User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Amazondan ürün getirme hk.

Oldschool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    begendigim ayakkabı ile alakalı video cektim türkiyede fiyatı ve amazon.comdan kaçtl ye aldıgım Amazon.com'dan alışveriş Nasıl kar ettim- Skechers shoes - YouTube
    OldSchool ♥71♥
    Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende netten biraz araştırdım inanılmaz yöntemler var Hem bulunsa bile telefon yasaklı diyip geri göndericiye gönderiyorlarmış.Sen niye bunu gizledin diye ceza meza yok yani Deneyecez bakalım 1 ay içinde sonucu yazarım
    Olm kafan basmıyo pek anlıyorum. Uyuşturucu kaçakcılarıda ilk olarak kokain yerine böyle şeyler gönderip deniyorlar. Anladın mı ıo yuzden mimleniyorsun. Kimse ilk denemesinde yada yöntem ararken gerçek göndereceği malı göndermiyor. O sandığınız gümrükteki adamlarda mal değil. Geçiyorsa göremedikleri için değil bazen göz yumdukları için.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olm kafan basmıyo pek anlıyorum. Uyuşturucu kaçakcılarıda ilk olarak kokain yerine böyle şeyler gönderip deniyorlar. Anladın mı ıo yuzden mimleniyorsun. Kimse ilk denemesinde yada yöntem ararken gerçek göndereceği malı göndermiyor. O sandığınız gümrükteki adamlarda mal değil. Geçiyorsa göremedikleri için değil bazen göz yumdukları için.
    Senin kafan basmıyor yavrusu.Ben sana neler geçirdim diyorum sen hala bıdıbıdı yapıyon.He he aynen öyle dediğin gibi.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    geliyor saklamana gizlemene bile gerek yok açık açık rahat rahat legal olarak geliyor ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gümrükten herşeyi geçirmek mümkün boşuna tartışmayın

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gümrükten düşük fatura/ürünün farklı beyanı vs. devlet üstüne düştüğü takdirde ağır yükümlülük getirir...

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amazon gibi site varmı? Böyle güzel alışveriş yapabileceğim .eBay dan artık yapamıyorum paypal gittiği için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aslındaingiltere amerika menşeili sitelerde pek bir sıkıntı çıkmıyor bende corvette varken yapıyordum garip garip ismini bile hatırlamadığım sitelerden şimdi s-type var mecbur yapıyorum .. işki türkiyeye yollasınlar ..

onların dünyasında pek üç kağıt yok.. tabii çinli siteler için hiç bir şey diyemem.. gearbest ve aliexpress den henüz daha bir kazık yemedim..

amazonada yaza doğru dadanıcam ebaydaki her tür ürün orda da var.. ebaydan bir çözüm olmassa amazondan alıcam.. ebay için farklı yöntemler düşünüyorum.. bus station hesabı...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi peki gelip gümrükte takılıp geri giden parcaniz oldu mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SpeedlinE™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi peki gelip gümrükte takılıp geri giden parcaniz oldu mu?
    Yasaklı hiç bir ürün almadım o yüzden geri dönen olmadı..

gümrüğe takılan çok oldu gittim ödedim gümrüğünü aldım.. insanlar şu gümrüğü niye gözünde bu kadar büyütüyor onuda anlamıyorum..

500 tl lik malın takılsa 90 tl gümrüğü var.. onu göze alıp sipariş vermeden önce o 90 tl yi bir köşede tutucaksın takılmassa ne güzel 90tl cebinde kalır takılırsa ben zaten onun hesap kitabınıda yapmışdım deyip gidip öder alırsın.

şimdi denilenler doğruysa artık zaten gümrüğe gümrük derken posta toplama merkezine gitmeyede gerek kalmamış galiba kapısa o farkı direk alıyorlarmış o daha güzel..

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin kafan basmıyor yavrusu.Ben sana neler geçirdim diyorum sen hala bıdıbıdı yapıyon.He he aynen öyle dediğin gibi.
    Gümrükten neler geçiren adam buraya bu kadar amatörce soru sormaz emin ol senin hayatın boyunca verdiğin siparişi ben 1 günde falan vermişimdir neyse. Hem amatörce bir soru sor hemde neler geçirdim diye artistlik yap. PEKİ

mhuratboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amazon Değilde Bu Siteden Alışveriş Yapan Arkadaşlar Warmı Hiç
    İnanılmaz Ucuz
    Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gümrükten neler geçiren adam buraya bu kadar amatörce soru sormaz emin ol senin hayatın boyunca verdiğin siparişi ben 1 günde falan vermişimdir neyse. Hem amatörce bir soru sor hemde neler geçirdim diye artistlik yap. PEKİ
    Güzel kardeşim biz 20 yıl gümrükten ürün getirdik geçen seneye kadar her siparişimiz 1 2 milyonlukdu firmamızın adını yazım özelden istersen ateşli silahlardan bilmemneye kadar geçirdik zama ında benim sordugum o değil benim sorum eğer amerika da yaşayn biri GİFT yazarsa sorun etmeden geçer mi gümrükten benim sorum bu idi geçmezse ben yine bi şekilde geçiririm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuydu tam olarak sorduğum birkaç kişi yazmış forumda

""ustune "gift" yazdirin. Boylece takilma ihtimalini en aza indirmi$ olursunuz""

" Gümrükte "HEDİYE" ürünlere vergi işlemleri yapılmıyor, bu yüzden ayrıca kutuya "GIFT VALUE" ekletirseniz sorun çıkmama ihtimali daha da yükselir. Hatta satıcınızdan bir rica ile kutunun içerisine size bir "Doğum günün kutlu olsun" gibi bir kart yazdırırsanız sorun çıkmama ihtimaliniz artar. "

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yasaklı hiç bir ürün almadım o yüzden geri dönen olmadı..

gümrüğe takılan çok oldu gittim ödedim gümrüğünü aldım.. insanlar şu gümrüğü niye gözünde bu kadar büyütüyor onuda anlamıyorum..

500 tl lik malın takılsa 90 tl gümrüğü var.. onu göze alıp sipariş vermeden önce o 90 tl yi bir köşede tutucaksın takılmassa ne güzel 90tl cebinde kalır takılırsa ben zaten onun hesap kitabınıda yapmışdım deyip gidip öder alırsın.

şimdi denilenler doğruysa artık zaten gümrüğe gümrük derken posta toplama merkezine gitmeyede gerek kalmamış galiba kapısa o farkı direk alıyorlarmış o daha güzel..
    Detaylı bilgisi olmayan çoğu insan, özel kargo firmalarının talep ettiği ekstra ücretlerden dolayı çekimser davranıyor diye düşünüyorum.

AhmetKaratay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bu ay içinde youtube ve twitch yayını için amazondan webcam almayı düşünüyorum , ne tavsiye edersiniz ne kadara getirebilirim , bilgilendiren olursa çok sevinirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şuydu tam olarak sorduğum birkaç kişi yazmış forumda

""ustune "gift" yazdirin. Boylece takilma ihtimalini en aza indirmi$ olursunuz""

" Gümrükte "HEDİYE" ürünlere vergi işlemleri yapılmıyor, bu yüzden ayrıca kutuya "GIFT VALUE" ekletirseniz sorun çıkmama ihtimali daha da yükselir. Hatta satıcınızdan bir rica ile kutunun içerisine size bir "Doğum günün kutlu olsun" gibi bir kart yazdırırsanız sorun çıkmama ihtimaliniz artar. "
    o gift olayıda bitti eskiden di .. onuda çok istismar eden oldu.. bir ara ebaydan ordan burdan yollatan herkes gift diye yollatınca artık gift olayınıda inanmıyorlar.. adamlarda haklı.. bin tane ürün geliyor 990 tanesi gift

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o gift olayıda bitti eskiden di .. onuda çok istismar eden oldu.. bir ara ebaydan ordan burdan yollatan herkes gift diye yollatınca artık gift olayınıda inanmıyorlar.. adamlarda haklı.. bin tane ürün geliyor 990 tanesi gift
    Yani sözde mi bitti yoksa o kural çıkarıldı mı ? Niye soruyorum çünkü cep telefonu yakalandıgında üstüne vergi ekleniyor aynı fiyata gelecek ama gönderen kardeşim , gerçekten amerikada yaşıyor elimde belgelerle gümrüğe gitsem acaba vergisiz alabilirmiyim diye düşündüm.Yada işte gizli saklı halledicem çinden daha yeni oppo r9 plus geçirdim , 2 adette çin malı dandik telefon geçirdim.Bi şekilde iphone da geçer umarım de işin boktan yanı iphone pahalı kardeşime aldırıcam geri dönerse ayıp olur o yüzden takıldım... Yada gidicem abi alıp gelicem başka şeylerde alıcam karlı olsun diye de çalışmıyorum sigortam yok evli değilim vize çıkmaz diye korkuyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır oppo fınd 7 bulunur mu? Fb da tonla çin grubu var ama size de sorayım dedim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler