User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
104 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: El yazısı iskencesi ve ogretmen dayagi!

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dayağı kimse savunmaz

Ama

Ben düğün tarzı bir işle uğraşıyoruz

Bazen 5,6 yaşlarında çocuklara denk geliyoruz

Anne babasının gram umrunda değil

Düğünün içine edip bırakıyorlar

Gelin kaç deda ağlattı bu veletler

Babası anası 6 yaşına kadar mum edememişse

Hocaya düşer bu iş

Benim çocuğumda aynı haltı yesin adam olana kadar dayağını yer

Adam olmak kolay mı bu ülkede

Hoca vuracak komutan vuracak yine adam olmazsa zaten ölsün gittin

Döl israfı kıyamet bu ülkede

Hoca videoda bir çocuğa aferim güzel olmuş dediyse

Hocada bir sıkıntı yok

O vurdukları her sınıfta olan 3,5 döl israfıdır

Herkes işini yapsa hoca neden vursun

Anneleri görmedinizmi istanbula gelmiş deniz görmemiş

Çocuğu yasa gereği okula yazdırmış

Yoksa okutmaya niyeti olmayan cahillerden
    Abi mesele ailesinden bagimsiz, bir cocugu neden sorumsuz bir aileye mensup oldugu icin yargilayalim ki, dol israfi diyelim?

Evet ailesinden hic bir egitim gormemis olabilir, yaramazlik yapiyor olabilir, arkadaslarindan geri olabilir bunu cozmenin adam etmenin yolu dayak ile olmamali olmaz.Sabirla anlatarak, ozel ilgi gostererek olur.Sen o cocuga arkadaslarinin yaninda gerizekali, mal, beyinsiz vb vb. diye assagilarsan o cocuk nasil bi ozguvene sahip olur, nasil bir psikolojisi olur dusunebiliyormusun abi hic.

Suanda iki kelimeyi bi araya getiremeyen sosyofobiden olen bir suru insan var, dolmusta musait bi yerde demeye bile utanan cocuklar,gencler,yasitlarim var, bu mu adamlik yada saygili buyumek?

Hayatimda bir tane ogretmenimden bile tokat dahi yemedim, adam degilmiyim simdi ben?

oglum kizim yok, ama bir adet kiz yegenim var daha 3 yasinda gerci ama, elini gelip bir hoca kaldiracak elini kirarim.

Kisaca her nerede olursa olsun egitimde siddet kabul edilmemeli edilemez, 6-7 yasinda cocuk
    Sucu ne gunahi ne?

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün çocukluğu hem sosyal hayatta büyüklerden hem okulda öğretmenlerden dayak yemekle geçmiş bir bir öğretmenim. Gemişte çocuklarla da çalıştım, şuan üniversite öğrencileriyle yetişkinlerle ve olmak üzerelerle çalışıyorum. Konu ile ilgili sayfalarca yazabilir,onlarca örnek yazabilirim ama sıkıcı olmaya gerek yok, işin özü, ' dünyada herşeyin temeli sevgidir, sevmekle başlar'.

Dayak taraftarları için yorum bile yapmıyorum.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kötü hoca yok demiyorum

Ordaki insanları tanımadan yorum yapıyoruz

İzlediklerinizden yorum yapıyoruz

Herkes dilediği yetiştirebilir çocuğunu

Ben bir gün karar verip allahta nasip ederse

Korku ve sevgiye dayalı bir eğitim ve ahlak alacak

Çocuğum erkek ise kavga ve gürültüden uzak kız ise ki daha zor üni bitene kadar erkeklerden uzak olacak

Herşeyin zamanı var kafasındayım

Çocuk senden korkmaz ise her moku yer dizini dövmek zorunda kalırsın

Herkesin farklı düşünceleri olabilir bu konuda

İlk mesajımda yazıyor zaten benim

Tepkilerin geleceğini bile bile benim geçerli nedenlerimi yazdım

Kimse dayak dövüş kavga istemez ama bazen bozarsın kendini başkalarından sebeb
    Bu arada abi ne erkek ne kiz konusunda aman diyeyim buyuk konusma, korku baskiyla olan hersey cignenecek kurallari doguruyor

Kiz demissin universite sona kadar erkeklerden uzak falan, abi bu ancak bilincle olur, yoksa ailenin korku su vb vb sebepleriyle degil, muhim olan bir kizida erkek cocuguda neye yakin neye uzak olacagina dair bilinclendirmek, golge gibi takip etmek

Konya gibi baskici tutucu bi yerden cikinca ne arkadaslarim oldu babasi anasi tutucu muhafazakar, okuldan cikinca gelip bizle sokakta vodka enerji yapan, sogan sakiz yapip koku gecince eve giden, en basitinden en yakin arkadaslarim bile boyleydi

Bir suru kiz tanidim beraber oldum,ailevi baskilardan tabulardan bakire olup anal yapan sayisi hicte azimsanacak degil, evine kapali gidip aksam benimle cluba acilip gelen.

