Dün (Pazar) küçük bi problem yaşadık wifi ile ilgili sabah 10'da aradık Öğlen 2'de pazar olmasına rağmen gelip çözdüler :)
Printable View
Dün (Pazar) küçük bi problem yaşadık wifi ile ilgili sabah 10'da aradık Öğlen 2'de pazar olmasına rağmen gelip çözdüler :)
peki binada kablolu tv kutusu yok ise nasıl oluyor bu işler bilen var mı ?
bende bu hız konusunu merak ediyorum
10 mbit paylaşımlı mı yoksa bize mi ait?
bir güncel daha olsun
Nisantasi'nda oturuyorum, Uydunet 100MB var ayda 200 tl oduyorum... ne yazikki dagbasinda (kemerburgaz) bile fiber var ama istanbulun en nezih en guzel semtlerinden Nisantasi'nda ya TTNet e kaziklaniyoruz yada Uydunete...su an bolgemde en iyisi ve memnunum ama upload hizi daha iyi olabilirdi..
http://www.speedtest.net/result/3085886445.png
Fiber olsa tabi on basar... ama en iyisi bu bence bolgemde vede Kablo tv aboneligi gerekiyo aldim mecbur ama Digiturk plus kullaniyorum,
1.fiber
2.kablonet
3. vdsl falan (allah korusun ttnetten..)
bu yaz yazlığa gidebilirsem benimde beleş kendi tv paketimi yapma planlarım var :)
iki çanak zaten hali hazırda var onlara çift lnb yani her çanağa iki lnb düşünüyorum toplamda 4 uydu gibi bir şey olucak..
bir tane androidli receiverlar çıkmış hdd li 1tb 2tb falan baya özellikli zaman ayarlı kayıt falan yapıyor onlardan alıcam zaten uydudan binlerce kanal geliyor onları sıralıycam receiverada bir kaç app kurarım androide tvyo diziizle v.b gibi arasıra telefonu modem yapıp bağlanırım receiver üstünden beleşe on numara sistem olur gibime geliyor :)
arkadaşımın evde var.
1mbps iken kesinlikle verim alamıyorduk kotasız hesapta ama çok yavaş ne film izleniyordu nede bişey indiriliyordu
şimdi 10mbps ye geçti sanırım kampanyayla şimdi hız iyi fakat uydunet in yapısı gereği modemleri farklı. ve 5 para etmez. eger modemden 2 oda kadar uzaktaysan ve kablosuz baglanıcaksan unut..
ben smile kullanıyorum 3 yıldır airties modemle yardırking.. :)
artık bende bu tarifeye başvurdum umarım pişman olmayız 2 güne bağlanır dediler
Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. | TV, İnternet, Telefon
detayları yazrım kullandıkca
49luk mu seninde?
türksat kablo uydunetmi oluyo?
Doğru, doğru. Endişe etmeyin :)
bu uydunet.dsmart.ttnet dışında alabileceğimiz başka firma yok yani değilmi?6 yıldır d smart kullanıyorum smile adsl yani bokunu çıkardılar değiştiriyim diyorumda uydunet bizi burda yokmuş tt nette boktan diyolar ne yapsam çözemedim
abi içerik değişmiş sanırım altın sinema kanalları 1 ay demiş. altın sinema ile normal sinema kanalı arasında bir fark yoksa eğer.
sinema kanalları yoksa pekte iyi eğil paket ama üst paket diye geçiyor bizim tarife onu üst kılan sinema kanalları değilmi?
Akşam evden kanal listesini foto çekip atarım karşılaştırma yaparız.
böyle bi kampanya var Teledünya ve fbook kullanıyorsanz bir beğeniyle 1 ay altın sinema kanalı v.s. izleyebiliyorsunuz
peki 55tllik pakete dahil mi?
ona dahilse cayma hakkımı kullanıp ona geçicem
bgn aricam müş temsilcisini
vay arkadaş :s
pakete dahil etmek için 16 tl mi ödicez?
Arkadaşlar bugün bağlamışlar teledünyayıda bu kanalları düzenlemenin pratik bi yöntemi var mı
kanal listesinden favori kanallarını ayarlayabilirsin kafana göre sıralayabilirsin diye biliyorum
bende 55lik pakete geçtim bu arada eski modemimide sattım
55lik paketten memnun olan varmı yarın bende bağlatıcamda nasıl?
55'e extra kanal yokmu :)
2006 da ttnet e kızmam sonucu uydunete gectim nadiren aksaklıklar oluyor ama genel itibariyle sorunsuz , müşteri hizmetleri yeterince yardımcı oluyor teknik servis gece 10 a kadar eve hizmet veriyor , taahhüt edilen hızı verebiliyorlar ping ler yeterince güzel
http://www.speedtest.net/result/3119393538.png