sadece alkol yeterlı olurdu ya![]()
sadece alkol yeterlı olurdu ya![]()
Arkadaşlar,
Sizlere öncelikle mekandan bazı resimleri ve sizler için ayırttığımız locaların ne şekilde olduğunu paylaşmak istiyorum.
Öncelikle Localarımız,
Alttaki resimde gördüğünüz gibi geniş koltuklara sahip. Bu resim tam olarak locamızın yerini tam göstermiyor. Tek fark locaların yanyana 4 set halinde dizilmiş olması. Localarımızın önünde ayalta durmak isteyenler için standlarımız ve standlarımızın da hemen önünde barımız bulunuyor.
Mekan içerisinden diğer kareleri de paylaşmak gerekirse;
Ve Dans gösterileri.. Diğer sürprizler sadece organizasyona katılan arkadaşlarımıza özel
Resimler ve tüyolar şimdilik bu kadar. Daha önce verdiğimiz bazı bilgileri tekrar veriyorum. Bildiğiniz gibi Sınırsız menü kaldırıldı. Giriş + ilk içki caralem üyelerine özel olarak 25 YTL şeklinde belirlendi.
Bu arada araçla gelecek olan arkadaşlara bir uyarım mevcut. Gerek reina olsun, gerek sortie olsun, gerekse supperclub olsun bu bölgede yer alan tüm mekanlarda vale ücreti 30 ytl 'dir. Otopark sorunu ise yaşanmayacak, mekanın yanındaki geniş otopark ve reinanın otoparkı talebimizi fazlasıyla karşılayacak derecede.
Diğer detaylar için
http://www.caralem.com/forum/showthr...832#post175832
geldıgımde ben kendı adıma sunu soylıyım vale ye fılan aracımı vermek ıstemem daha once 2 kere verdım ıkısındede ön tanpon ile kaldırımları kazıdılar o yuzden tugbelıyım. ama arac sıkıntısı cok olucak peşin peşin dıyım gelen cogu araba polısın dıkkatını cekıcegınden sıkıntı cıkabılır bence uygun bır yere park edıp yürümek veya taksı ile gıtmek daha mantıklı![]()
25ytl lik tek seçenek değilde isteyene sınırsız alkol farkını verip alabiliceği bi seçenek olsa daha güzel olur gibi![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Sınırlı giriş yapanlar ile sınırsız giriş yapanlar aynı mekanda yanyana oturamayacağı için bölünmelerin engellenmesi adına ve katılımcı sayısının da yüksek olması için sadece 25 YTL lik giriş + ilk içki seçeneğinin daha cazip olacağını düşündük.
Bu arada şu ana kadar bana ismini, telefon numarasını, yanında gelecek olan kişilerin ad soyadlarını veren 131 kişi mevcut. Gün içinde gelecek olan isimlerle sayı 150-160'ı bulacak.. Kısaca epey kalabalık ve keyifli bir organizasyon bizi bekliyor.
Detaylı bilgi için:
http://www.caralem.com/forum/forumdisplay.php?f=214
172 kişinin katılımı ile son derece keyifli bir gece geçirdik. Keşke sizler de aramızda olup eğlencemize eşlik etseydiniz.
Yinede ilgi gösteren herkese teşekkürler.
Keşke bir telefon edeydiniz..
Muhtemelen parti dahilinde sanmamışlardır sizi. Gece saat 03.00'a kadar herkes rahat rahat geldi, arabasını valeye bırakıp içeri girdi. Neticede 170 kişi girbiliyorsa +10 da girerdi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)