hala aranıyor.. istediğim gibi araç bulamadım henüz.
hala aranıyor.. istediğim gibi araç bulamadım henüz.
SOLD
'78 T-Stop, '97 Clio RSİ, '90 Renault 5, '97 Corsa Gsi,
'94 Renault 19, '06 307SW 1.6 HDİ, '12 Megane 3 SW GT-line,
407 1.6 HDİ Hybrid Turbo Project (Now Loading...)
instagram : wagonhead
Loading site please wait...
Bunada bir bak kardeşim istersen. Klima varmı yazmamışlar ama.
araç sahibini tanımıyorum fikir açısından
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Arkadaşımda palio var 300 bin civarı tek kapı beyaz renk düşünürsen 11 civarına verebilir.
Araç işi zevk renk meselesi o fiyatlara güzel carisma , marea, xsara 156 kovalanabilinir. bırak hidrolik direksiyon klimayı misli misli fazla donanımı alırsınız. yol bilgisayarı, cruise control, airbag, abs,esp, klima belki sunroof..
illa modelli olucaksa gelly echo , proton kovalanabilinir..
Alternatif olarakda rover falan bakılabilinir.. 200 serisi 400 serisi 600 , 800 serisi hepsi alınır o fiyatlara..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Atmosferik dizel ama fiyatina gore dusunulebilir.
dediğim araçların çoğunda var bu donanımlar![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Al bunu![]()
hala arac aranıyor. bulunamadı..
SOLD
'78 T-Stop, '97 Clio RSİ, '90 Renault 5, '97 Corsa Gsi,
'94 Renault 19, '06 307SW 1.6 HDİ, '12 Megane 3 SW GT-line,
407 1.6 HDİ Hybrid Turbo Project (Now Loading...)
instagram : wagonhead
Hatta şimdi aklama geldi bizim bi arkadasta Mazda 323 sedan var füme renginde söylediğine göre tüm bakımlarını yaptırmış temiz masrafsız bir araç.y akın zamanda Emnin evimden araç parası gelecegi için çokta uyguna vereceğini söylüyordu para gelmeden bu aracı satıp üzerine ekleyerek yeni araç alması lazım. Dusunurseniz nosunu özelden yapabilirim. 10bin civarı verebileceğini söylemişti bana
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
14 bin başlığına yazmıştım. Sizin konuyu goruce sizede kopyala yapistir yaptım dusunurseniz.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)