@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Kullanılmamış stepne işine girmeyi düşünüyorumiyi para kaldırabilirim galiba
![]()
YamahA Xmax 250 ABS
2-4 yıllık araçlarda anlayabilirim. Adamlar kaskolu bişi olsa ota boka çekici çağıran vardı. Örneğin ben sti için 2500 tl o dönem büyük para olan kasko parasını verince, akü kablosunu çekip cadde motora aracı çekiciyle yolladığımı bilirim bakım için.geçmişinde hiç kazası olmayan adamlara böyle geçirirse, vatandaşta onlara böyle geçirir
böylece kendim avcılardan karşıya gitmek zorunda kalmadım
Onun dışında bende anlam veremiyorum. stepnenin kullanılmış olmasının kime ne zararı var ki? Stepne kullanılmamışsa daha kötüdüşün stepneyi söküp takmayı beceremeyen adamdan araç satın aldığını
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Benim arabada lastik tamir kiti bile yok..
Gücüne güç da katamama değil, değerine değer bile katamayacağım demek ki..
Benim de stepnem kullanılmadı lastik hala orijinal montajındaki p6000 uu beybi değeri arttı hadi yine iyim
İstetme bile takılmamış ilanına bir örnek:
Loading site please wait...
Tech Dil Kurumu (İSTETME):
- Bir şeyin biri tarafından çok da istenmediği durumlarda başka biri tarafından o kişinin o şeyi istemesine olanak sağlama.
- Can çektirme,
- Özendirme,
- Türklerin -sebebi bilinmemekle birlikte- yedek lastik yerine kullandığı kökü nereden geldiği bilinmeyen garip sözcük.
İngilizce
- Don't let me wish for...
![]()
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Biz arabanın ırzına geçtik ama stepneye sıra gelmedi demek istiyorlar . Durum böyle olunca da temiz olan tek parça stepneye dikkat çekmeye çalışıyorlar xdxdxd
Şu da var ona da açıklık getirelim araç 2014 2015 model 100 bin küsür km ve garaj arabası diyorlar. Ulan araba garaja girecek fırsat bırakmamışsınız ki garaj arabası olsun
YamahA Xmax 250 ABS
Ben stepneyi 1 kez kullandım desene bizim araç 5k değer kaybetti vay anasını
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)