O el niye A sütununda sürekli :)
Printable View
O el niye A sütununda sürekli :)
:)) bu kadar acemi bir adamın bu aracı kullanması baştan hata yazık ,ya başkasına zarar verseydi!
Aracımda kaza anında katlanabilme özelliği eklettim piyasada tek
Bkz: Mukavva
adam grafik animasyonu gibi araba döndü dolaştı bariyere koydu içindeki şöför sabit eski nfs oyunlarında olurdu ya ahahah sabah sabah ne güldüm döl israfları
güldürdü sağolsun :D
@Arenimo oraya bi 350z daha yazalım :hehe:
Kaç kere toplamışlarsa artık direk paket oldu :D
Link vereydi biri sevabına, cepten göremiyorum
Araç öncesinde feleğin çemberinde best time yapmış, gerçekten yazık
Gelde RAMS merti arama... ;)
190.000'e ilana koyacam hayalleri yalan oldu :D izzettt izzet
350z peynir tenekesinden toplamışlar :D Dokunur dokunmaz tekere geldi kaporta
clubbodur_cep_kirik_ekran_onar
tayfası mı ya ? Onlar değilse bile vardır dostlukları. Şimdi buraya bile isimleri yazılınca egoları tavan yapıyordur kesin ben eminim :). Teoman falan haberlere çıkıyorlar,her Allahın günü haber kaynağını insta yapıyorlar nasıl hoşlarına gidiyor :D. Takipte etmiyorum instagram ana sayfada çıkıyorlar.
Bu yaşlarına kadar herhalde hiç egolarını tatmin etmediler bir bayanla ya da ortamlarda bu kadar mı ego açlığı olur . Adamlar karakoldan çıkarken gülerek poz vermeyi peker tarzı sanıyorlar galiba :D.
Neyse okuyorsanız çok komik görünüyorsunuz arkadaşlar vallaha bak . Bi de küçük sıpaları etrafınıza toplayıp ''biz büyük bir aileyiz.'' pozlarınız yok mu biz buralarda çok gülüyoruz :D :D
''Sizden gelenler.'' Takipçilerimizden bir kardeşimiz benim için karakalem çalışması uygulamış ,çok da güzel olmuş. Elinize sağlık kardeşim ,biz büyük bir aileyiz.
Slogan belli ''Farz et ki.''
-abi bi dm'ye bakar mısın yhaaa
-abi çok iyi yahaa,ne zaman basıoz arabayı.
Abi burda gördüğüm kadarıyla ciddi şekilde maddiyati iyi olan insanlar var, emin ol kimse 100 liralık 350z yi kıskanmaz . Trafikte yaptığı için kızıyoruz dalga geciyoruz . Pistte falan patlasa bu yorumlar olmazdı emin ol . Sen daha dün üye olmuşsun . Ben 5-6 yıldır üyeyim ve takip ediyorum bu siteyi . Yorumumu yanlış anlama sadece fikrine katılmıyorum onu belirttim büyüğümüzsün. saygılar .
Evde aynı rengi vardı bunu bariyere yazdım . Bizi sarıyerlere değil bariyerlere sorun SA AS
Geldi yine...
Kazamı ? Bunun adı kazamı şimdi ? Kaza ne demek abi bak;
İstem dışı veya umulmayan bir olay dolayısıyla bir kimsenin, bir nesnenin veya bir aracın zarara uğraması.
İstem dışı bir olay yok burada otobanda yan vermeye çalışan ve direksiyon hakimiyeti nedir kontra nedir bilmeyen bir apaçinin sonu bu.
Ya kendisi de yeni s2k aldı ya onun tribinde,burada yorum yapanlara da çekememezlikten yapıyorlar demek istiyor.
boşverin onu la .
Bide bariyerin düşüncelerini alalım bence :D
https://www.youtube.com/watch?v=tlfWAeUCozQ
Kazalı satarken ilan başlığı: Nikonlara poz veren gençlerden olamadık, ama bariyerler bizi iyi tanır.
350z şöförünün sol eli arabanın dışında sabit bekliyor.
öyle ise araba otomatik demektir..
otomatik 350z leri bilmem ama ne zaman vites kücültecegi pek kestirilemiyor sanırım
çok iyi de oldu çok güzelde iyi oldu taam mı. haa aralarında bir fark kaldı o farkta çok güzel oldu. mesela herkesin hayatına kimse garışamaz ha nasıl garışamaz ben bu şeğkıl kaza yaparım o bu şekıl kaza yapar .ha hiçkimse kimseye karışmaya bi hakkı yok.özgürlüğü bidir. ha 350 z gurban olduğum yaresulullahtan gelmiş olabilir ama lakin öyle değildir.
Az biraz kural - kanun ülkesi olsak şu hareketleri yapan araçların sürücülerinin ehliyetine minimum 2 3 sene el konur, cazai olarakta yüksek bir bedel ödetilir ama burası Türkiye eminim ki emniyette tebrik etmişlerdir Harun'u ettikleri gibi.
90lara kadar nufus sayımı yapılırdı hatırlarsanız evden çıkılamazdı.
nufus sayımı adı altında evlere kapatacan sonra uzmanlarca denetleyip butün çakalardan arındıracan gerekirse yakacaksın yemin ederim.
eskiden cahil yerini biliyordu hörmet ediyor,susması gerektiğini biliyordu şimdi cahillerin çakaların yaptıkları örnek oldu gençlerimize :(
memleket amma renksiz zevksiz ruhsuz oldu ya :(
Adam nasıl rahat olağın anlattı yaa ahuhahsgs :D