Valla bornovada sisleri sarı parkları turuncu bir belediye otobüsü var park sis geziyo akşamlarıİnsanlar çok değişik audi logolu magirus dolmuş görüyorum...
Valla bornovada sisleri sarı parkları turuncu bir belediye otobüsü var park sis geziyo akşamlarıİnsanlar çok değişik audi logolu magirus dolmuş görüyorum...
Konuşulan durum araçların arka stoplarindaki sis farlarının gereksiz kullanılması..Sürüş mesafesinde öndeki aracın stopları yani sisleri açıksa görüş mesafesinde olduğun için rahatsız ediyor tamam da(trafikte dip dibe gittiğin zaman çileden çıkarıyor insanı) , şimdi yanıp sönüyor dikkat dağıtıyor denilse anlarımda.. Tamponun altındaki ışıkdan nasıl rahatsız olunabiliyor ? Böyle bir ürün kullanmadım tamamen objektif olarak yaklaşıyorum .
Göktürk yolunda hız koridoru var 90 a sabitliyorum sol orta şerit neyse gidiyorum adam dibime kadar gidiyor yahu arabada patron var ani hareket edemiyorum uygun anı bekliyorum hala dibimde bir tek ozaman yakıyorum arka sisi o kadar dur demek için birde o yolda gece yakanlar var ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok bildiğin küfür lügatım genişliyor hakkaten bu lazer nedir yahu.
Orjinali almiyor olabilir ama turkiyede takilmislarin nasil bir seyden yapiliyorsa gozu baya yoruyor, o resimlerle belirtmek istedigim ozenilen seyin f1 ferrari va araclardaki bu tarz arka sislere ozenip bisiler takiolar sonra da gece gunduz acik geziyorlar.
Sis yakanların ön arka fark etmez ortak bir hobisi var. Günde en az 100 kere sülalelerine sövdürmek yoksa gece uyku uyuyamazlar.Alcan bi tane jeep önüne tavanına taktırcan aydınlatmayı bunların arkasında birden yakacaksın koltuktan zıplarlar korkudan.
Merceksiz fara xenon takan ne kadar dangalaksa normal havada arka sis açıp gezende o kadar dangalaktır benim gözümde.Tamamen eğitimsizlik ve cahillikten kaynaklı bir durum.Arka sis açan polis arabası görüyorum söylenecek söz yok.
ben artık bıraktım bunlarla uzun yakıp sellektör yapıp uğraşmayı. bıktım sis farı, şerit ihlali, hatalı park, kırmızı ışık ihlaline küfür etmekten. trafikte sıçılması gereken her ağıza sıçmaya *** dayanmaz.
Romeo <3 Giulietta
Işıklarda beklerken ayağımı frende tutmamaya çalışırım arkadaki beklerken rahatsız olmasın diye ama adamlar kontağa basıp direk sis açıyor. Elden bişey gelmiyor Bitmiyor aksine artıyor trafikteki saygısız insanlar.
geçen gunlerde bır bayan sofore denk geldım
arka sıs on sıs Allah ne verdıyse yanıyor
Bellı haberı yok
belkı nereden kapatacak onu bıle bılmıyor
guzel bır dıl ıle ısıklarda yanına durunca soylemedık ıstedım
sankı ona kufur edıyorum gıbı bana tepkı verdı
Arka sis açık gezmeyi başlatanlar, NFS underground 1/2 (oyunda sis açık gezen araçlar, sokak yarışına hazır olanlar) oynayan hızlı çocuklar, sonra bunlara her gördüğünü trend/moda algılayan mok amelli apaçiler dahil oldu, minibüsçü ruhunu kaybetmemiş halk otobüsü şoförleri falan filan derken çığ gibi arka sislerini devamlı kullanan bir zümre oluştu. Oyunla, reel hayatı harman edip böyle bir kitle oluşturan adolesanların kurbanıyız
group b ___
O değil de bu kadar alenen küfür ediyoruz sülale ana bacı vs muhabbetinin üzerine bu konuyu okuyup hala sis farı açık gezecek adam olacak mı merak ediyorum. O kişinin karakteri tam bir tez konusu olur işte psikoloji/psikiyatri okuyan öğrencilere.
Olmaz olur mu? Gecen acilan konulardan birinde bunu gelip savunmaya calisan ve devaminda benim farim istedigim gibi yakarima cevirip sivayan arkadaslar vardi![]()
Vay be.
Yine olursa o arkadaşlardan, ve konuya yazarlarsa onlara küçük bir hediye almak isterim. Çam sakızı çoban armağanı.
Türkçe Sözlük
Onur, Şeref, Haysiyet, Gurur kelimelerinin olduğu sayfalar işaretlenmiş bir şekilde ve hediye ambalajıyla.
Soru : Millet neden arka sis lambasını (Hava şartları hariç) yakıyor?
Cevap : ibneliğinden
Başka bir mantıklı açıklaması yok. Düşündüm bulamadım.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
bi kaç kere uzun yakıp epey takip ettim, en son yol verdi. Anlamayacağına emindim yinede yaptım pişman değilim.
zaten onu anlayacak dangalak başta yakmaz değilmi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)