Asfddaghshs bugünde keyfim yerine geldi, hakediyosunuzAhahhaha ulan.
ben tenezzül etmem öyle şeylere gider öderim gümrüğünü ödüyorumda zaten çok 200-500 dolar arası şeyler aldım mı..
sadece bu alış veriş forumlarında çok okuyorum neler neler dönüyor o yazdığım bir örnek .. mesela telefon da getirtmek yasak ama getirten getiriyor çok rahat.. adamlar yolunu bulmuş karşı taraf satıcıda kafan dengi olması lazım tabiki adam kutusuz telefonu parçalara ayırıyor hard disk kutusunun içine koyup yolluyor falan.. neler var neler.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Geçenler bir ürün için bir ingiliz ile yaziştım Türkiye kargo gönderimi için adam tr gönderim yapmıyor . Usps ile Türkiye gönderim yaparmisin yollarmisin diye .Adam resmen derdini yandı bizimkiler adamı defelarca kaziklamişlar ben ne zaman yollasam ya ürün gelmiyor yada kayboldu diyor sizinkiler diyor .Bizde de az karaktersiz yok .Velasıl kelam 30 euro adam gibi vergisini ödeyen için pek bişey ifade etmiyor .
Soyledigin bir cok konuda haklisin ama besiktasta adamin verdigi kirayla bakirkoy bir degildir. He x2 mi yapmali orayi hesaplamak lazim. Ama sadece hava parasina bile milyonlar donuyor besiktasta.
Ya hadi abicim sizin zaman geçmişGençliğimiz yıllarında her şey bize vuruyor olmadı böyle
Nesil olarak görmediğimiz olay kalmadı yakında 3.Dünya savaşınıda görürüz bu gazla![]()
adamlar istediği ülke yönetiyorlar,ne yapsakta kendimize küfür ettirsek mantığındalar,akpli badem biyikli godomanlar var bu isin arkasinda
Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.
Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !
Konuyu görünce güldüm, okumaya başlayınca sırıtmaya başladım, o pirketleri kırmışlar videosunda kahkaha attım![]()
Yok yok deliremedim daha ülkece dellendik fıttırdık![]()
Milletde zaten dışarıdan ürün alalım diye gebermiyor.
Kimse 40 gün kargo beklemez, malmu bu insanlar?
Aynı ürünü 4-5 katına yalakalarına sattırıp, Yerli diye çin mallarını 3 kat fiyattan satarsan millette kendi çözümünü üretmeye başlar.
Millet uzaya çıkar, bilim üretir bizim salaklarla halkın cebindeki 3 Kuruş"a gözünü dikiyor.
Acilen Change.org üstünden bir kampanya yapıp eş dost herkese imzalatıp paylaştırmak lazım. Kuzey Kore gibi kapıları kapatalım olsun bitsin.
Bunlar kendilerine küfür ettirmeyi mi seviyorlar da bile bile mi yapıyorlar. Zaten senede 5 tane hakkın var 75 euro için. Bu neyin rekabeti engellemesi. Hem yalancılar hem dolandırıcılar. Böyle ahlaksızlık olmaz arkadaş. İç politika, dış politika, askeri hamleler, hepsi birbirinden basiretsiz, yeteneksiz, vizyonsuz insanların elinde. Lanet olsun hepsine.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Eş dost herkes acilen bu kampanyayı Facebook hesapları ile imzalasın ve paylaşsın.
Petition * Gumruk ve Ticaret : Gumruk Muafiyeti 75€'''ya Geri Cekilsin * Change.org
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)