Jem89 Nickli Üyeden Alıntı
1,5 yıldır kullanıyorum..
Kronik bir sorunu sadece cam tavanlı versiyonlarda belli bir süre sonra yukardan küçük trim sesleri geliyor.. Birde cam tavanı açılan sineklik belli bi süre sonra rayından çıkıyor.. ama nu servise götürdüğümde bi yapıştırıcıyla sabitleştirdiler.. Sorun kalmadı..
Onun haricinde iç hacmi yeterli.. Bagajımda bass var benim o yüzden biraz ufak kalıyor.. Tek bavulluk yer kaldı bagajda.. Ama o olmasa yeterli bi bagajı var.. Benim kullandığım 1.2 benzinli style+ paket. Hız sabitleyici, direksiyondan kumanda, esp vs var.. Eksi yönü 2 hava yastığı var. Yakıt tüketimi 6,0-6,5 lt arası şehir içinde.. 1.2 84 hp şehir içinde gayet yeterli performans sunuyor.. Ama gaz açayım hız yapayım derseniz ciğeri yetmiyor.. .Uzun yolda klima açık araba sollamamak lazım.. Çıkıyosunuz gaza oturunca bi bakıyosunuz araba aynı gidiyo hiç hızlanma yok :)
Onun haricinde gayet keyifle biniyorum. Sınıfında bulduğum en yakışıklı araba bence.. Gerçi şu anda skoda rapid'lerde güzel.. ama clio,polo,i20,fiesta,rapid sınıfında benim şahsi düşüncem alınabilecek en güzel seçenek.. Fiyat performans olarak tabii.. Şu anda benim aracımın 0 km fiyatı (cam tavan opsiyonu dahil) 56,000 tl..
Ben 45.000 tl ye almıştım nisan 2015 te..
Umarım yardımcı olabilmişimdir abi.. Yine bir şeyler soracak olursanız özel mesaj atabilirsiniz.. Bilgim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım :)