Bi anket yapalım mı ?
![]()
Bi anket yapalım mı ?
![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ne alakası var ? Avrupa ve Amerika krizde
zengin dahada zenginleşti
fakir dahada fakirleşti
orta direk aman kimse bana dokunmasın durumunda
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Ben hep 50 liralık benzin alıyom, benzin zamlansa bana 54-55 liraya vermeleri lazım değil mi, bunlar hep yalan haberler yok kriz falan
Ne alakası var ne krizi saçmalamayın.Dolar bizim paramızda mı biz düşünecez.Amerikalılar düşünsün![]()
Şıklara lütfen "teğet geçti" veya "dolar alan yaya kalır" seçenekleri eklensin.
o evinde bekleyen %50 dışarı çıksa kalmayacak kriz filan, esnafız sokaktan insan geçmiyor..!
her zafer acı ister...!
saçmalamayın ülkenin altı hep Bor... Borun üstünde oturuyoruz da ondan böyle.. kıskanıyorlar borumuzu.. onların bizimki gibi değil...
Münafık münafık konu açmayın ya. Töbe haşa çarpılacağız
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
"olm kriz falan yok sokaklar lüks araba dolu demek ki millette para var bırak inanma hep ameriganın almanyanın işi gör bak 2023de musul kerkük bize bağlancak lozanın süresi doluyo zaten gizli maddelerde varmış halepe kadar incez azeriler zaten bize bağlanmak istiyo ondan büyümeyelim die yapıyolar görmüyonmu ayda bir köprü açılıyo heryer inşaat"
son 5 aydır çevremde bu şekilde konuşan çok fazla inanmış insan var
Ekşide okumuştum geçen gün bu entry i
2001 yılından bir haber: Beşinci vites - Ekonomi Haberleri
türkiye'de, bmw satışları 2001 krizinde %37.6 artmış.
mercedes satışları %15.4 artmış.
porsche satışları %53.8 artmış.
ekonomik krizlerde zengin fakir uçurumu artar. orta sınıf biter, fakirlerin ve çok zenginlerin sayısı artar.
hepimizin aynı gemide olduğu söylemi bir zengin masalıdır, fakirlere yedirirler.
Şimdi ben 2. şıkkı seçtim ama niye seçtim, çünkü kriz olmamalı. Son dakikaya kadar Allah ne verdiyse yardıracağız. İşler öyle böyle zorlaşmadı. Tuzumuz kuru da değil başkaları gibi. Araba falan umurumda değil. Bisikletle idare ederim. Ama gerisi için ne yaparım bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)