icraya tespitsiz gidilirde arkası yazılmadıysa o çekin hiçbişey alamazlar zaten çalıntı diye bildirilmiş bloke olmuş arkası nasıl yazılıcakk..
bankaya git isteğim dışında elimden çıkmıştır ve çeki iptal ettir sen gerçi savcılığa bile gitmişsin o çeki hayatta alamazlar..dikkat et dolandırıcı filan olmasınlar işini içine savcı mahkeme vs girmişse çek iptaldir..
millet puşt olmuş bulduğun çeki götür sahibine nie tahsil ediyosunki adamla konuşmadınızmı ???
tamam tahsil edemediler zaten arkası yazılırken bankanın araması gerekiyo benim bildiğim çekiniz yazılıyo diye...
Geldiklerinde açma kapıyı gerekirse polis çağır... bence şebeke bunlar... ne koparırsak kardır olarak görüyorlar...
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
birisi sana şaka yapıyo olabilirmi peki ? benim babam icra müdürlüğünden emekle ben hayatımda duymadım icraya geliyoruz bekleyin bizi dediklerini
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
www.honda-tech.com
yaptığın işlemlere ait evrakların elindeyse hayla ki avukatında mutlaka durmak zorunda hemen git al. geldiklerindede sokarsın gözlerine. dediklerine göre hiç bir şekilde senden hiç birşey talep edemezler... eğer işlemlerin doğru yapıldıysa
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
adamlar dolandırıcı veya değil işin garip tarafı butun olaylardan haberı olan arkadaşın avukatının , bu parayı odıycez demesi..
işin kötü yanı açtığım davanın dosya numarasının felan yazılı olduğu kağıdı bulamıyorum heryeri talan ettim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)