Universitede kyk alip evlenmeden once diktirmek icin diye bi kismini ayiran kiz bile taniyorum

Herseyin onu bilinc egitim abi, sen kadar korkutursan korkut ne yaparsan yap egitim farkindalik olmadiktan sonra sifir

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tokatlanan çocuk max kaç yaşında ? 8 falan var mı ? Bu sınıftaki çocuğun elinde kamera ne alaka ? Aile git okuma yazma öğren demek yerine eline telefon mu veriyor ? Tabi ki berbat bir durum.çocuk neticede kıyılmaz yazıktır günahtır elbette. Ama teknoloji bu işlerin bile önüne geçmiş arkadaş.çocuk kim bilir neler yaptıda o lavuk delirdi. Ama bu vurma hakkını vermez ona..

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Minicik çocuk dayaktan ne anlar tamam ses yükseltirsin anlarım hak veririm de dövmek çok yanlış eğer döverek terbiye ederim diyenlerde çocuk yapmasın. Şahsi fikrim ilerde bir öğretmen böyle saçma sebepten çocuğumu dövüp hakaret ederse ben heralde hapislik olurum.. O çoçuğun şimdi piskolojisi nasıl olucak bir daha okula gitmek isticekmi okulu bir daha sevicekmi.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam olmayacak çocuk dayakla da olmaz zaten. Doğruyu dayakla öğretmek hangi kitapta yazıyor? Bir de büyük konuşmayacaksın, ilerde bir evladın olur aynı şekilde imtihanın da olur. Bilemezsin. Öğretmene yorum yapmıyorum zaten. 4.sınıfta ingilizce görmeye başlamıştık; my name is... den başka birşey öğrenmek istemedim 8.sınıfa kadar. 8.sınıfta ingilizce hocam değişti en sevdiğim ders ingilizce olmuştu. Liseye hazırlık testlerini çözmek yerine ingilizce hikaye kitapları okuyordum. Sevgi&ilgi ile çok şey öğretilebilir. Hala dua ediyorum ingilizce hocama.
    MR.EVO53

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay tam rezalet....
    sunu soyleyeyim oglum bu sene 1 e basladı.. cıldırdık yemın ederım el yazısı gıbı gereksız bır olay gormedım.. cok sacma... ogrenmesıde okumasıda cocuk ıcın ıskence...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    neden el yazısı önemli bir husus

Nicin El Yazısı? - 1. Sınıf El Yazısı İlkokuma Yazma Oğretimi

burda biraz yazmışlar

herşeyin bir nedeni vardır önemli olan nedeni doğru şekilde öğrenebilmek

öğretmen bu duruma nasıl gelmiş geçmişe bakmak gerek ki biz bunu bilemeyiz.

bir video ile infaz etmek bence haksızlık ki bir kaç hocada yazmış zaten.

dayak savunulacak birşey değil ama otorite kurulmasında gerekli olabilen bir yöntem

yoksa keşke her çocuk sevgiden konuşmadan sözden anlasada bu şeyleri görmesek
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim zamanimizda ogretmen tokat atti demeye korktu diyorduk, simdi vay nasil dokunur cocuguma deniyor
    Veliler zaten cuzdan ebeveyni, cocukla aksam ve haftasonu muhattap oluyor parayla tuttugu bakicidan,okuldaki ogretmenden medet umuyor, ama hic cocuga laf soylemeden vurmadan yapacak, nasil olacaksa???

