bencede tazzıklı olunca azalma olabılır denemenın basit yolu var pet şişeyi musluga dayayıp sonuna kadar açın dolunca bırden kesın suyu şişenın tam dolmadıgını görürsünüz yavaş doldurursanız agzına kadar doldurursunzne teorıler üretıyoruz walla yha
![]()
![]()
![]()
bencede tazzıklı olunca azalma olabılır denemenın basit yolu var pet şişeyi musluga dayayıp sonuna kadar açın dolunca bırden kesın suyu şişenın tam dolmadıgını görürsünüz yavaş doldurursanız agzına kadar doldurursunzne teorıler üretıyoruz walla yha
![]()
![]()
![]()
Ne aç gözlü insanlar var ya illa bi yerlerden çarpıcaklar namussuzlar, insanlar çok gaddar olmuş..
Mustafayada burdan slm ederim,keşke hepimiz ole yapabilsek ağaçtan toplamıyoruz parayı sonuçta dimi![]()
Herzaman göztepe shellden alıyorum başka yerden almam.Litre hesabındada oynuyolarsa allah cezalarını versin her seferinde onu kontrol edememki.
ben cok dıkkat edıyorum bu olaya benzın alıcam ornek 2o ytl benzın dıyorum uyanıkalr 95 katkılı yada katkısz dıye sormuyor dırek pahalı katkılıdan koyuyor ve pompada benzını koyarken ellerıyle oynuyorlar tam bırakmaları lazım bırkez neden elınle oynuyorsun dedıgımde hemen cekmıştı basında durun beyler benzın alırken![]()
www.honda-tech.com
basında olmayınca pompoacı hıle yapabılırmı?
hep kredı kartıyla aldıgım ıcın hıc pompanın basında duramıyorum.koyacagı mıktarı soleyıp ıceerıye odeme yapmaya gıdıyorum.
bu post cıhazlarını pompların yanına koymları cokta zor olamasa gerek.ne demeye mılletı ordan oraya yurutuyolar.,
En iyisi yeni açılan benzinliklere gitmek.. Çünkü herşeyi standarta uygun oluyor ve depoları yeni olduğu için pislik te gelmiyor.
セルカン+レーラ=愛
bursada yaşayanlar için söyliyim.karamustafa shell'den kesinlikle benzin almayın.eksik koyuyorlar.ayrıca arabada yıkatmayın berbat bir kireçli kuyu suyu ile araba yıkıyorlar arabanın heryerinde iz kalıyor
Evet ataturk cadesine yeni acılan bp iyi ama atasehire giderkenki bp surekli yanlıs benzin veriyo, hepmi denk gelir anlamayorum 5 defa 95 verdiler.
güya depoları acılınca ana merkez nerde ise oraya sinyal gidiyomus, küllen yalan, shellde gördüm 3 tane tam iş bitirici tip açtı dibini görmeye çalıştı göremedi, 80 model ford kargo tipi bişeyle dolum yaptılar.
bence hepsi kazıklıyo ama en az hangisi, kendilerini biraz belli ediyolar aslında
Şeffaf bidona tazzikli doldururken benzinin köpürdüğünü gördüm. Bunun olması normalmi bilmiyorum ama ben benzini hep en düşük kademe alırım. Maslak Opet ve Otobanda Çamlıca çıkışından sonraki mehmetçik vakfı opetten başkada benzinlik tanımam![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
izmirde bayraklı sheelden benzın alınmıyor sankı benzın vermıyorlar ege unıversıtesı karşısı sheel belkı işini tam yapan adamlar 8o ytl benzın aldım tam 575 km yol gıttım istanbula
www.honda-tech.com
Van' da Reonu sanırım hediye ettigi polis aracları surekli servise geliyomus bozuluyo diye,
Epey tamir masrafı olmus sonra benzinhepsi kaçak kulanıyomus
oyuzden bitiyomus arabalar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)