User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Araç tavsiye

cannn22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Araç tavsiye

Manuel 330ci arıyorum. İsviçre'de böyle bir aracım vardı. Daha doğrusu. Dayımın aracıydı ama kendisi pek kullanmadığı için araç bende kalıyordu orda durduğum müddetçe. İst'a döndük araç arayışına girdik. Kafam deli karışık.

Max bütçe 55.000 TL

Tatlıdan gazlamalık bir araç baktığım için 330ci bakınıyorum. Gerek 6 silindirin sesi, gerekse arkadan itişin zevki çok başka. Yakıt tüketimi sakin kullanımda 7,8-9 LT arası değişiyordu. İşin zevkine kaçtığımda 15-18 leri buluyordu ama oradayken insana koymuyor tabi ama İst'da korkutmuyor değil. Ama yinede aklıma şu geliyor 1.4 tsi 160-180'lik araçların ist içinde tüketimi 9-12 lt civarı araştırıp gördüğüm kadarıyla. Geçen bir rocco sahibiyle konuştum yeni kasa 10-11 lt yakıyorum dedi. 1.4 fındık kadar motora o kadar yakıt fazla en azından 3.0 olsun, 6 silindir olsun benim olsun diyorum ama birde sizlere danışmak istedim düşüncem mantıklı mıdır diye..

Dediğim gibi her zaman gazlamicam. Rolling vs olayları olmayacak, olsa da ayda yılda bir belki olur ya da izlemeye giderim. Beni tatmin edecek, gazlamak istediğimde gidişiyle memnun edicek, sakin sakin gittiğimde yakıt tüketimi can alıcı olmayacak bir araç bakınıp duruyorum.

•İbiza cupra baktım ama temiz, hasar kayıtsız olanlar 65.000'den başlıyor.
    •Scirocco deseniz oda aynı. 55'e kadar baktığım araçlar hasar kayıtlı, kafadan yemiş araçlar geneliyle
    •Peugeot RCZ 200 bakıyorum. Aracın şekli güzel, gideri de iyidir herhalde diye düşünüyorum ama onunda 200'leri en kötüsü 60 üzeri
    •Mini Cooper S 55'e göre bakınca max 2008 model temizi anca denk geliyor ama onlarında km uçmuş gitmiş.
    •Alfaromeo Mito 1.4T baktım onlarında içi fiat linea gibi. Saten alt yapısı aynı olan araçlar.
    •Cıtroen Ds3 THP'ler var. Onlar da tamam iyi güzel ama 2. Piston sıkıntılıymış. Genelde 2. Pistonu kırdığını çok yerde okudum, yurt dışında da denk geldi. Onun harici yol tutuşu bir hayli zayıfmış aracın. Ayrıca km uçuk durumda aynı şekilde.
    •207RC şekil itibariyle beğenmediğim bir araç olduğu için hiç bakmadım bile.

Başka bakmadığım araç kalmadı sanırım. 330ci bakmama tek sebep dediğim gibi ses, e46 kasanın o haşin duruşu ve arkadan itiş olması başka da sebebi yok. He birde stock ibiza cupra ve emsali araçlardan bariz iyi yürüyor o yüzden tatminkar bir araçtı.

Sizlere yine de danışmak istedim. Belki farklı bir fikir verirsiniz, aklıma yatar diye düşünüyorum. İlgi alakanıza teşekkür ederim şimdiden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim size tavsiyem 1.6 tdi polo olur dp yazılım eğlencelidir..

scoobz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.20 verelim aynı ses kalan paranızlada 0.5 bar turbo yaptırır günlük kullanırsınız. Stock M3lere kafa tutarsınız
    Birde E46 değil daha hırçın kasa olan E36 ^^ Şaka bir yana güzel tercih 3.30dan vazgeçsenizde asla cupra tavsiye etmem. Scirocco bile ondan daha iyi yürür ve sağlıklıdır motorları. Fakat şöyle söyliyeyim beklediğiniz yakıt tüketimlerinin üzerine cıkabilrisiniz otomatik alırsanız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dieselpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim size tavsiyem 1.6 tdi polo olur dp yazılım eğlencelidir..
    Dizel aracın sesi daha doğrusu böyle tangır tungurtusu kaba tabirla gorultusu hoşuma gitmiyor pek. Çok har har çalışıyor araçlar, birde yüklendiği zaman siyah duman olayı hoş olmuyor

Alıntı scoobz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.20 verelim aynı ses kalan paranızlada 0.5 bar turbo yaptırır günlük kullanırsınız. Stock M3lere kafa tutarsınız
    Birde E46 değil daha hırçın kasa olan E36 ^^ Şaka bir yana güzel tercih 3.30dan vazgeçsenizde asla cupra tavsiye etmem. Scirocco bile ondan daha iyi yürür ve sağlıklıdır motorları. Fakat şöyle söyliyeyim beklediğiniz yakıt tüketimlerinin üzerine cıkabilrisiniz otomatik alırsanız..
    E36 kasa güzel aslında beğeniyorum ama yinede bir e46 değil gözümde. İç konsol olarak 36 kasa çok zayıf geliyor bana. Sakın yanlış anlamayın beni aracınızın maşallahı var ama hani zevk renkler mevzusu. Öncelikli olarak böyle bir araç aldığımda daha doğrusu kısmet olur da 330ci alabilirsem aracı uzun zaman stock kullanırım. İlerleyen zaman da Allah'ın izniyle maddi imkanlar el verirse SC düşüncem var. Ama olmuşken hacimli bir araç alayım diyorum. Zaten kasa ağır 320'ler 330 kadar hatta fazlasını bile yakıyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cannn22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel aracın sesi daha doğrusu böyle tangır tungurtusu kaba tabirla gorultusu hoşuma gitmiyor pek. Çok har har çalışıyor araçlar, birde yüklendiği zaman siyah duman olayı hoş olmuyor
    dumanda beni benden alıyor ne yalan söyliyim ama sesine diyecek lafım yok umarım istediğiniz aracı alırsınız.. 1.8t lerede bakın derim ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dieselpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dumanda beni benden alıyor ne yalan söyliyim ama sesine diyecek lafım yok umarım istediğiniz aracı alırsınız.. 1.8t lerede bakın derim ben
    Dizel olarak tavsiyeniz hangi araç olur? Şu 130'luk coupe megane'lar nasıl acaba?

