Aksam seyrettim AROG hic bekledigim gibi bir film olmamis, filmde gulecegiz espirilerin tamami fragmanlardakilerden ibaret..
Benim icin hayal kirikligi oldu..
Pazarteside MURO'ya gidicem bakalim bi de ona![]()
Aksam seyrettim AROG hic bekledigim gibi bir film olmamis, filmde gulecegiz espirilerin tamami fragmanlardakilerden ibaret..
Benim icin hayal kirikligi oldu..
Pazarteside MURO'ya gidicem bakalim bi de ona![]()
00' Civic 1.6IES
bende dun akşam gittim AROG a ...malesef begenmedim...
Çekimler sahneler ve efektler gerçekten guzel...fakat komedi filmi olan Gora nın devamından KOMİK! bir film beklerdim...olmamış...
Arog & Muro Dvd olarak alınıp evde sıkıntıda izlenir durumu ortaya çıktı benim için bukadar yorumdan sonra![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Cem Yılmaz her zaman favorim adam işini yapıyo![]()
Bende bu akşam gidiyorum aroga.Fragmanlarda o kadar sahne gösterdilerki bende diyordum ne izlicez diye,izleyenlerde aynı yorumu yapmış demekki yanılmamışım..
dun gıttık akın anıl esko felan ne bılım gora daha komıktı benm en beyendm nokta rıdvan reısın cıkıp gol olur demesı bızı yıktı okdr![]()
arog bence
dün muroya gitmiştim bugün aroga gittim...İlk yarı idare eder ama 2.yarı çok sıktı...ztn o futbol sahnesi okadar uzatmaları baya bi sıktı...
arogtan yeni geldim ve hiç beğenmedim malesef... öyle abartıldığı gibi bir film değil.. cem yılmaz deyince gülmeye şartlandığımız için biraz komik geliyor o kadar... e bide her zamanki gibi fragmanlarda filmin yarısını göstermişlerdi, izlenecek birşey kalmadı????
Arog da Muro da begenilmedigi icin bugun sinemaya gittik geri cıktık, Yesilköyde meeting yaptık daha güzel oldu![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bu arog u beğenmeyenler ne bekliyoduda beğenmedi anlayamadım bence çok hoştu izlettiriyo kendini çok güzel sahneler vardı güldürdü baya benitavsiye ederim
bu arada kopucak sahne toplasan 2 3 tane vardır. sanırım millet basından sonuna kadar kopucaz diye gitti ondan böyle yorumlar geliyodiğer sahnelerde hep bi gülümseme yaratıyo film emin olun
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)