Abi gaye dedin de eski sevgilimin adıydı aklıma getirdin şimdi instagramdan baktım motorize ekibe dahil olmuş ya sigara yaktırdın bana 1 aydır içmiyordum oysa ki :(
Printable View
S2000'e siz çok vurup toplandınız sıra bende birazda ben vurup toplanim dercesine :)
1 ay sonra piyasada boncuk
hiç acımadım desem, doğrudur.
Araba konserve gibi katlandı yalnız. Nasıl bir geçmişi varsa.
***** sitede çıtır hasarlı full+full 350 z ilanı hayırlı olsun :D
Du bakalım kime kitleyecekler o tertemiz (!) arabayı
konu bomba yorumcular fitil yorumlar barut :))) 350 z sever olarak üzüldüm ama
Arkadaş sürücüsüne değil arabalara canım yanıyor. O çamurlukla kaputla birlikte bende ezildim burda resmen iki büklüm oldum.
Allah kimsenin başina herhangi bir kaza vermesin hangi marka model onemli degil bu aracida surucuyude tanimam fakat adamin bi anasina sövmemissiniz kimisi nerden kazaniyor parayi felan vergi memurumusunuz sanane, bu tip videolari boyle paylasim sitelrinde paylasan arkadaslar emin ol yarin guzel bi lr arac sahibi oldugunda seninde videolarini paylasirlar;) bu 350z yi suren cahillik yapmis sende bu videoyu paylasarak ona katkıda bulunmussun..
Allah kimseye zeval vermesin!
Bence frene basmasından kaynaklı kaza açı aldığında gaz verse diğer tarafa doğru düzelebilirdi.
geçen sene önünde corvette ve bilimum arkadan itiş bir iki güçlü arabanın parkettiği telefon dükkanında duyduğum bir muhabbet, hatta eşimle birbirimize bakıp kalmamızı sağlamıştı :D
- abi kapıda ekstra bir süper spor bişey olacak..
-- aynen abi olacak, olmuyor öteki türlü.
- abi gece hatuna kafam attı, çıktım döktüm kurdumu geldim rahatca uyudum,
-- aynen abi, kapıda durdumu başka oluyor, elbet sırası geliyor.
Bariyerde de başka duruyormuş, kafa yada zihniyet şu s2000 den gaza gelip yanlayan arkadaş kadar yıpratıcı olmasada.. nedense aklıma geldi :)
Kapıda olacak abi, kapıda.. :D :D :D
Bi araba kaza yapti diye, bu kadar sevinen insani bir arada gormedim. Sanki o sevinenlerin rwd arabasi olanlar hic yanlamiyor? Ya da makasa girmiyor, ya da speed yapmiyor ? sizde 350z olsa bakalim, o keyif alindiktan sonra duz gidebilecek misiniz. Bi araba patladi diye bu kadar sevineni bi arada gormedim. Yarin bigun başiniza gelirse anlarsiniz
Valla bizim burada da s2k z4 tarzı araçlar var. Bi ara 350z cabrio da vardı hatta ilanda şu anda otomatik.
Arkadaşlar öyle caddenin ortasında saçma sapan hareketler yapmadı yapmıyor. Hem kendi araçlarını hem de milletin arabasını tehlikeye atmak bana mantıksız geliyor. Burada kimse kazaya sevinmiyor,kaza geliyorum diyor resmen çoğunda. O bilinçsiz hareketlerin sonu çoğu zaman böyle oluyor.
Her defasında savunmak için şöyle hareketlere iyimser yaklaşmak sevinmekten daha tehlikedir.
Ne güzel dünya akan trafikte istediğin hareketi yap,kazaya millet tepki gösterincede siz olsaydınız sanki yapmayacaktınız. Demek ki millet yapmıyor bu yorumları yapıyor.
Eskiden arabayla ilgilenen kesim maddi durumu ve külturu musait olan insanlardi suan ilgilenenler ise son donem insaat ihale zenginleri kultur 0 saygi 0 yapacak birsey yok cekecez bu tip 2002 sonrasi kesmini
bu kadar sevinmekte yanlis evet bilincsiz kisiler kullaniyor ama burdaki bilincliyim asla yapmam ben diyenleride goruyoruz yolda bosa sosyal sallamasinlar . uzucu bir durum oyle yada boyle almis icindeki kardesinizde olabilir bir anlik arkadas gazina gelip yapmis ve suan evde duasi okunuyorda olabilirdi . bu kadar sert olmayin . s2000 le periscope yayininda kaza yapan cocuklarda vardi yok oyle gidiyorlar yok boyle cocuklar hicte abartildigi gibi gitmiyordu videofan belli . Allah kimseye uzaktan yakindan yasatmasin ders olsun kardesimize de .
kırdın beni god damn it (350z)
Buarada okadar çok genelleme yapan olmuşki o tayfanın arabası şunlar kullanıyor,bınlar kullanıyor diye.Bende hafta sonları zevk için kullanıyorum,ne tayfa dediğiniz kişilerden biriyle takılıyom ne de orda burda sürüyle yanlama videom var.Herkesi aynı kefeye koymayın.
böyle mallar güzelim arabaları pic ediyorya döve döve alıcan elinden!!!!
Herifler alenen yol ortasında hayvanlık yapıyor, gelip savunuyorsunuz bunu
Adam olmaz bu millet..
S2000'le kimse başa çıkamaz :D :D
Bu hayvanlıgı yapanlara dısardan nasıl tepkı ve dılek gelıyorsa basına o gelmıs...
Buyutulecek durum yok.
Araba değil, şoför bariyere çarptı. Kaza dediğin ani ve beklenmedik gelişen olaydır. Bunun adı kaza değil, bile bile ladestir. Bunun kaskosu varsa da sigortadan 5 kuruş para alamaması lazım ki aklı başına gelsin bir daha böyle saçma sapan hareketler yapıp otomobili sıvamasın. Sonra primler neden artıyor demeyi de biliyorsunuz. Bu serserilikler yüzünden o primler artıyor.
Birde kusura bakma ama böyle serserilik yapanı kalkıp bağrıma basamayacağım.
Artık memlekette aklı başında adam değil çakal çukalın nasıl para kazandığı ortada işte he buraya video konuyorsa bende altına istediğimi sorarım gelip vergi memurumusun sanane diyemezsin beğenmiyosan sende kendi fikrini yaz geç. bu videoda parasını geçtim araba kültürü yok adamlarda allahın sonradan görmeleri rwd araba bulunca gelmiş 3 şerit düz yolda sağa sola araba savurup aklınca 'etiket' oluyorlar böyle mal gibi patlarsa bende gelir istediğimi yazarım altına.
100k+ ilana çıkar biride alır.
Farzet ki patlamadık hiçsss :D
https://j.gifs.com/581mzR.gif
ayy sen patlıyosun...