geçen pazar verdiğim 6 adet ayakkabı bugün elime geçti ama 1 tanesi eksik.
aradım stoklarda kalmamış. 2 hafta içinde gelmezse para iadesi olcakmış. inşallah peşinde koşmayız.
Miilet arayıp sormasın diye tüm siparişlere tedarik sürecinde yazmışlar sanırım...
Benim bi nb bi converse vardı Pazartesi sabah siparişini verdiğim.
NB için sipariş hazırlanıyor
Converse için tedarik süresince demişler
Düne kadar hepsi yeni sipariş diye geçiyordu Ptesiden önce gelmez heralde
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Benim hanımla cocuğun ki geldi az önce, baya baya güzel ayakkabılar, cuk diyede oturdu diyebilirim lakin ortalamaya ve öteki markalara göre lacosteların kalıbı biraz dar sanırım. Benimki de sipariş hazırlanıyor modunda, herhalde pazartesi yada salıya kaldı napalım bekliciz![]()
Alıpta ayağına küçük-büyük gelen olursa linkiyle buraya koysun. İade yerine burada daha hızlı değerlendirilebilir..
Lacoste L.ight Trf5 729SPM0060.2P8 Almıştım geldi biraz önce ayakkabı baya hafif fena değil ama dil kısmını birleşik yapmışlar giymek biraz zor almak isteyen bunu da göz önünde bulundursun![]()
Ayakkabıyı biraz daha inceledim bu modelin bordosunu tavsiye etmiyorum arkadaşlar yapıştırma yerleri vs. çok kalitesiz dikişleri de öyle bu demek değil lacoste kötü 5 çift lacoste ayakkabım var hiçbiri böyle değil.
amerikadan aldığımız lacostelarla uzaktan yakından alakası yok kalitenin. ayakkabının ön file kısmı yürürken burkulunca hoş durmuyor sporda giyip eskiyince atmakla iade etmek arasında kararsızım kardeşime aldığım vans uyarsa uğraşmam oda olmazsa iade edicem.
Pazar akşamı saat 8'de 2 tane new balance sipariş vermiştim. Biraz önce teslim aldım ayakkabıları. Sağında solunda problem yok jilet gibi geldi ayakkabılarŞöyle de bi bilgi vereyim;
Normalde 44 numara giyiyorum. Eski new balance'ım 45 numara idi. Şimdi yeni aldıklarımdan birisi 44.5 diğeri 45 numara, ikisi de oldu çok fazla fark yok aralarında.
New Balance 574 ML574FBG.1 45 numara bu
New Balance 574 ML574CPJ.440 44.5 olan da bu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)