Şimdi beni az çok yıllardır bu forumdan tanırlar. Kimileri reel hayatta da tanırlar. Ben şahsen düşüncemi fikrimi net bir şekilde ifade ederim, ifade ederken kimseyi aşağılamam yermem yada onurunu kırıcı şekilde konuşmam. Dolayısıylada karşımdaki insan da benim gibi davranır. Ben burada bir konuyu tartışırken ki seye kötü bişey demedim bana ve şahsıma da denmedi. Ben saygı duyuyorum saygı görüyorum. Kimsenin bilmem neresinin yememesi durumuda yok bence. Hepimiz tuvalette ıkınan insanlarız.. Latife yaparken başkaları inciniyorsa pek de doğru olmuyordur..
Ben Tayyipciyim ak parti taraftarı ve üyesiyim. Başkaları da başka partinin taraftarı olabilir. Benim chp mhp vs başkanlarını partilerini sevmemem burda sevenleri aşağılama hakkı vermediği gibi bana beni de kimsenin aşağılamasına hakkı yok. Benim fikrim bu yönde. Burada sabahlara kadar da konuşulsa yaptırımımız sandıkdadır..
Her topic de hükümete eleştiriye dönmesi ve hakaret olmasını doğru bulmadığımı ifade ediyorum. Ben bundan rahatsız oluyorum. Ne kimseyi kötü görüyorum nede kendimi mükemmel görüyorum. Hepimizin kendine göre fikirleri var. Aha beni @
GokhanRS yakın olarak tanır. Beraber yemişimiz içmişimiz aynı vidaya tornavida vurmuşluğumuz ve gazlamışlığımız var. Saygı çerçevesinde gerektiğinde on nunara da adamımdır :)
Ben köprünün ücretini bir tık fazla bulmakla birlik de köprünün çok yerinde sadece ulaşım değil birçok başka faydalar getirdiğini de düşünüyorum. Konum olarak. Yapılması ve işletilmesi konusunda devlet olabilecek en iyş yolu izledi..