çita diyorum izlemesi bile keyifli fona bi boxer sesi tadından yenmez![]()
Kertenkeleyi audi zaten kullanio. Orumcekte olmaz 4 ayakli degil. Bunlari ele. Tazi olabilir. Omurga yapisida cok degisiktir mesela.
IN BOOST WE TRUST
4 çekeri
Hangi hayvana benzetiriz diyemi sorulmuş
Yoksa ben yanlış mı anladım
Şinasi sen misinnnnnnnn
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Video bölümündeki "Bal Porsuğu" videosunu izlerseniz, her şartta her hayvana kafa tutan "bal porsuğu"![]()
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
himalaya öküzü YAK ,çok sağlam hayvanlardır
Tibet sığırları, özellikle Tibetlilerin yaşamında önemli bir yer tutmuştur. Bunun nedeni Tibet'in yüksek karlı yaylalarına çok iyi uyum sağlayabilmesidir. Toprağa çok sağlam basar. Bu nedenle ulaşım araçlarının giremediği bölgelerde büyük rağbet görürler, binek, çeki ve yük hayvanı olarak kullanılırlar. Ayrıca sütünden, kılından, etinden yararlanılır. Bu öküzün yağından kandil yapımında, tezeğinden gübre olarak faydalanılırdı. Ayrıca kuyruğundan tuğ, tüyünden de yapılan ve at gerdanına süs olarak takılan püsküle de Kotas, Kotaz yahut Kutas adı verilirdi.( Tibet sydyry - Vikipedi )
![]()
İlk aklıma gelen Çita oldu. Zaten bir çok kişide söylemiş.
Koşarken ağır çekimlerde bacaklarının birleşimi ve durur konumda çok hızlı bir şekilde atağa kalkışı 4*4 özdeşleşiyor.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
4 çekere değilde arkadan itişe benziyor bence kedi.. yerler parke. benim kızın koşarak salondan koridora doğru bir viraj alışı var, s13 böyle açı veremiyor. resmen *** atıyor bıyığını sevdiğim
Böyle ödev mi olur sorusu bir tek benim mi aklıma geldi? Enteresan bir konu...
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Sesleri taklit edebilen lir kuşu var baya yetenekli bu konuda. Bi boxer sesi dinletilse reklamı kendisi yapar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)