiyorlar %30 du sanırım bu yüzden peşinat fiyatı o şekilde. Boyatma/kaplama parasıyla yazılım egzoz vs. yaptırsam bu sefer act motorların turbosunun dandikliği ve dsg nin tork limiti yüzünden gözümü korkutuyorlar bu yüzden risk alıp kendim tecrübe etmeye karar verdim. araçla oynamayı seven biriyim ve hiçbir yeriyle oynayamayacaksam bu aracı kullanmamın bi manası yok. Bu yüzden tavsiyeleriniz ile ilk önce egzoz yazılıma yöneleceğim araç sorun çıkartmazsa istediğim rengi kaplatıp 4 5 yıl yoluma devam edeceğim. Tecrübesini güzel fikrini yorumunu eleştirisini paylaşan herkese tek tek çok teşekkür ederim herkese iyi forumlar![]()
Bence aracın rengi çok güzel yerinizde olsam hiç boyatma gibi bir şey düşünmezdim. Üzerinde oynama yapardım, nasıl olsa üzerine ne yaparsan araca bağlanıcaksın hoşuna gitmeye başlayacak![]()
.
Yıllar once bende bi fiat brava vardı 2001 model simli sarı renkti sarı renk olmasının sebebi de benden önceki sahibinin oğlu sarı bravo istiyor.adam fiat bayisine gidiyor bakıyor bravoya tek kapı bu bize gelmez diyor beyaz brava sipariş geçiyor. Çocuk bi goruyor arabayı evde huzur bırakmıyor yıkıyor ortalığı babası gidiyor. Sanayiye daha 5.000 km yokken araba simli sarıya boyatıyor hemde tamamen söküp Taksici işi falan değil. Aradan 5 sene geçince satmaya çalışıyorlar kimse bakmıyor bile sonra babam bana aldı o arabayı hemde yalan olmasın 10.000 e falan piyasası 15 liraydı bizde sevinmiştik ucuza kapattık diye. ben 3 sene bindim satmaya karar verdik kimse yanaşmıyor arabaya taksi cıkması diyenler vardı simli sarı arabaya sonra biri 10 liraya aldı biride kurtulduk inan bana arabanın boyası kusursuzdu motor içi bile özenle boyanmıstı fotosunu bulursam atayım en son doğuda bi yerde satılık ilanını gördüm yine piyasasınından 5 lira ucuzdu
Eski sahibinin arkadaşının facesin de buldum fotoyu dönemine göre cok güzel arabaydı ama boyası yuzunden para etmıyordu.Şuan kuzenle beraber galeri-emlak işi yapıyoruz arada traktör de geliyor. bize sahibindene koyuyoruz ilanı arayanların hepsi boya varmı dıye soruyor 86 model traktörde![]()
Şu araba Turkiye sartlarinda 525xd SW dir. Hafif basik olursada nefis olur. Renk leon aldirir, bence en guzeli bu.
...
Rengi gayet güzel, renk değiştirme işini bir an önce aklınızdan çıkarın.
Coil alıp tatlı basık kullanmaya devam edin
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
hiç sorma valla boyasızsa araban marka model farketmıyor sırtını gere gere sat illa bı alıcısı cıkıyor 4-5 parça boya varsa aracında hele biri kaputtaysa sana evlat olmaya aday oluyor. Misal bu favorit daha bugün bize geldi ilk sahibinden boyasız 8.000 yazdık 7000 e alıcısı geldı vermedik sırf ı.neliğine 7.750 den aşağıya vermicez çünkü illa alan cıkacak bılıyoruzSkoda Favorit 135 L 1993 Model 8.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mor renk - 357085121
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)