User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 39 ile 51 arası

Konu: Ötanazi Kararı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz onu sokaktan alıp 16 sene evladınız gibi bakmışsınız. Hatta gibisi fazla evladınız olmuş. Her canlının belli bir ömrü var hayvancağız çok acı çekiyor olmalı artık. Veterinerler hiçbir zaman boşu boşuna böyle bir düşünce sunmaz. Çok zor olacaktır eminim ama bence veterinerinizi dinleyin soğukkanlı olup doğru kararı verin. Eğer uyutma kararı alırsanız onu öyle göremem, edemem demeyin sakın. Sizi yanında isteyecektir.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle çok geçmiş olsun, imkan olsa da iyileşse..
    Patronumun annesinde fransız buldog vardı. 12-13 sene hiç bir şeyi yoktu, bir anda kanser teşhisi kondu tek gözünü kaybetti.
    Zamanla diğer gözü de kaybetti ve tamamen göremez oldu.
    Bu süre zarfında, ellerinden geldiği derecede iyi bakmalarına rağmen dayanamadı ve öldü..
    Yaşadınız durum gerçekten çok zor durum. Bir yandan uyutalım acı çekmesin, bir yandan da sizinle olmasını istiyorsunuz..
    Tek kararınız var, iyi düşünü iyi karar verin.
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi hayvanıma hiç ötenazi uygulama durumum olmadı şükür. Ama başkalarının hayvanları söz konusu olduğunda, eğer aksi bir şans yoksa hayvan için hep uyutulmasını tavsiye ettim. Zaten köpekler bir yerlerde kapalı değillerse böyle durumlarda ortadan kaybolurlar. Ama dışarı çıkamayanlar bekliyor. Hayvancağız açlıktan, susuzluktan ve ağrılar içinde öleceğine uyutulması daha iyidir bence. Ve bu hayvan için iyidir. Olaya dini açıdan bakmamak gerekiyor. Bir insan değil sonuçta. Evet hayvanları ben de çok severim ve daha fazla acı çekmesin diye söylüyorum bunları.
    Nadide şeyler değerlidir.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zor bir karar kolay değil düşün ki çocugun var amansız bir hastalığa kapıldı acı çekiyor doktorlar kurtulma şansı sıfır az ömrü var öldürelim diyorlar , izin verirmisiniz ? Evlat evlattır hatta bazıları için insandan daha değerlidir.Bende hep böyle bir durum olursa uyuturum diyorum ama ? işte ama.. Benim arkadaşımın rott u çok kötü kanser oldu , inanılmaz acılar çekiyordu uyutmaya götürdüklerinde masada bunun koynuna sokulmuş arkadaşımda yaptırmamış.. Nasıl yaptırayım abi beni yaladı , kuyruk salladı yaşama tutunuyor nasıl canını alırım dedi... Sonra bir gece vefat etti hayvan ama o gün uyutmadıgına çok memnun çünkü eğer uyutsaydım ömür boyu bunun agırlıgını tasıyacaktım diyor.Tercih senin tercihin sorumluluk senin sorumlulugun kimseye akıl vermek düşmez.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fikir beyan eden herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
    dünden beri yazılan her entry yi bir çok kez okudum. sürekli de düşünüyorum.
    şimdilik kararım şu,
    güncel durumu hastalık sebepli değil, yaşlılık sebepli olduğu için maalesef tedavi ile iyileşecek durumu yok. yani iyileştirmeye uğraşmak yerine, daha kaliteli vakit geçirmesini sağlamaya çalışacağım.
    veteriner kontrollerini sıklaştırıp, ağır ağrılar çekiyor diyene dek bu şekilde yürütmeyi planlıyorum.
    evin zilini çalınca olduğu yerden kuyruk sallaması, sevdiği yemekleri pişiripte kokusunu alınca kısık sesiyle havlaması bana hala hayata tutunduğunu hatırlatıyor ve kararımı netleştiriyor.
    tahmin ettiğiniz üzere 16 yılda benim bir parçam oldu. bu tarz kararların bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim.
    neyse, tekrardan herkese teşekkür ederim. umarım doğru karar veriyorumdur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Doğu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fikir beyan eden herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
    dünden beri yazılan her entry yi bir çok kez okudum. sürekli de düşünüyorum.
    şimdilik kararım şu,
    güncel durumu hastalık sebepli değil, yaşlılık sebepli olduğu için maalesef tedavi ile iyileşecek durumu yok. yani iyileştirmeye uğraşmak yerine, daha kaliteli vakit geçirmesini sağlamaya çalışacağım.
    veteriner kontrollerini sıklaştırıp, ağır ağrılar çekiyor diyene dek bu şekilde yürütmeyi planlıyorum.
    evin zilini çalınca olduğu yerden kuyruk sallaması, sevdiği yemekleri pişiripte kokusunu alınca kısık sesiyle havlaması bana hala hayata tutunduğunu hatırlatıyor ve kararımı netleştiriyor.
    tahmin ettiğiniz üzere 16 yılda benim bir parçam oldu. bu tarz kararların bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim.
    neyse, tekrardan herkese teşekkür ederim. umarım doğru karar veriyorumdur.
    bugün duyduğum en güzel haber sanırım bu.
    dediğiniz gibi zil çaldığında kuyruk oynatması, havlaması, yaşaması için bir sebep.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğru karar sizinle yaşadı sizinle devam etsin birakın o canı alan siz olmayın vijdan savasınızı ömür boyu yaşarsınız kararın için tesekkürler benım ıcın öpün onu sümüklü burnundan
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koskocaman adamı zırıl zırıl ağlatıyorsunuz ya pes valla

Can Dostuna Veda Etmek Zorunda Kalan Kadının Duygu Yuklu Snapchat Hikayesi - onedio.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başligi gorunce biri guncel gelismelerden daraldi ötenazi hakki istiyor sandim , bence biraz daha bekleyin genel durumuna gore karar verin

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence uyutmayın bırakın kendi eceliyle ölsün . sonra siz çok üzülürsünüz sonuçta bir canlının ölümüne sebep olucaksınız ve 16 yıldır sizinle olan bir canlının.benimde 8 yaşında köpeğim var 20 günlükken aldım . nefes aldığı sürece asla onu uyutmam kendi eceliyle ölmesini beklerim son gününe kadarda ilgilenirim gerekirse elimle yediririm.
    Hakkı Can Eryüzlü...

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dachosen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koskocaman adamı zırıl zırıl ağlatıyorsunuz ya pes valla

Can Dostuna Veda Etmek Zorunda Kalan Kadının Duygu Yuklu Snapchat Hikayesi - onedio.com
    ben anlamıyorum bu insanları ve nefret edesim geliyor , nasıl uyutursun abi bu köpeği son bir kez oyun oynuyorlar demiş paylaşmış HAYVAN OYNUYOR YAHU ! Bu ne biliyormusun yakında altına pislicek , yürüyemicek ben kakasını çişini temizlemek zorunda kalıcam o olmadan ölsün bende rahat olayım.Bu budur.Oynayan köpeği nasıl uyutabilirsin (pembe bandanalı) ???

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    can candır... özürlü ablamı kaybettiğimizde 28 yaşındaydı bense 24... hiç bir zaman iyi olamayacağınız birine baktınız mı hiç, hiç onu ölesiye sevdiniz mi? vefat ettiğinde yıllarca odasına giremedim sonra da evden ayrıldım... hiç bir zaman aklımıza başka bir olasılık gelmedi...

şimdi 11 yaşında canım gibi sevdiğim dogo argentinom var, evet yaşlandı, huysuzlaştı hastalıkları var vs ama, ne olursa olsun kesinlikle eceli ben olmayacağım, o hayatında ben olduğum için hayatı seviyor daha 20 günlüktü aldığımda... bence zor bir karar değil, ben asla yapamam!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısı inşallah. Bizler olaya profesyonel baktığımız için farklı fikir beyan etmiş olabiliriz ama tabi ki son karar hayvan sahibinindir.
    Marley ve Ben - Vikipedi Bu filmi izlemeyen tüm hayvan severlerin izlemesini tavsiye ederim.
    Nadide şeyler değerlidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler