4 sayfa olmuş her sayfada verile önerilere cevaplara fn2'yi savunacak şeyler yazmışsın bana bu tarz konular fikir alışverişi konuları gibi gelmiyor. Sen zaten kararını vermişsin fn2 diyenlere 'Aynen bence de' diyeceksin, diğer seçeneceklere 'Ama fn2 şöyle..' diyeceksin.
Hayırlı olsun. Ben olsam ben de fn2 derim orası ayrı.
Mebla güzel.. Yapıcagın şey basit; kalbinden ilk hangisi geçiyorsa onu alıcaksın bineceksin zevkini alıcaksın 3-5 ay sonra satıcak listedeki diger aracı alıcaksın bu paraya gelicek olan aklından gecen tum araclara biniceksin... 30 yaşına geldiginde zamaninda cooperda vardi type r da vardi cuprada vardı rx8 de vardı alayına bindim diyecek bi digerinde aklin kalmayacak hepsinin tadina bakmis olacaksin... Tek şart Aldıgın araclar temiz olacak inan temiz olunca yolda durdurup satılıkmı abi diye soruyorlar ve bir malın alıcısı cıkıyorsa eğer satıcaksın..
Şöylede bir şey var allah izin verirse eğitimimin son 2 yılını amerikada tamamlıcam yani burda 2.5 senede aklımdan geçen tüm arabalara binmeye çalışıcam artık orda da corvette mi olur viper mı allah bilir![]()
ABO TRADING
STR
Plan a bu paraya temiz ikinci seri rx8 aramak
Plan b safkan bir type r almak
Ocak in ilk haftasi gibi allah nasip ederse arac alicam kondusyonu yerinde bildiginiz araclar varsa paylasirsaniz sevinirim![]()
Ama son bir kafanı karıstıp kenara çekiliyorum.
ilan numarası 343211374 araca yazılırdım jcw olması rengi falan çok güzel
Yada 355140412 bu araca sıkı pazarlık yapardım jcw body kit var kalan parayıda araca gömerdim
iki ilanlada alakam yok sahiplerini araçların durumlarını bilmem
60-70 bin lira arasi cok cesit fn2 var bunlari neye gore degerlendirmeliyim bilen biri yardim edebilir mi yani normal arac degerlendirmesi disinda kilometreler arasinda cok fark yok renk cok onemli degil mugen spoiler cok hosuma gidiyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)