User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
109 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: iPhone 6S 32 GB mi Samsung S7 Edge mi ?

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Htc 10 diyorum kenara çekiliyorum 6s işletimden her türlü kazanır ama donanımda tırtlıyor kamera mesela önemli bir şey iphone'nun kamerasını hiç beğenmiyorum muadillerine bakarak o konuda hep geride.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

leader_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apple dan Samsung a geçip pişman olan biri olarak

6S diyorum.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk çıktığı haftadan beri s7 edge kullanıyorum. Kasma takılma vs gibi durumlar yok ve ciddi hızlı hala hafızam fulle yakın olmasına rağmen. Pili oldukça yeterli çok nadir aplikasyonlarda durduruldu hatası veriyor o da peş peşe 2 3 tane aplikasyona hemen tıklarsanız veya arkada 15 tane aplikasyon açıksa yani pek problem değil çünkü telefon çok hızlı ve anında tekrar açabiliyorsunuz sorunsuzca. Bana göre edge in en büyük kusuru köşeli ekranına alışması cidden zor ve yatarak kullandığınızda ekranı 2 elle tutarsanız mecbur köşelerine dokunuyorsunuz afedersin akım derken bir bakıyorsun bokum yazmış su konusuna gelince xperia z3 ü soktuğum gibi havuza falan sokup çekim yapmadım şu an sadece yağmurda şemsiyesiz kullanım evresindeyim açıkçası suya sokmayı da düşünmüyorum ama suya sokan olursa da problem olacağını hiç sanmıyorum oldukça kaliteli duruyor materyali ekran köşeleri falan ilk günkü gibi xperia z3 gibi açılma gevşeme yok. Bu arada kamera için konuşmaya bile gerek yok cidden çok başarılı. Shazam kullanmak isteyen arkadaşlara da şunu söyleyeyim tüh kaçırdık parçayı derken bile aplikasyonu açıp anında yakalattığım çok oldu öyle kasma bekleme falan yok( 32 gb ın 30 undan fazlası dolu olmasına rağmen) . Kısacası alınabilir gönül rahatlığıyla.

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu son 3 3.5 senede 3 adet telefon değiştirdim, S3 yeni çıktı gittim aldım, 2 ay zar zor kullandım, sonra gidip ios ile tanışmak için sıfır iphone 5 aldım yeni çıkmışken, o günden beri iosa devam, 5 i babama verdim gittim 5s aldım 1.5 sene önce, şimdi bunu verip 6s alma düşüncem var bu seferde, eksik hissettiğim tek şey hafıza, onuda 16 gb almayacağım bir daha.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alın size el bombası "ios herkesin kullanabileceği işletim sistemi(bozma şansınız yok çünkü size sisteme müdahale şansı vermiyor.), android bilgisayardan anlayanların kullanabileceği işletim sistemidir.(sistem son çıkan bootloader, lockdown teknolojileri hariç içerden ve dışarıdan her türlü müdahaleye açıktı. zamanla bu açıklar kapatıldığında androidden bir farkı kalmayacak zaten.)"
    turbocuk istiyoruz

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Android takılıyor diyen arkadaşlar ya telefon kullanmayı bilmiyor yada ben çok şanlıyım baya bir senedir samsung kullandım s3-s5-s7 edge hiç birinde abuk subuk takılmalar yoktu olmadıda aşagıda yazılan gibi ayda yılda bir cıkarsa cıkıyor. Onun dışında omo opple çok stabil diyen arkadaşlara evdeki biri annemin biri babamın kullandığı 1 adet 5s ve 1 adet ipadin halini takılmalarını zevkle gösteririm androidi takılmıyomuş dersiniz

Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk çıktığı haftadan beri s7 edge kullanıyorum. Kasma takılma vs gibi durumlar yok ve ciddi hızlı hala hafızam fulle yakın olmasına rağmen. Pili oldukça yeterli çok nadir aplikasyonlarda durduruldu hatası veriyor o da peş peşe 2 3 tane aplikasyona hemen tıklarsanız veya arkada 15 tane aplikasyon açıksa yani pek problem değil çünkü telefon çok hızlı ve anında tekrar açabiliyorsunuz sorunsuzca. Bana göre edge in en büyük kusuru köşeli ekranına alışması cidden zor ve yatarak kullandığınızda ekranı 2 elle tutarsanız mecbur köşelerine dokunuyorsunuz afedersin akım derken bir bakıyorsun bokum yazmış su konusuna gelince xperia z3 ü soktuğum gibi havuza falan sokup çekim yapmadım şu an sadece yağmurda şemsiyesiz kullanım evresindeyim açıkçası suya sokmayı da düşünmüyorum ama suya sokan olursa da problem olacağını hiç sanmıyorum oldukça kaliteli duruyor materyali ekran köşeleri falan ilk günkü gibi xperia z3 gibi açılma gevşeme yok. Bu arada kamera için konuşmaya bile gerek yok cidden çok başarılı. Shazam kullanmak isteyen arkadaşlara da şunu söyleyeyim tüh kaçırdık parçayı derken bile aplikasyonu açıp anında yakalattığım çok oldu öyle kasma bekleme falan yok( 32 gb ın 30 undan fazlası dolu olmasına rağmen) . Kısacası alınabilir gönül rahatlığıyla.
    ben parmak izi falan temizlemek yıkadım lavaboda bişey olmuyor bide üstüne zero döktüm yanlışlıkla ondada birşey olmadı Güç tasarrufundan değilde full boostla 8 çekirdek kullandımı hakikaten gayet hızlı davranıyor
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Android takılıyor diyenle s4 s5 te kalanlar zaten s6 ve note 5 ten sonra takılma gibi birşey ben yaşamadım. Shazam programı örnek verilmiş hatta algılaması ios dan daha hızlı ve cabuktu . Marka fanatiği olmaya gerek yok ben 2 platformuda kullanıyorum sırf itunesa seni bağımlı bıraktığı için bile iphonu tercih etmem. Ve s7 edge iphone 7 den bile iyi bir telefonken ben 6s ile kıyaslamanın komik olduğunu düşünüyorum.

razzmatazz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 senedir galaxy s4 kullanıcısıyım donmalardan kasmalardan nefret eder olmuştum iphona dönücem diyodum arkadaşlarımın ısrarıyla s7 edge aldım 7 aydır kullanıyorum en ufak sorun sıkıntı donma kasma herhangi bişey internette yazan sorunların hiçbirini yaşamadım iyikide almışım diyorum arkadaşımın 6s ini kullandım ekran olsun kamera olsun işletim sistemi olsun beni tatmin etmedi samsung bazı şeylerin farkına varmış durumda stabilite olarak ios u yakalamış s7 ile şimdi android 7 ile dahada stabil olucak bir sürü ek özellik gelicek en önemliside ekran çözünürlüğünü 720p 1080p 2k olarak istediğiniz gibi ayarlıyabiliceksiniz uzun yıllardır android kullanıpta ios a geçerseniz telefondan sıkılırsınız bir süre sonra eğer telefonu kurcalamayı seven biriyseniz. bu arada eski kullandığım s4 e root yapıp custom rom yükleyip kardeşime verdim ne donma kaldı ne kasma çatır çatır kullanıyo içinde yüklü uygulamanın haddi hesabı yok

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Note serisi kullandım yıllardır ,bir sorun yaşamadım diyebilirim ama aslında sorun vardı. Cihazlar yavaştı kameranın açılmasını çay koyar beklerdik arada bir donardı ama işimizden gücümüzden alı koymadığı için sorun olarak görmezdim ta ki iphone'a geçene kadar . Cidden büyük sorunlarmış.

