User Tag List

Sonuçlar: Kendini bu ülkede güvenli ve huzurlu hissediyormusun?

Katılımcı sayısı
189. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Buralar Çok Güvenli ve Huzurlu

15 7.94%
  • Hayır La her tarafta bomba patlıyor körmüsün kardeş

174 92.06%
Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
98 sonuçtan 96 ile 98 arası

Konu: Kendini bu ülkede güvenli ve huzurlu hissediyormusun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şakamı bu konu, neyi tatmin ediyosunuz? Güvendeyiz yada değiliz demek neyi değiştiricek amaç ne?
    İnsanlığımızdan kaybediyoruz, koşarak gelen canlı bombayı amerikada olsa sıkar indirirkerdi, bomba olmama ihtimalini yok sayarlardı bizde öyle değil ama izleyin kaç kişi yürüyor üstüne. Üzülüyoruz, kan ağlıyoruz yapılan yanlışların hepimiz farkındayız ama bu konu neden?

Madem siyaset konuşulacak bu forumda, minare çalınmadan yargılayalım imamı adam gibi. Yaşanan acının üstüne bu forumda bu konu ne? Aq bilmiyomuyuz biz neyin ne olduğunu, güvende hissetmesek bile inadına güvendeyiz dememiz gereken yerde bu konu ne? Meşhur olma çabasını, piyasa yapma çabasmı? Olaydan sonra aklına nasıl bu anketi başlatmak geliyor sayın konu sahibi?

Belki siyasi olarak aynı düşünceleri paylaşıyoruz ama yine soruyorum olaydan sonra bu anket niye???

Aynı siyasileri taşlayalım, sövelim seçmeyelim gerekirse gömelim, yanlışı yapan hesabını versin ama çıkıpta güvende değilim diyen varsa elinden gelen varsa yapsın yoksa kapı belli yol belli!
    Evladını kaybedeb adam vatan sağolsun diyor, keşke kaybetmese keşke demek zorunda kalmasa ama sana ne oluyor arkadaş güvende değilim ne
    Aynı fikirdeyim Konunun mantığı ne olursa olun bu vakitte açılmamalıydı.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şakamı bu konu, neyi tatmin ediyosunuz? Güvendeyiz yada değiliz demek neyi değiştiricek amaç ne?
    İnsanlığımızdan kaybediyoruz, koşarak gelen canlı bombayı amerikada olsa sıkar indirirkerdi, bomba olmama ihtimalini yok sayarlardı bizde öyle değil ama izleyin kaç kişi yürüyor üstüne. Üzülüyoruz, kan ağlıyoruz yapılan yanlışların hepimiz farkındayız ama bu konu neden?

Madem siyaset konuşulacak bu forumda, minare çalınmadan yargılayalım imamı adam gibi. Yaşanan acının üstüne bu forumda bu konu ne? Aq bilmiyomuyuz biz neyin ne olduğunu, güvende hissetmesek bile inadına güvendeyiz dememiz gereken yerde bu konu ne? Meşhur olma çabasını, piyasa yapma çabasmı? Olaydan sonra aklına nasıl bu anketi başlatmak geliyor sayın konu sahibi?

Belki siyasi olarak aynı düşünceleri paylaşıyoruz ama yine soruyorum olaydan sonra bu anket niye???

Aynı siyasileri taşlayalım, sövelim seçmeyelim gerekirse gömelim, yanlışı yapan hesabını versin ama çıkıpta güvende değilim diyen varsa elinden gelen varsa yapsın yoksa kapı belli yol belli!
    Evladını kaybedeb adam vatan sağolsun diyor, keşke kaybetmese keşke demek zorunda kalmasa ama sana ne oluyor arkadaş güvende değilim ne
    Hükümet istihbaratı suçlu değil ben suçluyum

Hükümetin terör politikası suçlu değil ben suçluyum

Bana tepki gösterenler neden tepki veriyor

1- O ankete basamıyor bir türlü cevabı çünkü kendini inkar eder korkusu var

2- Burası otomobil forumu doğru ama siz minareye kılıf olarak bunu yazıyorsunuz.Futbol programları bile futbol konuşmuyor.Ülke inanılmaz bir facia varken sen arabamı konuşacaksın

3- Ben burada konu açmam mesaj atmam bana bir halt kazandırmayacak sizin gibilerden tepki alacağımı bile bile yazıyorum
    Sizin hataları kabul etmeme gibi bir huyunuz var

Daha bir sürü şeyde yazılır ki mesajlarda arkadaşlar yazmış

Kaldıramıyorsun çünkü vicdanın sızlıyor o görüntüleri izlerken

39 şehit verilmiş araba konuşucaz doğru teneke parçaları dışında birşey yazmayacağız

Yangında tarak tarama yapalım diyorsun

Kusuruma bakma vatan hainleri savunamıyorum kaç yıl oldu

Atatürk'ün bıraktığı mirası parçalamak için her yolu mübah görüp

Kendisinin vefat ettiği dolmabahçede kansızlarla poz veren kişiler

Hükümettin elemanı olduğundan bizi yönetenlere isyan ettiğiniz doğru

Sıf bu son olay değil ankara garından tut ahl ye kadar bütün şehitleri göz önüne getirin

Vicdanınız hayır güvenli huzurlu bir yer değil diyor

Ama siz malesef ona basamazsınız vicdanlarınıza kelepçe vuralı 14 yıl olmuş

İç savaşmışda bilmem neymiş bu ülke öyle birşey olmaz

Yanlışla doğru asla birleşmez

Benim gibi düşünenler bir avuç kişide olsa

O ölen masum asker polis ve sivillerin vebali mahkem i kübrada çıkacaktır elbet

Benim ne amaçla bu anketi açtığımı herkes biliyor

Suçlusuda bu hükümettir

Benim senin vergimle bütçeler oluşturup

Bana huzurdan güvenden refahdan yoksun yaşam sunamaz

Gemicikleri ayakkabı kutucuklarını dolarlarla doldurup bana dolar bozdur diyemez

Ben yemem. konudan rahatsız olan girip okumasın.oylamayada dahil olmasın

Bu kadar basit
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar basit mi?

Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanların aklı yerindemi görmek için
    Bu mu yani insanlığımız? Bu olayın üzerine böyle bir konuyu böyle bir içerikle açmanın amacı bu mudur yani?
    Forumda siyasete karşı olsam da karışmıyorum ama böyle bir konu altında bu tarz bir üslupla olmasına da benim vicdanım insanlığım kusura bakmayın el vermiyor. Gidin başka konu üzerinden tartışın akp nizi fetönüzü chp nizi.

Konuyu da kapatıp çıkıyorum...
    YouTube
    DR.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler