B16 Nickli Üyeden Alıntı
Evo34
Aşağıda yazdıklarıma cevaplarını merak ediyorum.
1) Çocuklara tecavüz edildi 1 kere ile o kurum zedelenmez dediler.
2) Çocuklar yurtta yandı, yayın yasağı getirildi. Aynı gün 6 Milyon TL'ye müftülük binasının açılışı yapılmış.
3) 18 yaşında ki kıza tecavüz edildi 'o saatte ne işi var dışarda denildi, zaten kız değil kadın denildi'
4) Tecavüz yasası ile çocuğun rızası varsa tecavüzcü hapis yatmayacak denildi.
5) Asker de şehit düşenler için yan gelip yatma yeri değil denildi, 15 temmuz da ölenler için köprülere isim verildi, ölenlerin ailesinden olanlar askerden muaf tutuldu, ev verildi, devlette iş verildi ama askerde pkk ile çatışmaya girip şehit olan asker için yan gelip yatma yeri değil denildi.
O kadar çok şey denildi ki, onlar unuttu ama biz unutmadık.
Şimdi bunlardan bir tanesinin senin evladının başına gelse, Almanya bizi beğenmiyor mu diyeceksin yoksa ortalığı mı birbirine katıcaksın?
Her hükümet ülkeyi kötü yönetibilir eyvallah ama çocuk istismarının bu kadar olduğu, tecavüz edilen kadının bakireliğine bakılan bir hükümet olamaz! Senin eşine tecavüz edilse zaten kız değil kadınmış diyecekler ulan!
Allah kimseye yaşatmasın bu acıları ama kendi o çocuk babalarının yerine koy, açık giyindi diye etme atılan Ayşegül'ün kocasının veya sevgilisinin yerine koy kendini.
Siktiret ekonomiyi hastahaneyi her gelen bi öncekine göre bişey yapar veya yapmaz ama adeletin olmadığı, kadına sadece bacak arasından bakan bir hükümet, yönetim olur mu?