Daha bir özlem ve hasretle anıyoruz. Gözlerimiz her zamankinden daha çok aradığı bu günlerde nur içinde yatasın, ruhun şad olsun..
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE..
Daha bir özlem ve hasretle anıyoruz. Gözlerimiz her zamankinden daha çok aradığı bu günlerde nur içinde yatasın, ruhun şad olsun..
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE..
Binlerce şeyhin, hacının, hocanın hüküm sürdüğü devirde, O'nun yolu; Allah'ın Türk Milleti için seçtiği yoldu. O'na ve yüzbinlerce şehide yaptığınız nankörlüğü, attığınız iftiraları önce Allah affetmeyecek. Alkol, senin gibi ilkel ve pis dürtülerle donanmış, bilinçaltı nekrofili, pedofili gibi sapkınlıklar bastıran, bilinç evrimini tamamlayamamış primatlar için sakıncalı ve haramdı, O'nun için değil. Tanrı bazı hakikatleri kitaplara değil, pisliğinden arınmış kalplere yazar. Gerçek bir tevekkülle iman etmedikçe o gerçeği okuyamazsınız. Onu anlayanlar, maneviyatının büyüklüğünü yürekten hissedenler olarak, Tanrının yeryüzündeki askerleri bizleriz. Şeytanın tohumları da, putperest de sizsiniz.rahat uyu paşam....
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Saygı, Sevgi ve Özlem dolu duygularla anıyoruz...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
Ata'ya saygımızı 1 dakika Saygı Duruşunda bile gösteremiyoruz.
Sabah sirenler çalmaya başladığında kapının önüne çıktım saygı duruşunda bulundum. Ama ne yoldan geçen arabalar ne de yayaların 1 tanesinde bu saygıyı göremedim. Ne kadar küfür etsem az.
Büyük önderimiz kurucumuz biz senin kıymetini bilemedik halada bilemiyoruz. Yerinde rahat uyu.
"Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON
Aynı herifler biryerde düğün,dernek,sünnet, askere uğurlama olsun ama kıyameti koparırlar, elleri kornadan ayrılmaz. Neyse işte küçük insanlar, saygı duruşu yapmayıp birşeyler elde ettiklerini sanıyorlar. Onlar ölünce işte en fazla 3-5 kişi hakkını helal eder, yaşamları boyunca esameleri okunmaz, tarihte de onlardan kimse bahsetmez.
Hiç bozmasınlar, ne kadar sığ ve küçük olduklarını böyle günlerde göstermeye devam etsinler.
Biz ailecek onların yerine de saygı duruşumuzu yaparız, evladımıza doğruları anlatırız.
Saygıyla ve özlemle anıyorum!
Allah rahmet eylesin, nurlar içinde uyu ATAM!!
Fiat's Are Faster Than You Think!
Saygıyla anıyoruz...
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Daha net özetleyen birşey olmazdı heralde.
Çoktan göklere yükselsende, senin yerin kalbimizde...
Ben Seni Hic Gormeden Sevdim. - YouTube
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)