Piyasasına bakmadım ama aklıma gelen ilk araba Corolla oldu...
Geçenlerde bravo hgtyi satarken çekmediğimiz çile kalmadı, ayrıca da tam 13e verdik. Çokta iyi sorunsuz bir araçtı. Denk gelmeyince gelmiyor işte.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
1.8 ve 1.6'nın otomatiği 4 ileri. 1.5'inki 3 ileri. Selenoid valf arızası yaygındır 4 ileri şanzımanda.
Korna çalışıyor mu kontrol et. Airbag sargısının ömrü bitiyor. Aliexpres'te 60-70 TL'ye sargı getirtebilirsin.
Fabrikasyon 115 hp verisi. 1834cc Sohc. ABS çalışıyor mu kontrol et. Mutlaka benzinde de kullan.
Rölanti motoru sorunludur klimayı açıp test et rölantide. (o da 300 Tl'ye Aliexpressten getirtebilirsin.)
Aracın Adapazarı'nda çok iyi bir ustası var. Bir problemin olursa bana ulaşabilirsin.
İlandaki araç için fiyat çok düşük. Muhtemelen biraz uğraşırsın eğer satın alırsan.
Kafadan çıtır kazalı. Orijinal panjuru yok üzerinde. Sıfırını da bulamazsın o panjurun. Şimdilik eyyorlamam bu kadar.
Sinyal far vs ucuz o arabanın. Sorun olmuyor. Rolanti motorlarında sorun yaşabiliyordu sanırım.
Geri kalanı için diğer arabalar gibi, yani rutin şanzıman motor testleri...
O yaşta ki bir çok araçta zaten otomatik cam vs problem...
Srs makarası nedeniyle airbag ve korna çalışmama durumu olabiliyor sanırım...
Dediğim gibi, genel mana da mazda da nelere bakıyorsan onda onlara bakacaksın...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
O fiyata araba almasanız keşkebekleyin biraz daha böyle idare edin daha fazla biriktirip daha iyi bir şey alın. Ya da şimdilik bir scooter alın işinizi görsün satarken zararda etmezsiniz
Yazmıştım ama sanırım silinmiş olmalı, siteye ulaşamadım çünkü bir ara...
Bildiğim kdarıyla rolanti motorları, cam kaldırma tertibatı, Abs beyni, SRS-Korna sorunu gibi kronik sorunları var. Aslında bu sorunlar o yaştaki bir çok arabanın da kronik sorunu...
Geri kalanı için normal bir mazda-mitsubishi veya o yaştaki diğer markalarda ki araçlarda neye dikkat edilecekse ona dikkat edilmesi lazım...
Kaporta far sinyak gibi parçaları pahalı değil...
Çok korkulacak bir araç değl...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
Biraz kucuk gelmez diyorsaniz clio rsi düşünebilirsiniz ben 1 yildir kullaniyorum lpg taktirdim memnunum
palio 1.3 multijet van öneririm 2008 modelini almıştım fiyatına göre çok çok memnunum. baya parçası çok ucuz işçiliği kolay. hidrolik direksiyon elektrikli öncam var benimkinde iyi araştırıp klimalı ve abs li modellerini de bulabilrsiniz diikat etmenizde fayda var koltuklarına dikkat edin kaynak vurmuş olabilirler sıfırı servisde bile yok gibi ayağını yerden kesmelik vergiside çok pahalı değil kamyonet olarak geçiyor bu yüzden her sene muayene var severek kullanıyorum tavsiye ederim mesela kronik sorunu yok gibi yada ben keşfetmedim yoltutuşu çok çok iyi ama yüksek araç olduğu için korkutabilir alışınca baya iyi olduğunu anlıyorsunuz
Çok temiz bir twimiz var ama klima olayına takılıyor. =) Hem 3k nız cebinizde kalırdı hem güzel bi araca binerdiniz =)
Instagram: mutusgarage
Murat'ın twisini değerlendirin derim, belirttiğiniz bütçeye alınabilecek en iyi araçlardandır twi ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
10 bine tiwi iyi gibi duruyor şuan ki piyasaya göre...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
Lada vegalara bakabilirsin bence o paralara alınabilecek araçlar içerisinde elle tutulan en düzgün araçlardan diyebilirim.
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)