Kredi kartını patlattım ben de, hiç alasım yoktu sırf ucuz diye muhaha :D
Printable View
Kredi kartını patlattım ben de, hiç alasım yoktu sırf ucuz diye muhaha :D
cocuga hatuna ve bana aldık birer çift bakalım :D tez zamanda gelir inş :D
hiç aklımda yokken bende 2 çift aldım :o
1 cift diye girdik hatuna bana derken 600 lük olduk hayırlısı
Adamlar voleyi vurup kaçmasınlar sonra :)
Şüphe etmek boşuna. Eren holding sattığı markaların Türkiye distribütörü zaten. Daha evvel outlet ürünlerini sanalçadır ya da morhipo vb. siteler üzerinden eritiyorlardı. Bu sene ayakkabıya özel bir site aracılığıyla satmaya karar vermişler. Endişeye mahal yok yani.
New Balance bakındım ilk açıldığında. Ama dikkate değer bi model göremedim. Diğer markalar da ilgimi çekmiyor. Ayakkabı bakanlar inci'ye de bir baksın, iyi fiyatlar var bu ara.
Nike air alacaktm. Site açılır açılmaz baktım ama ya modeller absürd yada numara yok. Fiyatlar bomba. Sürekli guncelleniyor galiba fiyatlar değişiyor ve yeni modeller ekleniyor. 279a air flux iyi mi sizce. Standart mavi beyaz
1400 verdik ya laa harbiden ööe bi ihtimal var mı yan, çarpıldım demeyin :) aldığım modelleri arasam b, sa hang. si oldugun u bulamam
Öğrenci olduğum için yine bir b*k alamadım :hihih: kriz falan filan var ama şaka maka millet 1500 liralık ayakkabı alışverişi yapıyor, şu zamanda harcamalara dikkat etmek lazım. :)
Böyle şeyleri paylaştığınız için çok çok teşekkür ediyorum, fırsatları takip edebiliyoruz sayenizde.
Ama yarım saattir bakıyorum, bir tane gönlüme göre ayakkabı bulamadım. Yeni moda komple böyleyse sçtık yani.
Ama 69 liraya bitane chuck taylor aldım. Converse conversedir.
Güzel fırsat :)
ben de 2 çift new balance gömdüm bakalım teşekkürler paylaşım için :)
Bende 2 tane aldım, teşekkürler :)
alan arkadaşlar ürün geldimi gelmedimi bizide bilgilendirse iyi olur :)
Bu new balance'larda 44.5 ile 45 arasında çok fark olur mu? Kullanan bilen arkadaşlar yardimci olursa çok güzel olur :) ona göre siparis gecicem bi cift daha
ayakkabılar galiba çinde üretilen orjinal patentli modeller. yoksa bu kadar ucuz olmazdı.. toms lar baya uygun.. conversede chuck taylor postalı olsaymış o fiyatlara hemen alırdım..
yarın şirkette bi gözü kapatıp bi kaç tane yazlık ayakkabı alayım bari :) bot baktım ama bulamadım
Geç gördüm superonline yavşağının yüzünden bana 3'ün 1'i kalmış ama yinede teşekkürler bir daha ki döneme anasını bellicem...
Beğendiğim bi vans modeli vardı son kalanı aldım bende :)
Konu için teşekküler
hay ake alana kadar numaralar bitti 3 tane model beğenmiştim üçünün de 42 numarasını almışlar :@
Alanlara hayirli olsun vesile olduysam ne mutlu bana aman haaa ay sonu sefil olmayin harcamalara dikkat.
Abi şöyle bi durum var. Ben normal diğer markaların botlarını spor ayakkabılarını falan 44 giyiyorum. Ama new balance modellerini hep 45 giyiyorum 44 numarası sıkıyor. Bende şimdi aldığım new balance'ı 44.5 verdim 45 kalmamıştı bakalım olur inşallah giydikce açılır belki :D
bende kaptım bı tane tskler paylasım ıcın
http://i.hizliresim.com/0lL7gL.jpg
Ayakkabı konusu varken, resimdeki arkadaşın 41 numarasını yada bu modeli mağazada internette gören eden var mıdır? Fiyat önemsiz, bulamıyorum bu renk 41 numara hiç bir yerde
Yeni modeller gelmiş galiba.
Ben de 2 adet aldım. 1 şu ipsiz sapsız lacoste lardan bir de convs. start player.
Beyler bende 5 tane sepete ekledım alıcam ama kargoyu şubeden teslim alabiliyomuyuz :)
Geçen 3 takım ayakkabı almstım,bunlarda ewe gelirse hatunla aramız açılcak.
sabah sabah kendime 245 lira soktum direk haftaya - den başladım :D
Bi lacoste de ben aldım, teşekkürler