User Tag List

Sayfa 5/21 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
398 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Yeni ötv zamları kapıda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim düşünce tarzım mantıksız farz edelim ; sizin bu yaptırımlara karşı düşünceleriniz mantıklı da olsa ve bu konuda belirtseniz ne değişiyor? En fazla 3-5 beğeni alır bu konuda unutulur gider . Ben artık önemsemiyorum çünkü bu ne ilk ne de son olacak vatandaşın tarafı ya da fikri ne olursa olsun önemi yok icraatte de yararı yok tabiki . O yüzden ben takılmıyorum bence sizde takılmayın duyarsızlık değil bu faydası olmadıktan sonra duyarlılığında anlamını yitirdiği gücün orantısız da olsa belli zümre de olduğu ve istediğini yaptığı bir yönetimde ''yorumdan'' öteye siz de geçemezsiniz
    Benim sırf yorum yapmak için, yorumdan öte beğeni almak için yorumladığımı düşünüyorsan tek kelimeyle zavallısın..
    Kişi başkasını kendinden bilirmiş misali sen aynen bu şekilde yapıyorsun sanırım..

Yaptığın şey ise verdiğim örneklerden kıymık kadar farklı değil.. Senin düşüncelerin umrumda değil ancak senin yazdıklarını okuyup aa bak böyle diyen de var haklı mı acaba diye düşünenleri biraz olsun engellemektir derdim.
    içinde bulunduğu suyun keyfini çıkaran kurbağa gibisiniz.. Alttan ocağın ateşi yakıyor hiç birşeyin farkında değilsiniz.. Bu da yaşınla ilgili hayati tecrübelerinle ilgili tabi.. Birazcık daha büyü, büyüdüğünde fikirlerin değişir, değişmezse o zaman daha güzel laf yetiştirirsin bana ufaklık..

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    520i ve 320i fiyatları uçacak diyebilirmiyiz
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Unutmadan.. Otomobillerdeki ÖTV düzenlenmesi ile birlikte ithal cep telefonlarındaki ÖTV de düzenleniyor. Artık o 3 maaşınızı verdiğiniz cep telefonları için 4 tane maaş biriktirmeniz gerekecek.. Bu ÖTV operatörlere de yansıyacak tabi.. Artık internet paketleri de aynı fiyattan olmayacak.
    BMW Mercedes i olmayanlara ve bana dokunmuyor bana ne nan.. diye düşünenler.. Bu sefer mi dokundu ucu? Şimdi mi acıdı yoksa.. Yazık.. Kıyamam..

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben hep herşeyi 50 liralık aldığımdan farketmiyor.

2023'te büyük oyunu bozup dünyaya hükmedicez inşallah !11!111!!!1!1!

Doblo kaç para oldu şimdi Tuğra Edition ? Ondan alırız biz.

Bide şu tshirtler kaç para oluyor ?

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amerikada m4 coupe 66.200 dolar günlük kurla 205.000 TL
    bizde 625 bin TL

fark 420 TL

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde işin şu boyutu var bizde m4 200 bin olsa bayilerdeki sırada millet birbirini keser fabrika ülkeye araç yetiştiremez

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GKS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerikada m4 coupe 66.200 dolar günlük kurla 205.000 TL
    bizde 625 bin TL

fark 420 TL
    okadara bile gitmeye gerek yok arkadaşım aldı miamide 2.28i aldu buraya göre gırtlak denebilecek donanımda 35bin dolarcık
    1881 - 193

TorqueTuning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okadara bile gitmeye gerek yok arkadaşım aldı miamide 2.28i aldu buraya göre gırtlak denebilecek donanımda 35bin dolarcık
    Dünya'da vatandaşını otomobil konusunda bu kadar düdükleyen başka bir ülke daha yok. Alırken, binerken ve satarken...

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gel ulan greencard görüşmesi, sizin gibi fakirlerle yaşamak istemiyorum artık... Ne kadar banel tartışmalar yok abd de şu yok bu

Şaka bir yana...

Türk halkının vazgeçilmezlerini iyi biliyorlar ve yükledikçe yüklüyorlar...

Basit bir hesap yaptım...

Standart bir C segmenti aracınız var ise yeni model.. Yaklaşık 20bin usd..