1.6 TDİ pololar çok boş değil mi? Oda resmen Corsa 1.7 DTİ'ın yüksek modeli gibi

scoobz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.30 güzel araba umarım temiz birşey bulursunuz Bende model yükselteceğim ama cok zor piyasa cok ucuk..
    Boyasız 3.18e 55-60bin tl cekiyorlar 3.30 bulsam 75 diyecekler sanırım.. O parayada E90 alınır yada E92 coupe alınır

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1,6 thp 208 allure bence ilacınız. Bir ara ciddi niyetlendim aynı bütçe&beklenti içersideydim ama tek kapı aile için sıkıntı olduğu için bu seçenekten vazgeçmek zorunda kaldım.
    Aşağıdaki ilan forumdandı sanırım hiçbir bağlantım yok örnek olarak attım.

Loading site please wait...
    MR.EVO53

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sitede 3.30d vardı gümrük girişli ona bi bakın derim. Dizel yüksek hacim aracın tadı çok farklı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmet6r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1,6 thp 208 allure bence ilacınız. Bir ara ciddi niyetlendim aynı bütçe&beklenti içersideydim ama tek kapı aile için sıkıntı olduğu için bu seçenekten vazgeçmek zorunda kaldım.
    Aşağıdaki ilan forumdandı sanırım hiçbir bağlantım yok örnek olarak attım.

208'in direksiyon ve içini bir türlü beğenemedim. Hiç içim ısınmadı o araca. Ufacık direksiyonu var şaka gibi

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    208'in direksiyon ve içini bir türlü beğenemedim. Hiç içim ısınmadı o araca. Ufacık direksiyonu var şaka gibi
    dukkanda kulladığım sayısız arac ıçınde en beğendığım ve bana en hıslı gelen dıreksıyon 208 dıreksıyonudur, bence sızde on yargılarınızdan kurtulun ve sıze en yakın ılanda kı araca bakıp kendınıze kullanma ımkanı sağlayın emınım fıkrınız değişecektır..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dukkanda kulladığım sayısız arac ıçınde en beğendığım ve bana en hıslı gelen dıreksıyon 208 dıreksıyonudur, bence sızde on yargılarınızdan kurtulun ve sıze en yakın ılanda kı araca bakıp kendınıze kullanma ımkanı sağlayın emınım fıkrınız değişecektır..
    Kesinlikle aynı ön yargı ve kaygıları taşıyordum ama canlıda çok hissiyatlı direksiyon. Faruk abimizin dediği gibi kullanma fırsatınız varsa gidin bir görün derim.
    MR.EVO53

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O fiyata artık temiz 3.18 coupe veriyorlar. Zorlarsan 3.20 bulabilirsin . 3.25 senin elinde patlama olasığılı olabilir 3.30 ise noter müdürü almadan geri gönderir.

208 tip olarak artılaşabiliyor ufak dokunuşlarla donanım manyağı allure performans olarakta tatmin eder diye düşünüyorum. 50-55 arası benzinli diyorsanız aklıma sadece leon mk2 fr geliyor golf 6 yı da zorlayabilirsiniz.

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    böyle bışey olabılır mı..

F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    160 lık manuel golf 6 tercih edebilirsiniz.
    Araç gayet dolu ve temiz görünüyor.

Hatasız Boyasız Özel Sipariş Dolu 2012 Golf TSI 160HP Highline
    İlan No: 368813935

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Audi A3 1.8TFSI bakabilirsin, hayırlısı olsun..
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ikuybu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    160 lık manuel golf 6 tercih edebilirsiniz.
    Araç gayet dolu ve temiz görünüyor.

Hatasız Boyasız Özel Sipariş Dolu 2012 Golf TSI 160HP Highline
    İlan No: 368813935

Siteden bir kişi satıyor bu aracı bende beğenmiştim fakat arkadaş buna da eski der

Benim tavsiyem atmosferik bir doğan S bulut beyazı güzel de yüklenirse tad verir bayaada para kalır ve arkadan itiş direksiyon hissi tartışılmaz yaşanır
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmet6r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle aynı ön yargı ve kaygıları taşıyordum ama canlıda çok hissiyatlı direksiyon. Faruk abimizin dediği gibi kullanma fırsatınız varsa gidin bir görün derim.

Bu kadar ısrardan sonra daha doğrusu tecrübe etmiş kişi yorumundan sonra denememde mutlaka fayda olacaktır diye düşünüyorum.

Bu arada araç kaç km hızda kesiciye giriyor bilginiz var mıdır? Yakıt tüketimi olarak cidden ekonomik gördüm, sahibinden.com'da ilanı olup 100 km'de 3.5 lt ortalama ile gezenleri gördüm. Ne kadar yalan ne kadar doğru bilemem bunları yine gerçek kullanıcılar doğrulayabilir doğrularsa.

GTİ ile en belirgin farkları nelerdir? Arada 44 hp var o tamam onun harici motor içi aynı mıdır? Farklı mıdır? Turbosu mesela?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle bışey olabılır mı..

Astra'ların gereksiz tükeimi var ve çok ağır araçlar. Yine de tavsiyeniz için zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler