valla 5 çift lacoste siparişi verdim gelirse hep beraber göreceğiz![]()
valla 5 çift lacoste siparişi verdim gelirse hep beraber göreceğiz![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
hiç aklımda yokken bende 2 çift aldım![]()
2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X
2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX
Şüphe etmek boşuna. Eren holding sattığı markaların Türkiye distribütörü zaten. Daha evvel outlet ürünlerini sanalçadır ya da morhipo vb. siteler üzerinden eritiyorlardı. Bu sene ayakkabıya özel bir site aracılığıyla satmaya karar vermişler. Endişeye mahal yok yani.
New Balance bakındım ilk açıldığında. Ama dikkate değer bi model göremedim. Diğer markalar da ilgimi çekmiyor. Ayakkabı bakanlar inci'ye de bir baksın, iyi fiyatlar var bu ara.
Nike air alacaktm. Site açılır açılmaz baktım ama ya modeller absürd yada numara yok. Fiyatlar bomba. Sürekli guncelleniyor galiba fiyatlar değişiyor ve yeni modeller ekleniyor. 279a air flux iyi mi sizce. Standart mavi beyaz
SWAT
1400 verdik ya laa harbiden ööe bi ihtimal var mı yan, çarpıldım demeyinaldığım modelleri arasam b, sa hang. si oldugun u bulamam
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Öğrenci olduğum için yine bir b*k alamadımkriz falan filan var ama şaka maka millet 1500 liralık ayakkabı alışverişi yapıyor, şu zamanda harcamalara dikkat etmek lazım.
![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Böyle şeyleri paylaştığınız için çok çok teşekkür ediyorum, fırsatları takip edebiliyoruz sayenizde.
Ama yarım saattir bakıyorum, bir tane gönlüme göre ayakkabı bulamadım. Yeni moda komple böyleyse sçtık yani.
Ama 69 liraya bitane chuck taylor aldım. Converse conversedir.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Bende 2 tane aldım, teşekkürler![]()
Bu new balance'larda 44.5 ile 45 arasında çok fark olur mu? Kullanan bilen arkadaşlar yardimci olursa çok güzel olurona göre siparis gecicem bi cift daha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)