3 3 3 olarak almıstım 2 tane 3 um geldı kalan beklenıyor
Printable View
3 3 3 olarak almıstım 2 tane 3 um geldı kalan beklenıyor
06.12 de sipariş verdim. converse modellerinde bir sıkıntı var sanırım ayrı ayrı 2 sipariş verdim bir siparişte 2 converse 1 nike sipariş ettim diğer siparişte ise 2 converse sipariş ettim. 3 lü sipariş kargoya verildi diye görünüyor. nike geldi converslerden ses yok. 2 li olan siparişimde hala terdarik sürecinde. dün aradığımda ise 3 iş gününde haber edilicek dendi bakalım beklemeye devam :)
benımde 2 con bı lacos olan kargo halen tedarıkte dıyor
[Sipariş Hazırlanıyor]
Olarak güncellemişler ne zaman gelir acep :)
Geçen salı akşam verdim sipariş, dün akşam ulaştı elime
9 unda verdim bende siparişi henuz gelen giden yok.
6 sında sipariş vermiştim dün elime ulaştı.Ürünleri sıkıntısız görünce 1 tane daha sipariş verdim dün,tedarik sürecinde şuan oda 1 hafta sonra gelir herhalde.
2 lacoste istedim bi tane conserve yollamışlar :D iade işleriyle uğraş dur şimdi
kapıda ödeme varmı acaba bilgisi olan varmı
New Balance 996 WR996HC.410
Bayan için bu modelden 39 numara anneme almıştım uymadı düşünenler olursa geri yollmadan aynı fiyattan vereyim
valla benim gibi ayakkabıyı seven biri için hiç de iyi olmadı bu iş kartıda yeni ödemiştim :) :)
Kapanış tarihi vermiş. Ürünler hala gelemedi.
Bi sıkıntı olmaz inşallah.
Lacoste aldim 1 adet, 3 gunde sirnak silopiye adresime teslim edildi. Lakin numara uymayinca ayni gun kargoya iade ettim hesabima yatacak ucreti. Farkli numarasini tekrar aldim 2 gun once kargoya verildi
5 parça srakkabıdan ilk ikisi geldi 3-4 numaradan 3 geldi 4 tedarik sirecindeymiş faturası geldi ayakkabı yok ortada. Son siparişte bugun geldi ama farurası yok dışarıya bantladıkları şeffaf böşüm bomboştu kargoya sordum bilgim yok dedi, internet hesabından çıkartsak faturayı sıkıntı olmaz heralde. Tedarik etselerde biranönce 2 sini iade edicem onları göndersem. Uzun sürünce işlem insan aldığındanda soğuyo böyle
Ben de 6'sında 2 çift sipariş vermiştim, bugün elime ulaştı. Biri sıkıntısız ama diğeri yanlış geldi, alakasız bir ayakkabı göndermişler. Bir kaç çift daha sipariş vermiştim ama uğraştıracaklar herhalde, bakalım.
şuan üyeliğine girip hesabına ulaşamadan tekrar üyelikten atılan bi benmiyim ? sitede sorun var sanırım