İş bulup abdye yerleşşeniz, tüm masraflarınızı bu aracın parası ile karşılayıp orada aynı aracı satın alabiliyorsunuz neredeyse

Ha bu arada

arkadaşın 1000 dolara aldığı araba aşağıda Sıfırı da 45bin dolar... 4,7 litrelik bir araç. burada olsa 500e dayanır herhalde

Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buda mayıs ayında aldığımız vergisiz fiyattan cuzi indirimli 520i mizin sevgili faturası sonra devlet neden araba üretmiyor. Neden üretsinki.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar şu güzelim devletin neyini beğenmiyorsunuz lütfen yapmayın böyle daha ne yapsın adamlar ötv'ye zam tabii ki olacak. Olmaması için bir sebep gösterirseniz söz veriyorum ötv zammını desteklemeyeceğim . Tşkler <3<3
    imzasız..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Unutmadan.. Otomobillerdeki ÖTV düzenlenmesi ile birlikte ithal cep telefonlarındaki ÖTV de düzenleniyor. Artık o 3 maaşınızı verdiğiniz cep telefonları için 4 tane maaş biriktirmeniz gerekecek.. Bu ÖTV operatörlere de yansıyacak tabi.. Artık internet paketleri de aynı fiyattan olmayacak.
    BMW Mercedes i olmayanlara ve bana dokunmuyor bana ne nan.. diye düşünenler.. Bu sefer mi dokundu ucu? Şimdi mi acıdı yoksa.. Yazık.. Kıyamam..
    Ben hep 50 tl lik çin malı orjinal ipone 9s plus alıyom..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son 2 aya 150 bin stokla giren otomotiv sektoru OTV inecek-cıkacak şoku yaşıyor - Ekonomi Haberleri

Otomotivcinin dostu Emre özpeynirci başlamış ağlamaya. Neymiş, sektör son 2 aya 150 bin stokla yakalanmışmış. Bize ne la. İndirim ve destekli krediyle eritsinler işe, sanki bize sordular ithal ederken. Kur artışları haricinde zamları döşerken iyiydi. Şimdi uğraşın durun.

Sanırım şu adetleri tutturma olayı bir hayli önemli otomotivciler için. Sonraki yıl için stok ve fiyatlandırmalarını etkiliyordur muhakkak. Belki bir iki sene almayız. Ama sonrasında muazzam donanım ve fiyatlar yakalanabilir. bkz: 2008 krizi ve devamı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamen vatandaşın sırtından daha ne kadar geçinecek devlet bilmiyorum. Hani şu eski hükumetler ne yaptı akp hiç değilse yol yapıyor hastane yapıyor hizmet ediyor diyenler var ya bunu yapmak zorunda yoksa topladığı parayı saklayabileceği koyabileceği hiçbir yer yok. Şöyle bir rakam var cumhuriyet ilanından 2002 yılına kadar tüm hükumetlerin toplam topladığı vergi 572 Milyar dolar. 2002 den 2014 yılına kadar olan akp döneminde toplanan vergi ise 1 trilyon 820 milyar dolar. Yani Cumhuriyet tarihinde toplanan verginin neredeyse 4 katını 12 yılda toplamış akp. Ee ne yapacak bu kadar parayı yol yapacak hastane yapacak. Hoş eskiden toplanan bu vergiler size yol su elektrik olarak dönecek denirdi ama şimdi benim vergilerimle yol yapıyor yaptığı o yoldan da fahiş ücretler istiyor hatta geçsemde geçmesemde bir şekilde benden parasını kesiyor. Hizmet bunun neresinde. Devlet olarak Üretmek yok, fabrika yok, sanayi yok dışarıdan saman ithal edecek duruma gelmişiz ekonomide tamamen vatandaşın sırtına yüklenmiş bir sistem var onunla geçinmeye çalışan bir devlet var. Haa bu arada hükümet değişirse bu vergiler azalır mı zannetmiyorum bu kadar tatlı parayı hiçbir iktidar bırakmaz. Ayrıca bu toplanan vergilerinde tamamı harcanıyor görünüyor çünkü kamu bütçesi açığımız hep var peki 2 trilyon dolar nereye harcandı. Fabrika mı kurduk hayır hatta olanları sattık özelleştirdik. Yol mu yaptık evet ama en pahalı projeler hep yap işlet devret modeliyle yapılıyor hatta devletin 1 kuruşu harcanmadı diye övünülüyor peki nereye gitti? Bunun araştırmasını denetimini sayıştay yapar ama o kurumunda içi boşaltılıp yetkisizleştirilip bu tarz soruların sorulması engellendi. Bizde gemicik alanlara aval aval bakıp nasıl aldılar diye düşünüp kaldık. Ama yediler yediler bitiremediler ki vergiyi biraz daha arttırıyorlar. Elin oğlu 1 puanlık zam yapılsa ayaklanır hükümet zammı geri çeker ama biz gerçekten koyun bir milletiz. Hatta akp lilere koyun falan deniyor yaa aslında en büyük koyun biziz onlar zaten hallerinden memnun bir şeye itiraz etme durumları yok biz ama hiçbirşey yapmıyoruz.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 aydir siyaset içerikli mesaj girmiyorum, yapmayin söyle seyler

Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki ya s2000 ler vergisine dokunulmassa bi 30 bin daha artarmı