4 gün önce Caddebostan'da cam filmi 30/1b'den ceza ve men işlemi uygulandı aracıma.
4 gün önce Caddebostan'da cam filmi 30/1b'den ceza ve men işlemi uygulandı aracıma.
Ön cam dahil zindan spec hiç ceza yemedim
Çevirmelere girip çıktım
Adamsanız adam gibi değilseniz cezayı yapıştırıyor polis
Yasa değişse bile şöför adam değilse ceza ne eder ne yapar kefenden yazar![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Otomobiller M kategorisine giriyor
Önce cam filmi yapilcak(ön camlar için 1 numara arkalar 1 veya 2 numara en on cama film yasak. Işık geçirgenlikleri bu numaralara tekabül ediyor. )
Sonrasinda yapan kişi fatura verecek ve Ek-1 gibi bir form doldurulacak tespit muayenesine gerek yok ama onay kuruluşu denilen yerden onay alınacak. Bu onay kurulusu filme ışık geçirgenligi UV korumasi vs bir damga vuracak.
Kisacasi en on cam haric tum camlara 1 numara film artik gerekli islemleri yaptiktan sonra serbest oluyor.
Onay kurulusu kim ise parayi vuracak orasi ayri konu![]()
fabrikasyon %65 karartılmış olarak gelen arka camlar sanırım artık ön sofor ve yolcu için iki camada yapılabilicek diye anladım ben
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Oo iyi iyi tam belli olsunda gideyim bi zindan specten hallice bir şeyler yaptırayım.
Onaylı firma ceza riski yok komple film 500 TL derler mi acaba
Ayrıca M plakalara ve servislere kimse birşey demiyor heralde.
Böyle bi ayrımcılık saçmalık olamaz
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Biraz zaman gecmeaini beklemek gerek yinede. Tam olarak taslar otursun polisler alissin ondan sonra cektirirz filmleri. Acik tonla inay aldiktannsonra sokturulup daha koyu olanlarla onayli sekilde gezilir. Ama tum detaylari ogrenmek gerek.
4 gün önce e-5 te siyah bi scirocco ile beraber durduruldum motorlu yunus abiler tarafından, aracımdaki tek ofsayt zindan filmler, abimizde ceza yazacağını söyledi bende (ucunda men olduğu için), başka maddeden yazmasınıistedim, abimizde sağolsun rüşvet istedi direk 100 liramıza çöktü
Komple ön cam hariç 3 numara film var ama sanki camlar piano black boyalı gibi hiçbirşey gözükmüyor, en ön camdada 1 numara film var.
İnşallah bir an önce güzel bir şekilde uygulamaya konur.Zindan filmlerden önümü göremiyorum şerit değiştirirken cam indiriyorum, söktürüp kaliteli bir film taktırırım.
4 gün önce e-5 te siyah bi scirocco ile beraber durduruldum motorlu yunus abiler tarafından, aracımdaki tek ofsayt zindan filmler, abimizde ceza yazacağını söyledi bende (ucunda men olduğu için), başka maddeden yazmasınıistedim, abimizde sağolsun rüşvet istedi direk 100 liramıza çöktü
Komple ön cam hariç 3 numara film var ama sanki camlar piano black boyalı gibi hiçbirşey gözükmüyor, en ön camdada 1 numara film var.
İnşallah bir an önce güzel bir şekilde uygulamaya konur.Zindan filmlerden önümü göremiyorum şerit değiştirirken cam indiriyorum, söktürüp kaliteli bir film taktırırım.
Zindan film niye zaten? 1-2 numara yaptırın tamam işte. Millet suyunu çıkardı film üstüne film yaptıran var. Çirkin duruyor, apaçi duruyor... Sanırım şartlara uygun numaralı cam filmi serbest olacak zindanlara yazılsın ceza haklılar
Aracımda en ön cam dahil film var fakat içerisi net olmasada görünüyor bir miktar..
2-3 kere Ankara'da çevirmeye girdim , hiç sorun çıkaran olmadı..
Temmuz'dan beri çevirmeye bile almıyorlar şükür halimize![]()
Bende 2 yıldır var. 1 kere bile hiç bir polis laf etmedi yada cam filminden çevirmedi.
Bunun arabayla ve içindeki sürücü ile de alakası var. Araba dşp basık egsoz bas bas bağırıyosa adam çevirip yapıyo adaletini![]()
Bizim gibi aile arabası kullanan adamı çevirip napsın![]()
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Valla leylek spec, sadece film,jant ve egzoz başlığı bulunan araca cam filmi ve egzozdan ceza yemiş kişiyim.
Bence durumun efendilikle çok alakası yok. Kime kitlerimin peşindeler. O zaman ehliyeti yeni almıştım. Cam filmi var diye çevirdi, makbuza baktığımda cam filmi ve egzoz yazıyordu. Sadece görüntü amaçlı takılan egzozdan ceza yedim.Arabanın içinden bile çıkmamıştım. Ehliyet ruhsat istemişti gayet güler yüzlü şekilde uzatıp beklemiştim. Kontrol sanmıştım.
Hâla şahsı hatırladıkça kulaklarını çınlatırım.![]()
Şimdi en ucuzundan aksaray işi 50 liraya en ince 1 numaralı film yapacaksın gidip onayı alacaksın, onay belgesini cebe koyup filmleri söküyorsun, hooop zidan 5 numara çekiyorsun. Polis durdurunca onay belgesini gösterip devam ediyorsun. Bug buldum beyler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)