s7 edge arkadaşım da var ekran güzel geri kalan her şey için iphone. Kamera bile demek istemiyorum neden şöyle açıklayım ; üstünüzde füme tarzı bir kazak var ama kesinlikle siyah değil ama s7 edge ve diğer samsung serileri onu bir canlı gösteriyor bir canlı gösteriyor kazağın rengi değişiyor. Yüzümdeki kirli sakal oluyor beyaz beyaz .. Doğallıktan yana olduğum için iphone kamerası .

ios menüsünden sonra android menüsü çin malı tarzında geliyor bana.
    imzasız..

memincbn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer genius bardan randevu alabilirsen sabırlı olup apple candır. Hizmetlerinde sınır yok. 1 apple parası verip 2.5 apple kullandım. Tavsiye ediyorum .p

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her iki sinide tatmış biri olarak. Şöyle açıklayabilirim.

Şimdi s7 edge alırsın on numara gelir çok geçmez en fazla 2 sene sonra bir bakmıssın elinde hesap makinesi ile dolasıyorsun. Servis vs hep sıkıntı. parça değiştirir gönderirler. ikinci el kaybını hesaba katmıyorum bile.

Gelelim 6s e. Gider alırsın kamerası kotudur eyvallah ama 2 sene sonra aynı hız da aynı performansta telefonun olur. Herhangi bir arızada telefonun sıfır gelir ister satar yenilersin ister devam edersin. İkinci elde değer kaybetmez.

He bu arada haftata bir aç kapa senede bir format ister azıcık nazlıdır android. Her uygulama açtıgında arkada çalısmaya devam eder. Her uygulama yüklediğinde ve kaldırdıgında muhakkak izlerini bırakır.
    "Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Note serisi kullandım yıllardır ,bir sorun yaşamadım diyebilirim ama aslında sorun vardı. Cihazlar yavaştı kameranın açılmasını çay koyar beklerdik arada bir donardı ama işimizden gücümüzden alı koymadığı için sorun olarak görmezdim ta ki iphone'a geçene kadar . Cidden büyük sorunlarmış.

s7 edge arkadaşım da var ekran güzel geri kalan her şey için iphone. Kamera bile demek istemiyorum neden şöyle açıklayım ; üstünüzde füme tarzı bir kazak var ama kesinlikle siyah değil ama s7 edge ve diğer samsung serileri onu bir canlı gösteriyor bir canlı gösteriyor kazağın rengi değişiyor. Yüzümdeki kirli sakal oluyor beyaz beyaz .. Doğallıktan yana olduğum için iphone kamerası .

ios menüsünden sonra android menüsü çin malı tarzında geliyor bana.
    Bırak 6s i adamlar 7 ile karşılaştırmasını yapmış tamamen tarafsız bir sitedir bu. Resimlere bakın hangisi daha gerçek hangisi daha net hangisi detayları daha iyi gösteriyor. Gece çekimlerinde falan samsung baya baya iyi. 6 s ile karşılaştırılmaz bile çünkü iphone 7 ler kamera konusunda 6s den daha iyi ama yinede s7 edge yakalayamamış hemde aralarında 1 sene var.

Apple iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7 Edge: camera comparison

resmin üzerine geldiğinizde mauseile sağ sol yapın tamamı görünüyor

mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    And. kullanan biri olarak kesinlikle ios diyorum. İşletim sistemi ürüne(lerine) özel olduğu için max. performans olarak dönüyor özellikleri rakiplerine göre kötü olsada çoğu noktada performansı daha iyi olabiliyor. And. tam tersi. Arkadaşların dediği gibi 2 yıl sonra hesap makinesi 24 taksitle aldım şimdiki telefonumu taksit bitti tam tadını çıkarırım diyeceğim zamanlar telefonda kasmalar arızalar...

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Black_Eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bırak 6s i adamlar 7 ile karşılaştırmasını yapmış tamamen tarafsız bir sitedir bu. Resimlere bakın hangisi daha gerçek hangisi daha net hangisi detayları daha iyi gösteriyor. Gece çekimlerinde falan samsung baya baya iyi. 6 s ile karşılaştırılmaz bile çünkü iphone 7 ler kamera konusunda 6s den daha iyi ama yinede s7 edge yakalayamamış hemde aralarında 1 sene var.

