soldan resme bakınca aracın alev almasını çok garipseyemiyorum açıkcası ciddi hızlarda alev almaması garanti olan bir araç yok , ki bu şekilde alev alan birçok marka model araca raslanabilir
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Allah rahmet eylesin öncelikle,
ncap ve TR de üretilmesi ile alakalı yorum yapılmış ancak, kafeste pek sıkıntısı görünmüyor (yaşam alanı) tavan haricinde. O da çarpmanın şiddetini (hız) hemen hemen belli ediyor zaten.
TR üretimi diyip kötülemeyin, Toyota'nın Adapazarındaki fabrikası her konuda dünya üzerinde baya baya üst sıralarda yer alan bir tesis. Çarpışma testi ile de TR üretimin bir farkı yok.
Misal benim kasa (2002-2007) Corolla HB ler İngiltere, Sedan SW Türk üretimdir, hepsi 4 yıldız almışken sedanların bakalit montajı kullanıcı yorumlarına göre daha başarılıdır, trim sesi vs olarak.
Acaba ölen iki kişinin ailesi de gülüyor mudur? Biraz empati.. Şu sıralar "milletçr" yapmamız gereken en önemli şey bence. Arabanın yanma nedeni illa ki tartışılır neticede otomobil forumundayız. Fakat ölüm ile sonuçlanan bir kazayla ilgili espri kovalamak bana hiç etik gelmiyor.
Şahsi görüşümdür, zoruma gitti ve yazdım. "Sana ne?" yazma hakkına sonuna kadar sahipsiniz.
Burası türkiye olunca her ihtimal göz önünde olmalı
Usta karısı ile kavga eder kaynağı atmayı unutur herşey olur
Japonlar başlarında duruyordur illaki ama burası malesef değişik bir ülke
Egea faciasından sonra bu da mı diyor insan
Yangın alkol kıvılcım yakıt kıvılcım şeklinde olabilir başka bir şey aklıma gelmedi
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Geçenlerde tesla da kaza yapıp feci şekilde yanmıştı, yabancı bir forumda pillerin kaza anında çok fazla tehlike arz ettiğini okumuştum. Gerçi teslanın şasisinin altı komple pil, chr de ne kadar yer kaplar bilmiyorum ama fotoyu görünce ilk aklıma pil geldi
Bir önceki sayfada açıklamasını yaptım, ilk sayfayı okumadım son mesajları görmek için açtıgımda 2 post pespese gördüm ve komik bir video aklıma geldi güldüm, bu kadar üstelemeye gerek yok,
Tekrar söyliyim, evet haklısınız içeriği tam bilmeden yorum yaptım, kesinlikle kasti bir davranış değil.
Konu 1. Ve 2. Sayfayı direk açanlara böyle bir etki yararıyor malesef bakarsanız
Arkadaş özrünü de dilemişti beyler
Ölenlere baş sağlığı diledi kendisi
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
kimse özür dileyen, bende bencilce eşimi ve çocuğumdan başkasını düşünmeden baş sağlığı dilemediğim için sizlerden özür dilerim arkadaşlar, allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin gerçekten üzücü![]()
Toyota, 1 milyondan fazla aracını geri cağırıyor - Otomobil Haberleri
arkadaşlar türkiye’deki tüm hybrid chr larda yangın tehlikesinden dolayı geri çağrılmaya başlanmış. Bu rahmetli insanlar acaba bu sorundan mı vefat etti.
always AT by AT
Hayatını kaybeden arkadaşlara Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Gerçekten çok üzücü bir durum.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)