Ertekin Nickli Üyeden Alıntı
Benim oğlum bu sene 1. Sınıfa başladı.
Sınıfdaki bütün akranlarından ay olarak küçük, daha 2 gün önce 6 yaşına girdi.yani okula 5 yaşının içindeyken başladı.
Eskiden okula 7 yaşında başlanırdı. Ben her akşam evde oğlumla ders yapıyorum, saatlerce aynı kelimenin nasıl yazıldığını, harfin önüne gelen diğer harfe nasıl sesle geçildiğini tekrar etmekden çeşit çeşit metod aramakdan gözümden yaş geliyor. Bu çocuk henüz 6 yaşına yeni girdi.. okadar saçma kelimeler varki benim bile dilim dolaşıyor. Allah aşkına '' nineni laleli naneli'' diye okumalar var. Siz ard arda her seferde doğru okumaya çalışsanıza şunu!
Ben okula daha kayıt yaptırırken söyledim : oğlum yaramazlık yaparsa söz dinlemezse bir hata ederse beni arayın, eğer burda bir yetişkin öğretmen müdür yada hademe farketmez, oğluma bağarır hakaret eder yada vurmaya kalkarsa, o kişinin yaşam kalitesini düşürürüm dedim. Bana asla böyle birşeyin olmayacağını söylediler.
Burda yorum yapanların kaçı çocuk sahibi bilmem ama benim yer yüzünde daha değerli birşeyim yok kendim de dahil.