2 çift sipariş ettik pazar gecesi bizde. Tedarik sürecinde olmuş umarım daha beklemeyiz :D
http://i.hizliresim.com/VPXq6B.png
Printable View
2 çift sipariş ettik pazar gecesi bizde. Tedarik sürecinde olmuş umarım daha beklemeyiz :D
http://i.hizliresim.com/VPXq6B.png
benim ayakkabılar da geldi , çakma dandik 2. kalite çin malı vs. değil gayet bildiğin mağazada satılan ayakkabı , pimpiriklenen arkadaşlar için yazmak istedim rahat olun.
Benimki kargoya verildi. :)
Benımkılerde kargoya verılmıs
Benimkiler de kargoya verilmiş :)
Salı verdiğim siparişler tedarik sürecinde, normalde adidas da 44 giyiyorum, 43 lacoste aldım, inşallah olur, iade edip 1 hafta daha beklemeyelim bide :)
Pazar günü sipariş verdiğim iki ayakkabı geldi gayet iyileer, pazartesiden 2 çarşambadan 1 adet daha bekliyorum tedarik sürecinde bekliyolar şuan
Siparişim geldi denedim tam oldu konuyu açandan allah razı olsun
Ürünler geldi herhangi bir sıkıntıları yok
urun geldı 41 numara bana buyuk geldı gerı ıade ettım 40 nı sıparıs verdım
6 gün oldu bnm hala tık yok :)
Abi sanki milli piyangodan para çıkmışta,paramı alamıyomuşum gibi bi his war içimde
bende pazartesi gunu aldım ama hala tedarik surecinde kargoya veremediler bir türlü...
Pazar gecesi verdiğim son sipariş az evvel kargoya verildi gözüktü. Muhtemelen pazartesi gelir.
Geldi benimkiler. =)
Arkadaslar,
Adıdas sıyah stansmith almıstım numarasını 42 dıye 42,5 almısım buyuk oldu. Urundende stoklarda kalmamıs ıade etmektense belkı ıhtıyacı olan vardır dıye yazıyorum,aldıgım paraya verecegım 169+8 tl kargo 176 verecegım.
bende 1 çift new balance aldım piyasanın yarı fiyatına bakalım ne zaman gelicek :)
6 aralıkta 5 ayakkabı sipariş ettim az önce bir tanesi geldi diğerlerinden ses soluk yok tedarik sürecinde diyor. bakalım beklemeye devam :)
Benim kargoların birisi geldi ürünler güzel hiç denenmemiş bile soru işareti olan varsa kalmasın :) diğeri de yarın gelir herhalde
Son parça ayakkabımda dün geldi denenmemiş bile altında toz yoktu. Değişim, son kalan mal olarak düşünmeyin.