Apple iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7 Edge: camera comparison

resmin üzerine geldiğinizde mauseile sağ sol yapın tamamı görünüyor
    Abi ben şahsi görüşümü söyledim isterse dünyanın en iyi kamerası olsun,geri kalan her konuda işimi görmüyor ya da yavaş görüyor o yüzden iphone yeterli. Prof fotoğraf makinem de var o yüzden sorun olmuyor,durmadan elimle harika fotoğraflar yakalayım diye de dolaşmıyorum .

Bir gerçek var yakın zamanda yenisi çıkacak olan samsung modellerinin 2 hafta içinde değer kaybetmesi.
    imzasız..

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de yıllarca note serisi kullandım ama kenar soyulmaları malzeme kalitesi falan bir türlü zevk vermez oldu

ip7 nin tasarımı 3 senelik olsa da malzeme kalitesi ve stabilliği sebebiyle artık ios a geçmeyi düşünüyorum

yukarda arkadasların da dedıgı gıbı samsung ve diğer androidleri hergun yenıden baslatmazsan 3-4 ayda bir format atmazsan instagram kullanırken bile şişmeye başlıyor

benim android kullanmamdaki en büyük etken ofis dosyalarına kolaylıkla müdahale edebilmek bilgisayarda dosya veya müzik indirir gibi kolayca telefonun klasörlerine erişebilmekdi. bunları iphone da yaparken biraz zorlanıyoruz açıkcası

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6s kamerasının nesi kötü yahu?
    Kardeşimde 6 var, ilk çıktığında almıştım. İşiyle ilgili art arda 100 kare belge fotoğrafladığı oluyor. Daha tık demedi. 2014 sonunda çıkan Samsung'lar şimdiye 10 defa pert olmuştur, sahiplerini sinir hastası etmiştir hatta. Daha sonra çıkan Samsung S6'ların hali kim bilir nicedir.

iPhone pahalı, ama parasının hakkını veren bir cihaz.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6s kamerasının nesi kötü yahu?
    Kardeşimde 6 var, ilk çıktığında almıştım. İşiyle ilgili art arda 100 kare belge fotoğrafladığı oluyor. Daha tık demedi. 2014 sonunda çıkan Samsung'lar şimdiye 10 defa pert olmuştur, sahiplerini sinir hastası etmiştir hatta. Daha sonra çıkan Samsung S6'ların hali kim bilir nicedir.

iPhone pahalı, ama parasının hakkını veren bir cihaz.
    6s in kamerasının en buyuk dez avantajı açısı bence çok boktan bir açısı var videolarda geniş alan çekmekte zorlanıyorsun + gece çekimi gerçekten kotu lg g4 ,g5 ve samsung s6 s7 serilerindeki kullanılan lensler ciddi başarılı

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bana göre Tr'de Samsung'un Apple göre değer kaybetmesinin sebebi official mağazası olmamasıdır.

Apple'ın resmi satış fiyatı var. Ondan dolayı da 0 ve 2.el fiyatları bellidir.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    s6 ve note5 den itibaren malzeme kaliteside atma soyulma olmayacak cinsten ön arka gorilla glass yanlarsa metal. formata gerek yok kendi telefonun icinde ayarlar-hafıza-cihaz hafızası içinden önbelleği boşalt demen yeterli.

Diğer modellerde varmı bilmioyurum ama s7 edge in kutusundan bir çeviricide cıkıyor mikro usbyi(sarj girisini) normal usb ye çeviren onuda takarsanız external hdd'nizin içini bile kurcalayabilirsiniz telefondan, şahsen telefondan mp3leri ndirip arabada 2 dakikada usbnin içine transfer ediyorum ve üst mesajdaki gibi herhangibi aciliyette excel office word vs. degisiklik yapabiliyorum
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler