Selamlar, interneten parfüm almak istiyorum mizuya baktım ama hakkında pek iyi konuşmuyorlar tavsiye edebileceğiniz diğer siteler hangileridir acaba, teşekkürler![]()
Selamlar, interneten parfüm almak istiyorum mizuya baktım ama hakkında pek iyi konuşmuyorlar tavsiye edebileceğiniz diğer siteler hangileridir acaba, teşekkürler![]()
Konunun ilk mesajını okudum. Yaklaşık 8 senedir parfüm sektörü ile hobi amaçlı olarak iç içeyim.
Cevabım;
Mizu.com
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Üretim tarihine filan dikkat etmek lazım ne kadar yakın tarihli olursa o kadar iyi olur parfüm diye biliyorum
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Ben hepsiburada dan yaklaşık 3-4 senedir parfüm alıyorum , hiç bir sıkıntı yaşamadım hepside orjinal zaten. Orjinal değilse bile ben anlamadım , herhangi bir yanlış paketleme , eski tarihli ürüne denk gelmedim. Hemde zaman zaman çok iyi kampanyalar oluyor kullandığınız parfümlerle alakalı tabi benim kullandıklarım da genelde sağlam indirime giriyor , hepsiburada bazende gece yarısı güzel indirimler yapıyor size mail olarak bildiriyor zaten bu gece 02:00 ' dan sonnra vs gibi.
ABO TRADING
STR
Azalabiliyor, duruma göre değişiyor.
Edp de parfüm konsantrasyonu daha yüksek, ama bu demek değil ki daha kalıcı veya daha güzel. Aynı kokunun hem edt hem edp versiyonu varsa mutlaka ikisinin de denenip alınması gerekli. Pazarlamacı arkadaşlar genellikle yüksek fiyat etiketi yüzünden daha kalıcı yalanı ile edp leri pazarlamaya çalışırlar.
Bir üstteki alıntıda cevapladım.![]()
Kalıcılık etkilerine göre kokular 4 kategoriye ayrılırlar ve buna göre fiyatlandırılırlar ;
Eau de Cologne - az kalıcılık etkisine sahiptir
Eau de Toilette - orta derecede kalıcılık etkisinde üretilen koku çeşitleridir.
Eau de Parfume - yoğun kalıcılık etkisine sahiptir.
Parfume - çok yoğun kalıcık etkisinde üretilen koku çeşididir..
konu aynı nasılsa sorayım
geçen senelerde arkadaşlar burada bir italyan kokusundan bahsedip duruyordu
erkek kokusu
şöyle böyle, acayip falan
bilindik bir marka değil, 100 kişiye sor 90 tanesi höö der yani
neydi o hep aklımda, bakındım foruma bulamadım o mesajları![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)