Eskiden olan sistemde asiri derecede ogretmen hakimdi simdi asiri derecess veli ve ogrenci hakim, universite bile okumamis insan ogretmene is ogretmeye kalkiyor, tavsiyem ogretmenlik okuyun da yapin hem 3ay tatil ustune kar tatili de var)))
    (Ogretmen degilim, ogretmen yoklugundan ucretli ogretmenlik yaptim zamaninda, henuz okula baslamamis cocugum var, ogretmen tokat atti dediginde once nedenini sorarim, evde ogrenmesi gereken bazi seyleri ogretmememizden olmussa suc ogretmenin degil bizimdir)

oss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende o sıralarda geçmiş biri olarak lise dönemine kadar hırpalandık (sevdiğin hoşlandığın kızın önünde dayak kadar acısı yoktur )o adam kendisinden güçsüze vuruyorsa karaktersiz israftır.bu dayak atan adamların genel sorunu akşam karısı buna vermiyor sinirini öğrenciden çıkarıyor çok var böyle kadınlarda da dönemi gelince çocukların hepsi " dersini dinle yaramazlık yapma " diye nasihat verilerek okula geliyor. sen onu elinden geldiğince her kötü şeyden korumaya çalışıyorsun
    bi tane israf geliyor dayak atıyor hakaret ediyor silerim öyle öğretmeni bazıları için küçük ayrıntı olabilir ama şuan kulaklarımdan sağlık problemim var röntgen çekilmişti kulak kıkırdağı kırık görünüyor herkesin ilgisi aynı değil herkesin öğrenme şekli aynı değil doğada ne kadar cok çeşit canlı varsa insanlarda da o kadar çeşit var
    not bizim zamanımızdaki dayaklar ağırdı sanırım yeni nesil kolay etkileniyor

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben burda dayak görmedim şahsen bundan daha kötü dayak yiyen öğrenciler var zaten ancak dayağa karşıyım ama çocuk belli anlayışı kıt ona özel bi gıcıklığı yok bence diğer çocuklar güle oynaya yazıyo öğretmeni savunmuyorum ama zamanında ortaokuldayken benim sırtımda sopa kırdı hoca eve gidipte diyemedim benim tepkim bu videoda dayak yok aynı yaşta yiğenim var yeri geliyo ben bile kendimi zor tutuyorum vurmamak için veled tam fırlama herkesi parmağında oynatıyo allah sabır versin öğretmenlere ��
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Veledi yapıyor 6 yaşına geldimi okula atıyor

Veked döl kalitesi sıfır

Hoca velet boşa gitmesin bari değeri olsun diye dövüyor

Sonra velisi gelip bıdı bıdı yapıyor

Ali yi dövmeyip neden memeti dövüyor bu hoca

Senin çocuğun serefsiz yetiştirilmişse hoca be yapsın basıyor tokatı veledine

Adam olsun diye

Haksız yere kimse kimseye kolay kolay şiddet uygulamaz

Allah bilir çocuk nasıl bir çocuktur

Hocalık kolay meslek zannedenler var aksine en iğrenç meslektir
    Yiğit gerçekten bu şekilde düşünüyorsan sen çocuk yapma bence dölün israf olmasın..
    YouTube
    DR.ECU

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim oğlum bu sene 1. Sınıfa başladı.
    Sınıfdaki bütün akranlarından ay olarak küçük, daha 2 gün önce 6 yaşına girdi.yani okula 5 yaşının içindeyken başladı.
    Eskiden okula 7 yaşında başlanırdı. Ben her akşam evde oğlumla ders yapıyorum, saatlerce aynı kelimenin nasıl yazıldığını, harfin önüne gelen diğer harfe nasıl sesle geçildiğini tekrar etmekden çeşit çeşit metod aramakdan gözümden yaş geliyor. Bu çocuk henüz 6 yaşına yeni girdi.. okadar saçma kelimeler varki benim bile dilim dolaşıyor. Allah aşkına '' nineni laleli naneli'' diye okumalar var. Siz ard arda her seferde doğru okumaya çalışsanıza şunu!
    Ben okula daha kayıt yaptırırken söyledim : oğlum yaramazlık yaparsa söz dinlemezse bir hata ederse beni arayın, eğer burda bir yetişkin öğretmen müdür yada hademe farketmez, oğluma bağarır hakaret eder yada vurmaya kalkarsa, o kişinin yaşam kalitesini düşürürüm dedim. Bana asla böyle birşeyin olmayacağını söylediler.
    Burda yorum yapanların kaçı çocuk sahibi bilmem ama benim yer yüzünde daha değerli birşeyim yok kendim de dahil.

