güzel yorumlarınız için herkese teşekkür ederim. ikinci bölüm için çalışmalara başladık, inşallah bu bölümden daha iyi olacak. bana desteğini esirgemeyen bütün herkese sonsuz teşekkür ederim.
Güzel bi yayın oldu elinize sağlık. Teknik aksaklıkların dışında bişey de ben söylemek istiyorum,
Giren-çıkan, gidenler yüzünden dikkatiniz çok dağınıktı.
Konuğunuza soru soruyorsunuz, konuk tam lafa başlarken arkadan birilerine odaklanıp ona bişeyler söylediğinizde çok kopukluk oldu. Bu kopukluklarda biraz sıkılmadık değil ne olup ne bitmediğini görmediğimizden
Herkesin gönlünü hoş tutmaya çalıştığınız içinde size de hak veriyorum tabiki
Bunun sebebi ilk defa yapılıyor olmasındandı sanıyorum ama ilk canlı yayına göre çok başarılı buldum ben. Bu işlerde baya iyisiniz severek izliyoruz, başarınızın devamını dilerim..![]()
Biraz karışıktı çünki herkes biyerden laf atıyodu bişiler söylüyodu ama buğra'nın yüzüne alışık olduğumuzdan dolayı hep arada bi bomba gelecektir düşünceside vardı. İlk yayının acemiliği diyorum gerek konu gerek konuk akış sırası vs gibi şeyler ikinci yayında giderilecektir. Başarılar buğra devamını çekirdek kola ile bekliyorumGerçekten içten gelerek şunu söylemek istiyorum techturkey çok büyük bi aile ve ben her ne kadar burdaki herkesi bireysel olarak tanımasamda örnek sen mesela yaptığın işler ile gurur duyabiliyorum ya da başkasına anlatırken ''bi arkadaşım şu işi yapıyor The makina kanalı onun '' diyebiliyorum, buna diğer garaj ve işletme mekanı olanlarda dahil. Yani günün birinde yolda görsem burdan herhangi birini ilk defa görüyormuş gibi değilde uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımla konuşuyormuş gibi olurum. Başarılarının devamını dilerim dostum
![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
eksikler tabii ki var, giderilecek. şunu unutmamak gerekir; orada olan hiçbir kişi daha önce canlı yayın deneyimi yaşamadı, buna bende dahil. sıfırdan bu çıkıyor, ilerleyen dönemlerde daha iyi olacaktır. destekleriniz için tekrar teşekkür ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)