onur_S Nickli Üyeden Alıntı
Okudugunu anlamada sorun var heralde bak orda iyi bisey mi yazmisim? Kardes yazinca atarmi oluyor ? Bazi konularda da edebiyati guzel olan insanlar dokturuyor biri suriyelilere salliyor vatanlarini hemen satmislar , biri buradan sallar her ay foruma araba konusu acar, klavyeden sallamasi kolay, gidisat yoksa rx8 binmeyiver az yakana bin yakittan forumlarda dert yanip rx e binmekte bi meziyet, en boktan ulkede yasiyoruz ya sonuc olarak. Kriz var yok ben ekonomist degilim klavyeden cok bilmislik taslamam, yaklasik gecen seneden beri ulkede olan gelismeler, turizm sektorunu baltaladi, insaat
Sektorunde calisiyordum firmalar batti kiminin sahibi kacti, kimi haysiyetsizce battim deyip luks arabalarini 3-5 ay sakladi sonra tekrar cikardi battim ettim deyip trilyonlar borcuna ragmen batik olmayanlardan guzel yasiyor, bunlar da koklu firmalardi. Patlamalarin bombalarin arkasi kesilmedi yetmedi darbe oldu, hepsini feto yapti, yersek. Fetonun ne oldugunu devlet cok iyi biliyordu, en azindan ispati 99 yilinda siyaset meydani programinda degerli bilim insanlarimiz fetonun ne mal
Oldugunu programda ortaya serdi, kimi olduruldu vs.. bana da batiyor gordugumde bu duruma ragmen luks arabalarla gezen, bilmem kac santim topuklu , 5 karis makyajli donemsel turbanli zaman zaman acan zaman zaman kapanan musluman bayanlarimiz cok turedi kocasi akpden ekmek yiyen, yine de saygisizlik etmeyi kendime yakistirmiyorum, onlarda o sekilde ekmeginin pesinde heralde basi acik oldularmi kocasi partiden birine bu kadar yaranamiyor..