150 euroya çıkacak hayaliyle yaşadı millet beee
he he sırf "bakın bazı şeylerin fiyatını da düşürüyoruz" diye yedirirler bunu çomarlara
hemde yuro bazında of be![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
YENİ TÜRKİYE hedef 2071
Bunlara oy verene her şey hoş gelir adamlar daha interne'ti bile kullanamıyor(ama çocuk istismarında 1 numaralar)
Aklıma nedense eskiden bilerek ölüme giden soyvet askerlerini şarkısı geldi
Linki:КАТЮШA (Katyusha) - Red Army Choir - YouTube
Ben hep 30 euroluk ürün alıyorum...
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Her ne kadar saçma ve bizim açımızdan kötü olsa da, kendilerince çok geçerli nedenleri var.
Yurtdışına döviz çıksın istemiyorlar bu kadar basit.Milletten döviz istediler, parası burada olan adam da elindeki liraları bozdurup dolarını aldı gitti, kurtardı parasını.Ülkedeki rezerv azaldı ama dolar-euro fiyatları o kadar oynamadı,parasını toplayıp giden yatırımcı nedeniyle.
Şimdi de dövizin ülkeden çıkmaması için önlem almaya çalışıyorlar.
Bütçe açığını kapatmaya çalışan yöneticiler temsili : Tepki Toplayan Hasbro Yılbaşı Reklamı | İzlesene.com![]()
![]()
hiç bir şekil zarar etmessiniz rahat olun.. ben çok gümrük ödedim öyle korkulucak rakamlar değil.. 500 tl lik şey alsanız altı üstü 90 tl vergi verirsiniz.. ben beşiktaşdan beylükdüzüne kargo yolluyorum 12-13 tl para istiyorlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
150 dediler 30 mu olmuskomple kaldirsin ne gerek var. Yurtdisindan ithalat izni olmayan kimse mal cekemesin, herkes rahatlasin
Zaten oy veren gariban halkin hic haberi yok. Onlara gore arabaya zam gelmesininde anlami yok zaten ya hic alamiyor yada giris sinifa binebiliyor. Padisahim cok yasa. Reis robin hoodculuk yapiyor
Aldığım şeyler vardı daha ülkeye giriş yapmadı, 35 eurodan fazla umarım bu kapsamda değerlendirmezler
Ben bugüne kadar çok fazla şey getirttim, 3 dolardan 1000 dolara kadar özellikle posta merkezlerindeki elemanlar hiçbir şeyden anlamıyorlar mesela iki kere apple watch aldım amerikadan birisinin üzerinde 400 dplar yazıyordu onun için gittim postaya verdim masrafını aldım ama bir hafta sonra diğeri geldi onun üstünde fiyat yazmıyordu kapıma kadar geldi bunun gibi bir çok örnek mevcut o yüzden risk almayı seviyorsanız aynı model devam edin
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ALLAH belanizi versin. Haysiyetsiz Şerefsizler.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bir insan annesini neden sevmez ki
35 euronun peşine düştüler
Mikecek en ufak deliği bile kaçırmak istemiyor
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
çok saçma amacı bile yok , ben amazondan vs 30 alışverişin 20 tanesi 150euro ustu yapmışım hepsine vergi odemişim yani şimdi
bu aliexpress in onunu kesmek için yapılmış belliki
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Haydaa hani 150 olacaktı yahu. Madem 150 yapmadınız eskisi gibi kalsaydı niye düşürürler ki arkadaş mantıklı bi iş yapıldığını görebilecek kadar yaşar mıyız acaba
Kimse sabrımızı sınamaya çalışmasın. Sözün bittiği yerdeyiz.
Karıştırdım konuları pardon. Her gün bişey oluyor takip edemiyorum artık.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)