User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
117 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: KabloNet(UyduNet) Bilen varmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski kablonet in adı uydunet oldu bi fark yok. aynı hizmete ben 39 ytl veriyordum dsl hizmeti alan arkadaşlar 49. ha birde 2 sene uye olursan kablotv aylık 1 ytl idi. yani kablonet+kablotv ye ayda 40 lira veriyoruz. mis gibi net. düşme falanda yok hiç. ip olayı ise 20 ytl lik bir router ile mükemmel şekilde halloluyor. hiç dert etmeyin ip paylaştırmayı.

emule u bıraktım artık torrentçi oldum sürekli laptop açık ve 115- 125 arası iner. hatta http kaynaklı ise idm ile 132 ile indiriyorum(evet yanlış okumadınız 132 ile).. port açmak da gayet kolay hizmet almakta gayet kolay.

detaylı sorusu olana yardımcı olabilirim.buradan yada ozelden mesaj atsınlar.

not: aylık 19 ytl olan net 1 mbps hızdaki kotasız internet hizmetini 2 sene alacağınıza dair bir sozleşme imzalarsanız oluyor. ki 3-4 ay geçerli o fiyat sonra 39 ytl ye dönüyorsunuz.kablotv nizin olmasına gerek yok. bunun yanında size kablomodemi ucretsiz veriyorlar(docsis 2.0 uyumlu). bağlantı ve kurulum ücreti yok. ayrıca eski kablomodem kullanıcıları sorun yaşıyorsa docsis 2.0 uyumlu modemleri ilgili ptt den değiştirebiliyor.

egb@lo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Meteora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kablonet i yavuz abi kullanıyor diye biliyodum..

kablonet'in kötü yanı dağıtamamak .. 2-3 pc ye dağıtılamıyor..
    ben kullanıorum kablo neti çok memnunum.hızda düşme fln olmuo.7/24 telefon destek hattı war bi sorun olduğunda uzaktan çözebiliolar seni yönlendirerk.ayrıca kablo neti dağıtabiliosun.wireless modemi olmadığı için içerdeki odaya kablo çektim gayette güzel.2 pc bağladığında hızda yawaşlama olmuo.ama 3 we daha fazlasını denemedim

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bayadır 512 kablo kullanıyorum memnum bulunduğunuz yerde sorun yoksa korkmayın

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 hafta once baglattım kablo net gayette guzel wireless modem de aldım aynı anda 3 bılgısayar gayet rahat kullanıyoruz sozlesme ımzaladık 2 sene kablo tvde 1 lira gayet memnunum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hah şimdi oldu tam hali şu demekki;

- 1mbps hızlı ve kotasız uydunet hizmetini 2 sene almayı taahüt ediyorsunuz.
    - docsis 2.0 uyumlu modem, kurulum ve bağlantı ücreti ödemiyorsunuz.
    - kablotv ye ayda 1 ytl vererek sahip oluyorsunuz.
    - uydunet tarifeniz ise 4 ay boyunca 19.90(kablotv ile 20.90) sonrasında ise 39.90(40.90) ytl veriyorsunuz.
    - evde wireless bir ağ oluşturmak için en dandik router ı alıyorsunuz.

miss.. herkese hayırlı olsun.

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hah şimdi oldu tam hali şu demekki;

- 1mbps hızlı ve kotasız uydunet hizmetini 2 sene almayı taahüt ediyorsunuz.
    - docsis 2.0 uyumlu modem, kurulum ve bağlantı ücreti ödemiyorsunuz.
    - kablotv ye ayda 1 ytl vererek sahip oluyorsunuz.
    - uydunet tarifeniz ise 4 ay boyunca 19.90(kablotv ile 20.90) sonrasında ise 39.90(40.90) ytl veriyorsunuz.
    - evde wireless bir ağ oluşturmak için en dandik router ı alıyorsunuz.

miss.. herkese hayırlı olsun.
    tamam geçiyorum hemen kime başvurcaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4440126 yı arayın yada turksat ın sitesinden işleri halledebilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malesef 2. kez tekrar yaptığım ttnet aboneliğimin sözleşmesi bitmediği için yaptıramıyorum
    ama sözleşme biter bitmez uyduNete geçicem

