sübliminal mesaj vermek istiyor onlar hani tehlikeliyim gelmeee)))))) onların mesela instagramını, facebookunu aç hep ünal turan videoları, resimleri...
sizi bilmem ama ben 1-2 sn o ışığa bakayım 2-3 dk gözlerim zor görüyor. Önüne geçeyim diyorum, arka sisleri açık olan dangalak yarış yapmak istediğimi sanıyor o da beni geçmek istiyor. Sisleri, uzunları yakıyorum ona nispet, kavga çıkıyor. Anlamadım gitti? Güzel, sağlam bir sapan yapıcam ucuna demir bilye yerleştiricem yakanın kırıcam sis farını
zaten hangi devirde yaşıyoruz artık arabaların normal stop farları bile gayet iyi bir şekilde ışık saçıyor. Sis olsa bile açmaya gerek yok. Dağ başı mı burası? Bence bizim ülkemiz için sis farlı olarak arabalar gelmesin. Nasılki bilmem ne bilmem ne özellikleri ülkemizde yok ve ya normale göre yükseltilmiş süspansiyonlu arabalar geliyor bu da öyle olsun
ennn çok benim geri sis farlarım vaar en kırmızı benimki... akü izin verdikçe yakarım ulaannn mı diyor acaba ? Ya ben sinyalleri yakanları gördüm. Ön amerikan ile arkayı karıştırmış galiba.. Dikizlerdekileri hiç sormayın bile. Beyinler pırıl pırıl...
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Arka sislerini acablarin cogu egitim seviyesi yada kultur seviyesi dusuk,bu net.
Uzun var hele yeni nesil led ise tam ilaci apacilere!
Yarış yapmak isteyenler ayrı zaten özellikle bizim araçlarda , jant var yay var rahatsız etmeyecek egzoz var gören ya mal mal içine bakıyo ki ailem olursa rahat gezemez oluyorum ya da başlıyo peşimden basmaya geçen acil işim var yetişmeye çalışıyorum arkamda slx belirdi adam yolunu bıraktı peşimden geldi sokağa sinyal verince oda diğer sokaktan geri döndü gitti ya yolunu değiştirmek nedir adam bildiğin U çekti sokağa girdiğimde hani ben düz gitsem geçene kadar peşimden gelecekti sanırım
Daha fazla isik = daha cok ilgi gibi sacma bir dusunceden kaynaklaniyor olabilir.
15-16 yaşında babamın arabasını kaçırırken banada güzel gibi geriyordu.. Ehliyet aldım , büyü bozuldu..
Kendi aracımda sisli hava dışında ön sisleri dahi yakmıyorum..
Normal koşullarda yakanı görünce arkasına geçip direk uzunları yakıyorum. Durup söylemeye çalışıyorum. Bir gün kurşunu yiyeceğim ama hayırlısı.
Anormal koşullarda, yağmur, sis, kar, veya ıslak yolda ben de yakıyorum. Arkadan gelip patlamasınlar diye.
Kendine ve anasına sövdürmek için net. Trafikte en deli eden olayların başında geliyor. Hele sis yokken yağmurda açınca o yerdeki su yansımasıyla resmen beynimin içi amsterdam sokaklarına dönüyor. Şirket araçlarında kontak çalışınca otomatik yanıyor sanırım onların hep açık. Bu arka sis kadar deli eden başka şeyde ducatonun farları. Onu tasarlayan mühendisi farı açıp karşısına oturtup öyle bırakacaksın. Ulan o nasıl far bütün ışık arabanın içinde göz möz kalmıyor eğer önündeysem.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)