Butceme uygun fn2 yoka yakin 58-60 arasi cooper s bulup bu modlari yapmayi dusunuyorum
Printable View
Ep3 neden düşünmüyorsun? 55bin üzeri limitine ulaştığım zaman bu tip araçlardan bakıcağım araç önce ep3 olucak :D
Subaru hiç konuşulmamış bence düşünülebilir ***** boxer motor sesi 4 çekerin güveni dikkat çekici olmasıda ayrı bi yönü
İbiza cupra derim ben, hem yeni modelli hem hırçın görüntü hem de güzel setupla gayet keyifli olacaktır.
Aklimda bi soru var 2010-11 a3 bulunabiliyor bu paraya
Fn2 ile ya da r56yla malzeme kalitesi cok fark eder mi? Ya da farkedilir duzeyde mi daha once a8 kullanmistim 2008 model ama ordan kiyaslayarak bulamam sanirim
Bu ilanlar yayindan kalkti takipteyim
J kasa GTC sahibi olarak araçtan çok memnumum. Doluluk olarak araç çok iyi Yarış ve Roll peşinde değilsen 1.4 Turbo 140hp fazlasıyla tatmin edici yada daha performanslı istersen 1.6 Turbo 180hp J kasa GTC modelini öneririm. Merak ettiğin olursa detaylı olarakta konuşabiliriz dostum.. ;)
R56 JCW'den FN2 Typer'a geçmiş birisi olarak iç malzeme kalitesinde herhangi bir fark yok.Bu arada aracım satılıkta dilersen görüşebiliriz.
2008 mini cooper s kullanıcısı olarak öneririm.Ben çok yarış fln kovalayan biri değilim.Aracımda egzoz ve yazılım var memlundum.Kızların ilgisini çeker iç ve dışı diğer araçlardan farklı bi tarzı var bence . opsiyon olarak çift sanroof fln bence malzeme kalitesi olarakta güzel bir araba ibizaya göre bence kat kat iyi bi araba
hiç düşünmeden fn2 alır her bindiğimde iyiki almışım derdim
9000 çevirip böyle sıkıcaksın yazarken bile yükseldim :D
eee ne demişler hayat atmosferikte :D