xILuciferIx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ''Bayram titreyip durma oğlum beni dinlemiyo musun sen'' Öğretmen olduğunu zanneden yavşağın cümlesin de gizli çocuğun neden yapamadığı otorite mi şimdi bu, değil çocuğuma yeğenime yapsa gider kafasını kırarım o it'in ''mal oğlu mal'' diyor bide futursuz dayak otorite falan sağlamaz. Bu yavşağın kurduğunu sandığı otorite yüzünden o çocuk yarın bildiği şeyide söyleyemicek.

xILuciferIx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı xILuciferIx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ''Bayram titreyip durma oğlum beni dinlemiyo musun sen'' Öğretmen olduğunu zanneden yavşağın cümlesin de gizli çocuğun neden yapamadığı otorite mi şimdi bu, değil çocuğuma yeğenime yapsa gider kafasını kırarım o it'in ''mal oğlu mal'' diyor bide futursuz dayak otorite falan sağlamaz. Bu yavşağın kurduğunu sandığı otorite yüzünden o çocuk yarın bildiği şeyide söyleyemicek.
    Devrin değiştiğini söyleyen insanlar konu eğitim olunca kendi dönemiyle kıyaslıyor çıkan sonuç biz ne dayaklar yemiştik sen yedin oda yesin güzel zihniyet. @Yigit-Y ''Ali yi dövmeyip neden memeti dövüyor bu hoca'' Çünkü mehmet'in annesi okuma yazma bilmiyor babası inşaat işcisi ilkokul terk evde yardımcı olanı yok olabilir. O adamın görevi o zaten 1-2-3-10-20 kere öğretmek anlatmak zorunda para almasını tek ve yegane sebebi, Ayrıca çocuk anlamıyor onun için yok efendim dayak yok biraz hırpalamış olabilir diyen arkadaşlar Okullarda özel eğitim öğretmenleri var. Bu angut adı öğretmen ya bunu anlayacak kadar zekaya sahipse o özel eğitim öğretmeninden yardım ister özel eğitim öğretmeni çocuğu değerlendirir. Diğer öğrencilerin seviyesine getirir. Kuzenim özel eğitim öğretmeni anlama problemi olan öğrencilerle bu şekilde ek ders yapıyor.

Boldenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu o.ç nun elini kesip götüne sokacaksın. başka cezası olamaz.
    Byte-R
    instagram: dogancglr

Network - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tip insanlar ile bu yaşlardaki çocuklara tecavüz edenler arasında konsept olarak fark yok. İki grup da kendini tatmin için küçüklere sarmış durumda. İki grup da toplum için büyük tehdit oluşturmaktadır.

Neticede bazı şeylerin konuşmakla ya da cezalandırmayla çözülemeyeceğine inanıyorum. Bunlar maddi manevi üzerimizde yükler.

Bu işin tek çözüm yolu bu insanların hepsinin ölmesi. Ama döverek ama s.kerek sonuçta hepsi ölmeli. Hatta bir iki nesil var böyle hemen ölmesi gereken. Sonra ülkemiz biraz daha düze çıkacak diye düşünüyorum...

aybrskck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    herkesin zeka seviyesi aynı olmak zorunda değil herkes herşeyi aynı andada anlayamaz biri bir kere görüp öğrenir diğeri 100 kere tekrar edip öğrenir o çocuk orada hocanın gösterdiği şeyi anlamadı diye böyle bir muamele olamaz anlayana kadar anlatacak bir bilgiyi öğretmek için bir insan üzerinde otoriten olmasına gerek yok yeri gelir senden küçük insandan birşeyler öğrenirsin , hocanın sınıfta bir otoritesi olmalıdır buna itirazım yok ama bunun yolu bu değil hocanın davranışını doğru bulan arkadaşlar için yazıyorum siz sadece size şiddet gösteren insanlara mı saygı duyuyorsunuz ? şahsım adına bir insanda ne kadar şiddet eğilimi varsa benim için o kadar gereksiz boş ve saygı duyulmayı haketmeyen bi adamdır o yaştaki çocuk ne görürse onu öğrenir bugun tokat yerse yarın tokat atar gelecekte görmek istediğiniz nesil buysa daha fazla konuşmaya gerek yok
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen şuan stage 1 söküklükte
    Eğerki iddaa olunca stage 5 yapıyorum araca tangayı giydirip çıkarıyorum

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlari okudukca bazilarinin insanligindan suphe ettim.
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler