begendigim ayakkabı ile alakalı video cektim türkiyede fiyatı ve amazon.comdan kaçtl ye aldıgım Amazon.com'dan alışveriş Nasıl kar ettim- Skechers shoes - YouTube
begendigim ayakkabı ile alakalı video cektim türkiyede fiyatı ve amazon.comdan kaçtl ye aldıgım Amazon.com'dan alışveriş Nasıl kar ettim- Skechers shoes - YouTube
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Olm kafan basmıyo pek anlıyorum. Uyuşturucu kaçakcılarıda ilk olarak kokain yerine böyle şeyler gönderip deniyorlar. Anladın mı ıo yuzden mimleniyorsun. Kimse ilk denemesinde yada yöntem ararken gerçek göndereceği malı göndermiyor. O sandığınız gümrükteki adamlarda mal değil. Geçiyorsa göremedikleri için değil bazen göz yumdukları için.
geliyor saklamana gizlemene bile gerek yok açık açık rahat rahat legal olarak geliyor ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Gümrükten düşük fatura/ürünün farklı beyanı vs. devlet üstüne düştüğü takdirde ağır yükümlülük getirir...
Amazon gibi site varmı? Böyle güzel alışveriş yapabileceğim .eBay dan artık yapamıyorum paypal gittiği için
aslındaingiltere amerika menşeili sitelerde pek bir sıkıntı çıkmıyor bende corvette varken yapıyordum garip garip ismini bile hatırlamadığım sitelerden şimdi s-type var mecbur yapıyorum .. işki türkiyeye yollasınlar ..
onların dünyasında pek üç kağıt yok.. tabii çinli siteler için hiç bir şey diyemem.. gearbest ve aliexpress den henüz daha bir kazık yemedim..
amazonada yaza doğru dadanıcam ebaydaki her tür ürün orda da var.. ebaydan bir çözüm olmassa amazondan alıcam.. ebay için farklı yöntemler düşünüyorum.. bus station hesabı...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Yasaklı hiç bir ürün almadım o yüzden geri dönen olmadı..
gümrüğe takılan çok oldu gittim ödedim gümrüğünü aldım.. insanlar şu gümrüğü niye gözünde bu kadar büyütüyor onuda anlamıyorum..
500 tl lik malın takılsa 90 tl gümrüğü var.. onu göze alıp sipariş vermeden önce o 90 tl yi bir köşede tutucaksın takılmassa ne güzel 90tl cebinde kalır takılırsa ben zaten onun hesap kitabınıda yapmışdım deyip gidip öder alırsın.
şimdi denilenler doğruysa artık zaten gümrüğe gümrük derken posta toplama merkezine gitmeyede gerek kalmamış galiba kapısa o farkı direk alıyorlarmış o daha güzel..
Amazon Değilde Bu Siteden Alışveriş Yapan Arkadaşlar Warmı Hiç
İnanılmaz Ucuz
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Güzel kardeşim biz 20 yıl gümrükten ürün getirdik geçen seneye kadar her siparişimiz 1 2 milyonlukdu firmamızın adını yazım özelden istersen ateşli silahlardan bilmemneye kadar geçirdik zama ında benim sordugum o değil benim sorum eğer amerika da yaşayn biri GİFT yazarsa sorun etmeden geçer mi gümrükten benim sorum bu idi geçmezse ben yine bi şekilde geçiririm
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şuydu tam olarak sorduğum birkaç kişi yazmış forumda
""ustune "gift" yazdirin. Boylece takilma ihtimalini en aza indirmi$ olursunuz""
" Gümrükte "HEDİYE" ürünlere vergi işlemleri yapılmıyor, bu yüzden ayrıca kutuya "GIFT VALUE" ekletirseniz sorun çıkmama ihtimali daha da yükselir. Hatta satıcınızdan bir rica ile kutunun içerisine size bir "Doğum günün kutlu olsun" gibi bir kart yazdırırsanız sorun çıkmama ihtimaliniz artar. "
Bende bu ay içinde youtube ve twitch yayını için amazondan webcam almayı düşünüyorum , ne tavsiye edersiniz ne kadara getirebilirim , bilgilendiren olursa çok sevinirim
Yani sözde mi bitti yoksa o kural çıkarıldı mı ? Niye soruyorum çünkü cep telefonu yakalandıgında üstüne vergi ekleniyor aynı fiyata gelecek ama gönderen kardeşim , gerçekten amerikada yaşıyor elimde belgelerle gümrüğe gitsem acaba vergisiz alabilirmiyim diye düşündüm.Yada işte gizli saklı halledicem çinden daha yeni oppo r9 plus geçirdim , 2 adette çin malı dandik telefon geçirdim.Bi şekilde iphone da geçer umarım de işin boktan yanı iphone pahalı kardeşime aldırıcam geri dönerse ayıp olur o yüzden takıldım... Yada gidicem abi alıp gelicem başka şeylerde alıcam karlı olsun diye de çalışmıyorum sigortam yok evli değilim vize çıkmaz diye korkuyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)