OnurS
    Misafir
    şimdi merak ettiğim bişi war...Ben bikaç hafta önce çook iyi paralar bayılıp yeni wiriless modem aldım odamdaki net salonda çekmio diye...Kablonete geçsem o modemi diğer modeme bağlayıpp wifi özelliğini kullanabilicekmiyim?(Biraz zekimürende bizi görücek mi?Gibi oldu farkındayım=)eheheh)

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normal adsl modemlerde DHCP özelliği kapatılarak switch gibi kullanılabiliyor muhtemelen elindeki wireless modemde aynı şekilde çalışabilir biraz araştırmak lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o olay modemin router özelliğini kullanmak oluyor ki olursa senin direk uydunet e abone olman yeterli. gerisi sadece yapılan tüm donanıma senin o çook para verip aldığın kablosuz modemi eklemek olur.

ya aslında 4440126 yı arayıp 2 ye basarsan surekli teknik destek alırsın bu konuda hatta ben abone olmak istiyorum ama boyle bir sorunum var dersen onlar dahada yardımcı olmaya çalışır gibi geldi bana

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uyduneti bilmemde:;
    suan adsl bitik halde, rapidden dosyayi 4k ile cekiyorum, dial-up gunlerine geri donus
    Experience is what you get when you don't get what you want.

OnurS
    Misafir
    Swp için çok teşekkürler yarın bi arıyim

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Kablonet icin tek diyecegim sey Allah belasini.....suan en fazla 19 saniye 6 salise nette kalabildim en uzun.surekli kopuyor uydu net ayaginda karizmayi duzeltmeyi dusunuyorlar herhalde suanki hizmet rezalet adsl den baglaniyorum suan kablonete gecmeyi bence hic dusunmeyin..

DogukanB
    Misafir
    Turkcell quick neti öneririm. Ücretsiz kurulum + kablosuz adsl hediye ediliyor. Aylık ödeme fiyatlarıda komik rakamlar. Hızıda en düşük hızda olmama rağmen gayet başarılı, teknik servisleride yeterli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kablonet icin tek diyecegim sey Allah belasini.....suan en fazla 19 saniye 6 salise nette kalabildim en uzun.surekli kopuyor uydu net ayaginda karizmayi duzeltmeyi dusunuyorlar herhalde suanki hizmet rezalet adsl den baglaniyorum suan kablonete gecmeyi bence hic dusunmeyin..
    hadi bakalım şimdi napıcaz vazmı geçelim

naci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya bir hort çekeyim müsaadenizle

Benim yaşadığım sorun modemle alakalı (netmaster c*700) gerçi akşam servisi arayacağım demin konuştum modemin başında olmam gerekiyormuş. Her neyse modemin ışıkları düzgün yandığı halde kablosuz bağlandığım pc ve netbook ta ara sıra kesintiler oluyor. Bu tür sorunlar yaşayıp ta çözüm bulabilen var mı aranızda? bakalım servis felan gelirse neler diyecekler bilmiyorum belki yeni cihaz felan kakalarlar. Tecrübesi olan varsa bilginelelim de ona göre davranalım.
    2 Temmuz 1993 unutma / unutturma

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı naci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya bir hort çekeyim müsaadenizle

Benim yaşadığım sorun modemle alakalı (netmaster c*700) gerçi akşam servisi arayacağım demin konuştum modemin başında olmam gerekiyormuş. Her neyse modemin ışıkları düzgün yandığı halde kablosuz bağlandığım pc ve netbook ta ara sıra kesintiler oluyor. Bu tür sorunlar yaşayıp ta çözüm bulabilen var mı aranızda? bakalım servis felan gelirse neler diyecekler bilmiyorum belki yeni cihaz felan kakalarlar. Tecrübesi olan varsa bilginelelim de ona göre davranalım.
    Upstream ve downstream'e bakılması lazım muhtemelen size gelen kutudan ayar yapılmalı..modem sinyal sabitleyemiyor downstream'de problem olabilir.

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Upstream ve downstream'e bakılması lazım muhtemelen size gelen kutudan ayar yapılmalı..modem sinyal sabitleyemiyor downstream'de problem olabilir.
    aynen bu olabilir. bide o modem çöptür. imkanınız varsa bi motorola yada linksys modem alın.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)